Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017



Ανησυχία για τους κατοίκους της «Καλύμνου των ΗΠΑ» -Εκκενώθη-κε η αποικία των σφουγγαράδων, Τάρπον Σπρίνγκς



Οι αρχές έχουν ήδη ζητήσει από τους πολίτες να απομακρυνθούν από την περιοχή ενώ παράλληλα έχουν δημιουργήσει ασφαλείς χώρους όπου μπορούν να βρουν καταφύγιο.

Στο Τάρπον Σπρινγκς, την πόλη που «χτίστηκε» από Ελληνες σφουγγαράδες από την Κάλυμνο, κατοικούν ακόμη και σήμερα 3.500 Έλληνες. Χτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε με τον ελληνικής καταγωγής δήμαρχο του νησιού, Χρυσόστομο Αλαχούζο, ο οποίος και τον διαβεβαίωσε ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες για την προστασία των κατοίκων από τον τυφώνα.

ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΥΜΕ....


tsipras=pistoli


Φαίνεται ότι το προσωπικό των 2.274 ατόμων(τουλάχιστον, αν και εμείς το υπολογίζουμε σε πάνω από 4.000 κηφήνες), στην κρατική ΕΡΤ δεν είναι αρκετό και γι’ αυτό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποφάσισε…. να κάνει άλλες 220 προσλήψεις, γράφουν τα συστημικά ΜΜΕ, που πρόσκεινται στους κυβερνητικούς βρωμιάρηδες ενός συστήματος που υπακούσει στις εντολές των αφεντικών.

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ...ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ..




Κατάσταση ασφυξίας σήμερα: Αφρικανική σκόνη, 36 βαθμοί και έντονη υγρασία


«Εκρηκτικό» θα είναι σήμερα το… κοκτέιλ του καιρού καθώς οι μετεωρολόγοι προβλέπουν Αφρικανική σκόνη, άνοδο της θερμοκρασίας (36 βαθμούς Κελσίου) και υψηλά ποσοστά υγρασίας.

Σε αρκετές περιοχές η ατμόσφαιρα θα είναι ασφυκτική με έντονη της αίσθηση της δυσφορίας.

Αναλυτικά η πρόγνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: