Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ...ΘΑΝΟΥ!,, Η ΦΑΡΣΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΊΑΣ

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΘΑΝΟΥ.ΚΙ ΑΣΦΑΛΏΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ!...ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ!
Πάντως η δημοσιογραφία μας ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ!
Προχώρα Μανδαμ Θάνου και μη σκιάζεσαι!

Γράφουν: ανοήτως:

"ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΘΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΤΩΝ 400 € ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ 70% ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΘΑΝΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ;







πρόσθετο μεροκάματο για να τσοντάρει στα 400 € μπας και επιβιώσει, αυτή την ίδια ώρα η κυρία Θάνου θα εργάζεται, λέει, αμισθί και έτσι δεν θα χάσει τη σύνταξή της! Τι λε ρε παιδί! Αυτό αποτελεί παρανομία. Διότι πρόκειται για θέση Δημοσίου την οποία στερεί από κάποιον άλλον και άρα θα αμειφθεί υποχρεωτικά! Διότι με το ίδιο σκεπτικό και ο κάθε συνταξιούχος που πάει να κάνει ένα μεροκάματο μπορεί να δηλώνει ότι εργάζεται αμισθί και τα χρήματα να τα παίρνει κάτω από το τραπέζι και...ούτε γάτα ούτε ζημιά! Και η πίτα ολόκληρη και ο εργοδότης χορτάτος, μια και δεν θα πληρώνει ούτε ασφαλιστικές εισφορές ούτε τίποτε! 
Αυτά δεν γίνονται. Μια απλή δήλωση "δεν πληρώνομαι και εργάζομαι αμισθί" είναι άκυρη και δηλωτική της ...κάτω από το τραπέζι συμφωνίας. Γι΄αυτό και ο ίδιος ο Άρειος Πάγος νομοθέτησε επ' αυτού. Πρόκειται για την απόφαση 677/2012 του Αρείου Πάγου: Α.Π. 677/2012 Κατά γενική αρχή του εργατικού δικαίου, συναγόμενη από τις διατάξεις των άρθρων 3, 174 και 679 του ΑΚ, 8 του Ν. 2112/1920, όπως ερμηνεύθηκε με το άρθρο 11 του ΑΝ 537/1936, και 8 παρ. 4 του ΝΔ 4020/1953, η συμφωνία περί παραιτήσεως του μισθωτού από τις νόμιμες εν γένει μισθολογικές αξιώσεις του είναι άκυρη, είτε γίνει πριν από την παροχή εργασίας είτε μετά από αυτή ... κλπ 
Τι σημαίνει αυτό; Ότι η δήλωση της κυρίας Θάνου και του Τσίπρα ότι η πρώτη δεν θα αμείβεται ως επικεφαλής του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού, δεν ισχύει. Θα αμείβεται κανονικά, κάτι που σημαίνει ότι θα της κοπεί το 70% της σύνταξής της! 
Εργαζόμενε συνέλληνα και πενόμενε συνταξιούχε, εσένα που σου κόβουν αλλεπάλληλα μισθούς και συντάξεις δεν πρέπει να το αφήσεις να περάσει έτσι. Η κυρία Θάνου που ήθελε πάσι θυσία να παραμείνει στη θέση της ως επικεφαλής του Αρείου Πάγου προσέφυγε σε δικαστήρια και δη στο ΣτΕ, αλλά έφαγε τα μούτρα της. Τώρα προσπαθεί να περάσει από την...πίσω πόρτα και να πετύχει παρανόμως κάτι αντίστοιχο: και να είναι επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου και να απολαμβάνει ολόκληρη τη σύνταξή της με μια απλή δήλωση ότι προσφέρει αμισθί τις υπηρεσίες της! Μα, η ίδια η κυρία Θάνου ως επικεφαλής του Αρείου Πάγου το έχει προβλέψει αυτό και το...ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ! 
Πού ζούμε ρε παιδιά; Οι νόμοι εφαρμόζονται μόνο στους μακάκες πολίτες;

Ναι με τέτοιο νιοινιό να ...πολεμάτε την Κυθβέρνηση...ΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΡΙΞΕΤΕ... Άντε ρε πνιγείτε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: