Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ; ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ....

Πάνος Καμμένος: Δεν θα παραιτηθώ από την κυβέρνηση. Πόλεμος δηλώσεων ΑΝΕΛ - ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό

Πάνος Καμμένος: Δεν θα παραιτηθώ από την κυβέρνηση. Πόλεμος δηλώσεων ΑΝΕΛ - ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό
ΕΝ ΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΚΟΝΤΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΟ ΕΚΤΟΣ κι αν δεν καταλαβαινετε....
 ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΣΑΣ Το λεμε ΥΠΕΎΘΥΝΑ:ΤΣΙΠΡΑΣ -ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΕΣ ΑΡΑΓΕΙΣ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ... ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΝΕΙ ...ΜΠΑΜ ΑΠΟ 1000 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ....ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!~ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΤΟΙ!
 Ο ΕΝΑΣ  ΚΡΑΤΑΕΙ- ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!
Διαψεύδει ο υπουργός Εθνικής άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος τα σενάρια που τον φέρουν να έχει δηλώσει ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση, εφόσον στη Βουλή έρθει προς ψήφιση πρόταση για σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει και τον όρο «Μακεδονία».

«Δεν υπάρχει τέτοια είδηση» δήλωσε χαρακτηριστικά, προσερχόμενος στη συνεδρίαση της  Κοινοβουλευτική ςομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό, Διαψεύδοντας δημοσίευμα στην ιστοσελίδα real.gr το οποίο αναφέρει πως σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ο κ. Καμμένος «θα αποχωρήσει από μέλος της κυβέρνησης, εφόσον στη Βουλή έρθει προς ψήφιση πρόταση «για σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει και τον όρο "Μακεδονία" ως γεωγραφικό ή χρονικό προσδιορισμό ακόμα και στη σλάβικη γραφή».
Σε εξέλιξη είναι από τις 14.00 η κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Η συνεδρίαση πραγματοποιείται την ώρα που υπάρχει πόλεμος δηλώσεων μεταξύ στελεχών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για το συλλαλητήριο και τη στάση στο Σκοπιανό, ενώ σενάρια για το μέλος της συγκυβέρνησης έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα.
Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ούτε λίγο ούτε πολύ «άδειασε» τον Δημήτρη Καμμένο για τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες. Συγκεκριμένα είπε:
«Δεν έχω καμία κόντρα με κανένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Έχω πολύ καλές σχέσεις και εγώ και ο πρόεδρο. Μας ενώνουν ακόμα η μάχη κατά της διαφθοράς, της διαπλοκής, της μιντιακής δικτατορίας και ενός πολιτικού συστήματος που μας έφερε ως εδώ. Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο δισεκατομμύριο να πέσει η κυβέρνηση».
Σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας είπε:  «Το καλύτερο θα ήταν να είχαμε μία ενιαία θέση με τους ΑΝΕΛ για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ».
Δεν άργησε να έρθει η απάντηση από τον Δημήτρη Καμμένο , ο οποίος προανήγγειλε πολιτικές εξελίξεις με το Σκοπιανό. Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι με το ονοματολογικό θα ξεκαθαρίσουν οι στρατηγικές των κομμάτων και ο καθένας θα βρεθεί μπροστά στην αλήθεια: «Δεν μπορεί να γίνει συμφωνία αν δεν υπάρχουν δεσμεύσεις για τον αλυτρωτισμό», είπε ενώ έστρεψε και πάλι τα «βέλη» του προς βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι δυνατόν ο κ. Σκουρλέτης να μας λέει να προσέχουμε και να μην πάμε στο συλλαλητήριο;», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: