Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΠΑΛΑΒΩΣΑΜΕ .....ΠΑΝΤΕΛΩΣ....


ΣΥΡΙΖΑ: Όλα τα ‘χε, ο... Άκης τού έλειπε

7 ΙΟΥΛ 2017

Θύμα... ανελέητου τρολαρίσματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει πέσει από χθες ο ΣΥΡΙΖΑ και το Μέγαρο 
Μαξίμου, με αφορμή την συνέντευξη του... Άκη Τσοχατζόπουλου. Κι αυτό διότι ο πρώην υπουργός, που βρίσκεται εκτός φυλακής για λόγους υγείας, δήλωσε... ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Αυτοψία» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Ο πρώην υπουργός τάχθηκε υπέρ της... «νέας Αριστεράς» και όταν ρωτήθηκε αν σήμερα θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι εκτιμά την διαπραγματευτική προσπάθεια που έγινε και απάντησε θετικά: «ναι, ΣΥΡΙΖΑ, γιατί υπάρχει τίποτα άλλο;», διερωτήθηκε ρητορικώς, προσθέτοντας άλλον έναν επικοινωνιακό πονοκέφαλο στην Κουμουνδούρου.

 .matrix24.gr

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ! ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΜΕ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΛΥΡΑ, ΕΔΕΙΡΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ-ΦΟΒΕΡΟ



Υπό τους ποντιακούς ήχους και ρυθμούς, όπως μας έχει συνηθίσει ...
άλλωστε ο Ιωάννης Αρζουμανίδης, ο κορυφαίος Έλληνας heavyweight έκανε την είσοδό του στο οκτάγωνο του «GFC 8″ το Σάββατο στην PAOK Sports Arena.

Μετά το τελείωμα με γροθιές στο έδαφος στον Τούρκο Mehmer Ozer, ο «R-ZOO» συγκίνησε ιδιαίτερα όσους βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στο στάδιο αφιερώνοντας την νίκη του στις 19/5 που είναι ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Δείτε το βίντεο:


ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ.... ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑ ΣΠΕΙΡΑΣ ΕΠΙΦΑΝΩΝ... ΠΟΥ ΣΔΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗ ΑΝΑΠΗΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ...

      Μια χρονια δικαστικη ιστορια . Διαβάστε την θα ...καταλαβαιτε τα δικαστικά κόλπα.....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ...ΦΡΙΞΤΕ!

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ

"ΘΡΙΛΕΡ" ΤΟΥ

ΑΙΩΝΑ.....


ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ

ΧΟΙ 


εναντίον μιας 

ΑΝΑΠΗΡΗΣ ...!!


ΑΠΟ.... Anthisi ST
 anthisi11@gmail.com



ΔΤο απολυτο δικαστικό ΘΡΙΛΕΡ μςε την ΕΥΡΩΠΑϊΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α στο δικαστικό παιχνίδι με τα πλαστά έγγραφα θα έχουμε και τους ΚΙΝΕΖΟΥΣ αντίδικους ....;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;     Τους κατηγορούμενους ΠΑΝΤΑΛΑΗ- ΣΑΛΛΑ-   τους διαδέχονται καιμ οι ΚΙΝΕΖΟΙ....;;;;;;;;;;;;;;;;;;  Της κινεζικής Fosun.;;;    ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ Η Η ΥΠΕΡ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ εναντίον μιας ΑΝΑΠΗΡΗΣ......ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ..............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: