Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ...ΝΙΚΗΤΑ...ΕΝΤΙΜΕ
ΠΡΟΧΩΡΑ... ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!
Κακλαμάνης: «Όχι» σε διεύρυνση της ΝΔ με στελέχη κυβερνήσεων Σημίτη
Την αντίθεσή του σε ενδεχόμενη προσπάθεια διεύρυνσης της ΝΔ με στελέχη των κυβερνήσεων του Κώστα Σημίτη εκφράζει ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του κόμματος, Νικήτας Κακλαμάνης, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα».
Κληθείς να σχολιάσει τα ανοίγματα που γίνονται από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη προς το ΠΑΣΟΚ και προς τα -αποκαλούμενα από ορισμένους- «ορφανά του Κώστα Σημίτη», ο κ. Κακλαμάνης εκφράζει την απορία: «Έχετε ακούσει κανένα από αυτά, που κάποιοι αποκαλούν “ορφανά του κ. Σημίτη”, να εκφράζει την επιθυμία να στοιχηθεί με τη ΝΔ;»
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ

«Εγώ δεν ξέρω κάποιο. Το αντίθετο θα έλεγα. Τα περισσότερα από αυτά τα “ορφανά” υβρίζουν την παράταξή μας και μας κουνούν το δάχτυλο για τις ευθύνες διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Καραμανλή. Είναι πραγματικά απίστευτο. Θα έπρεπε να ντρέπονται, αφού ανήκουν στο κόμμα που άνοιξε τον δρόμο για τα μνημόνια», συμπληρώνει.
Ο ίδιος σημειώνει ότι προτιμά η διεύρυνση του κόμματος να γίνει προς τον χώρο της πατριωτικής Δεξιάς, όπου «βρέθηκαν περίπου 1 εκατομμύριο ψηφοφόροι μας από το 2009 και παραμένουν ακόμη. Οι μισοί να επιστρέψουν πίσω, δεν χρειαζόμαστε ούτε δεκανίκια ούτε “ορφανά” για να φτάσουμε στην αυτοδυναμία».
Ο κ. Κακλαμάνης χαρακτηρίζει τον Κώστα Καραμανλή «κλειδί» για την αυτοδυναμία της ΝΔ και «το πιο δυνατό χαρτί του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε να φύγει το συντομότερο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», ενώ προσθέτει πως ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ. «αποτελεί κεφάλαιο και εγγύηση ενότητας για την πατρίδα, αφού η πολιτική ηθική του δεν αμφισβητείται από τη συντριπτική πλειονότητα του λαού».
πηγη: http://www.aftodioikisi.gr/politiki/kaklamanis-oxi-se-dievrinsi-tis-nd-stelexi-kiverniseon-simiti/

Δεν υπάρχουν σχόλια: