Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ...Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ... ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Ο Κεντρικός Τραπεζίτης διασύρει την χώρα στο Εξωτερικό αλλά δεν παραιτείται! Πώς θα έρθουν Επενδύσεις με τέτοια σκάνδαλα;


Posted by netakias.com στο Νοέμβριος 20, 2017

Η Ελλάδα προσπαθεί να ανακάμψει και να βγει στις Αγοράς και ο ίδιος ο Κεντρικός Τραπεζίτης είναι τροχοπέδη της προσπάθειας

FT: Ερευνα κατά Στουρνάρα για διαρροή απόρρητης έκθεσης

FT Ερευνα κατά Στουρνάρα για διαρροή απόρρητης έκθεσης
Δεν έχει τέλος ο κατάλογος των σκιών γύρω από την διοίκηση του Γιάννη Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλαδος. Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα ή ιδιωτική τράπεζα δεν θα ήταν ούτε κλητήρας, όμως στην Ελλάδα, χάρη στον Σαμαρά του ΠΑΣΟΚ είναι ο κεντρικός Τραπεζίτης
Απο τον τραπεζίτη που ο ίδιος διόρισε που καλούσε τον ίδιο τον Αντικαγκελάριο της Γερμανίας να μην βοηθήσει την Ελλάδα,  μέχρι τις χθεσινές αποκαλύψεις στον Τύπο για τις πισίνες και το δημοσίευμα των Financial Times, κατά το οποίο ο εισαγγελέας Διαφθοράς άρχισε έρευνα εις βάρος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, για τις καταγγελίες ότι η κεντρική τράπεζα διέρρευσε απόρρητη λογιστική έκθεση που αφορούσε την Τράπεζα Πειραιώς.
Ο κ. Στουρνάρας ανέφερε ότι «έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ικανότητα και τη συμπεριφορά του προσωπικού της ΤτΕ. Δεν υπήρξε καμία διαρροή της έκθεσης για την Πειραιώς και ούτε καν η παραμικρή λέξη του κειμένου εμφανίστηκε σε οποιαδήποτε μέσο ενημέρωσης».
Οι FT αναφέρθηκαν και σε δήλωση του κ. Στουρνάρα για την ΕΚΤ: «Θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τον SSM για ένα σύγχρονο, διαφανές και αποτελεσματικό τραπεζικό σύστημα που συμμορφώνεται με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για την εταιρική διακυβέρνηση».


ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΙ ΑΥΤΟ....Ο Ο.Η.Ε ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ!!!

Ολοι τον Αποκαλούν Βετεράνο 
Της Δημοσιογραφίας ,
Και είναι , ιδού το ιστολογιο του 
https://pressliberty.wordpress.com/
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ
  Γιατί; Διότι έκανε τη δουλειά του...Καλά ή κακά δεΝ ΕΧΕΙ ΣΗμασία. Σίγουρα όμως την έκανε έντιμα!
Χωρίς να το ξέρει ήταν και φέτος υποψήφιος...αλλά το βραβείο δόθηκε σέ άλλον δημοσιογράφο..
Λίαν καλώς   ...Η βράβευσή του μετατέθηκε για τον επόμενο χρόνο.ΣΙΓΟΥΡΑ...λένε οι καλοθελητές πληροφοριοδότες μας...Και τι κάνουμε; Ιδού η απάντηση του Βραχιολίδη:

--.Μην ψάχνεστε με τα πιτουρα! Ποτέ δεν επεζήτησα ...διακρίσεις σε όλη την πορεία μου. Αν υπάρχουν καλοθελητές που θέλουν να με βραβεύσουν ...δικαίωμά τους . Αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην την αποδεχτώ... Και διότι είμαι ολίγον τι ...διεστραμένος. Ας το έχουν αυτό κατά νούν!Τίποτε άλλο!
ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΈΣ...Αλλά...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: