Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ....ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ!

Το συγκλονιστικό αφιέρωμα στις αποκαλύψεις του Ολυμπία για τους δοσίλογους και τα παιδιά τους.


Posted by olympiada 

Εύγε στον Χίο και το Κόντρα που τόλμησαν. Εύγε στον Πάνο Καμμενο που έφερε τις αποκαλύψεις στην Βουλή των Ελλήνων κατά την εισαγωγική του ομιλία για το σκάνδαλο των υποβρυχίων. 70 χρόνια ψέμματα και διαστρέβλωση της ιστορίας, επιτέλους, τώρα έχουν αντίλογο.
Ολόκληρο το άρθρο:

O Νικολόπουλος έκανε ΡΟΜΠΑ τον μουσαφίρη Γεωργιάδη «Εμένα ο Καραμανλής με έβαλε Γραμματέα Σκανδάλων για να λέω την αλήθεια κι αυτό έκανα»

Posted by netakias.com στο Νοέμβριος 14, 2017
ΝΙΚΟΣ-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

O Νικολόπουλος έκανε ΡΟΜΠΑ τον «μουσαφίρη» Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Γραμματέας Τεκμηρίωσης και Σκανδάλων του Κώστα Καραμανλή έκανε ΞΕΦΤΙΛΑ τον «μουσαφίρη» Αδωνη Γεωργιάδη «Ο Καραμανλής μου είχε πει θα αναδεικνύεις σκάνδαλα που είναι αληθινά κι όχι για να κάνεις θελήματα ή εντυπωσιασμό»

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ   TΣIΠΡΑ ΖΗΤΩ. ΠOY KAHKAME...Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ
ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙ...ΙΔΟΥ:


  • Προφανώς ο 40χρονος θρύλος περίμενε ένα δοξασμένο φινάλε στο Μουντιάλ, αλλά το παιχνίδι είναι σκληρό και ο Τζίτζι Μπουφόν λύγισε…
  • Η ΑΓΕΛΙΚΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ 40 ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ 25ο ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΤΟ 1946
     
    ΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Για Την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου :
    ( Χρόνια πίσω )
    Ρεπορτάζ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ

    Οι παλιές γυναίκες άφησαν ιστορία πίσω τους, που μόνο η Ένωση Συντακτών Διαδικτύου ανακαλύπτει, και σας την παρουσιάζει σε ρεπορτάζ μας . Πέραν του ότι για την τότε εποχή που το όριο ζωής ήταν σε ηλικίες νέες για την σημερινή εποχή , η μητέρα της Αγγελικής Κωτσοπούλου έφυγε πλήρης ημερών στα 115 χρόνια ζωής .


    Η μεταφορικά ως τίτλο ΄΄΄Δεύτερη Εκάβη Των Αθηνών ‘’ που είχε αντίστοιχα γεννήσει μεγάλο αριθμό παιδιών , την ξεπέρασε σε γέννες.
    Ο Τίτλος της άνηκε επ΄ άξια όπως γράφει η τότε εφημερίδα :
    ΡΕΚΟΡ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑΣ
    ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΙΣΙΩΣ ΤΟ ΕΙΚΟΣΤΟ ΠΕΜΤΟ ΠΑΙΔΙ ,Η ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΡΡΙ ....






    Η εφημερίδα , έχει πλήρη συνέντευξη της,που λόγο της παλαιότητας ( κι είναι λογικό ) μερικά στοιχεία της συνέντευξης μπορούμε να παρουσιάσουμε , όπως και δεν διακρίνουμε σε ποιον ανήκει η συνέντευξη.

    Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει την Αγγελική Κωτσοπούλου ,που ξεπέρασε την αρχαία Εκάβη από την μυθολογία σε γέννες , εις το Μαιευτήριο με το νεογέννητο 25ο παιδί της αγόρι το γένος ,αγκαλιά και γύρω της την περιστοιχίζουν τα τρία από τα παιδιά της και δυο νοσοκόμες .
     
    Ο 56 τότε ετών άντρας της , Τρύφωνας Κωτσόπουλος ήταν στο επάγγελμα της Εταιρίας κρατικών λαχείων η είδηση είναι , όπως αναφέρει ο σύζυγος , λέει ότι από τα 25 παιδιά ζουν μόνο τα οχτώ, διότι της έλεγαν, χωρίς ποτέ να τα δει, ότι πεθάναν . Σήμερα αν τα παιδιά της ερευνούσαν να βρουν τι έγιναν τα υπόλοιπα παιδιά , μπορεί κι να έχουν συγγενείς που ποτέ δεν θα γνωρίσουν. Κάτι που ήταν σημείο των καιρών και ως κοινωνία τότε , αυτή ήταν ανεύθυνη στάση υιοθεσιών , όπως συχνά συναντούμε σήμερα ως κοινωνικό πρόβλημα , που γονείς αναζητούν παιδιά και παιδιά γονείς , και αδέρφια αναζητούν αδέρφια και θέμα για ανάλυση είναι επίσης και αιμομιξίες που μπορεί να υπάρξουν για ανάλυση . Σήμερα ζει μόνο το ένα παιδί ,ηλικίας γύρω στα 80 , και με κατάσταση στην υγεία του.
    Όταν ο δημοσιογράφος ανέφερε σε ερώτηση του βλέπουμε ένα υποδειγματικό ζευγάρι , ο Τρύφων Κωτσόπουλος έχοντας γνώσεις για προβληματισμούς , έθεσε το ζήτημα κοινωνικά αν νομοθετικά υπάρχει προστασία των πολυτέκνων.........
    Για την ουσία του ρεπορτάζ , να αναφέρω πως η Αγγελική Κωτσοπούλου είναι προ γιαγιά μου και ο παππούς μου ήταν ένα από τα οχτώ παιδιά , ο Γεώργιος Κωτσόπουλος .
    Σε κάθε βήμα της ζωής μου , μαθαίνω πως όλες μου οι ρίζες είναι ένα αποκλειστικό Ρεπορτάζ.

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ Ρεπορτάζ Για Την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου
    Ρεπορτάζ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ

    Δεν υπάρχουν σχόλια: