Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ....ΟΠΟΙΟΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ.... ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ....

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΑΜΕ  ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ  "ΑΣΠΙΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ"ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ....ΠΕΘΑΝΕ! Καλά τέτοια γκαντεμιά την έχουμε  μια ζωή!
Τι να θυμηθουμε... απο Μαντάμ Νου του Βιετναμ....έως Τζάκυ Ωνάση κ.λ.π 

Πέθανε στη φυλακή ο Παύλος Ψωμιάδης - Καταγγελίες ότι ήταν βαριά άρρωστος και δεν νοσηλεύτηκε...

Παρουσίασε υψηλό πυρετό, αλλά αρνήθηκαν τη μεταγωγή του σε νοσοκομείο - Τι απαντά το υπουργείο Δικαιοσύνης

Ο φυλακισμένος για την υπόθεση της «Ασπίς Πρόνοια», Παύλος Ψωμιάδης απεβίωσε τη Δευτέρα στο νοσοκομείο φυλακών Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Παύλος Ψωμιάδης παρουσίασε υψηλό πυρετό,  αλλά αρνήθηκαν τη μεταγωγή του σε νοσοκομείο.

Υπάρχουν μάλιστα καταγγελίες ότι ενώ «ψηνόταν» στον πυρετό, δεν του έδιναν καν θερμόμετρο.



ΑΝΕΙΠΩΤΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ... ΔΙΑΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΡΕΔΑΚΙΑ... ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ... >>>>>>>>>>>>>>>

ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΦΕΤΟΣ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ...ΤΣΙΠΑΡΑ!

ΒΑΤΕΡΛΩ ΓΕΝΙΚΟ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ..

Meγάλη πτώση στις βάσεις των σχολών Οικονομίας και Πληροφορικής, αλλά και στις πολυτεχνικές σχολές, μεγάλη άνοδο στα παιδαγωγικά τμήματα, καθώς επίσης και οριακή αύξηση στις ιατρικές και τις νομικές σχολές, «δείχνουν» τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων, που έδωσε σήμερα, Δευτέρα, στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας.

ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ.....

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία κύκλος ημερίδων που διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία με θέμα την
Προστασία Μαρτύρων”













ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ Ένωση Συντακτών Διαδικτύου : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος ΕΣΔ 


Ένα πολύ σοβαρό Ρεπορτάζ , για την “”προστασία μαρτύρων΄΄ όσο και και τους παράγοντες πάνω σε αυτό το ζήτημα όπως και την πολυσύνθετη κάλυψη όλων των μαρτύρων χωρίς καμία γκάφα για τη ζωή του , και τους θεσμούς που συνεχώς εξελίσσονται , όσον αφορά την προστασία τους , ώστε να μην υπάρχει άλυτο έγκλημα , γιατί με τη συμβολή τους οι μάρτυρες δομούν το άβατο σε εγκλήματα που δεν εξιχνιάζονται , έτσι λοιπόν με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε κύκλος ενημερωτικών Ημερίδων που διοργάνωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με την Εισαγγελία του Άρειου Πάγου, με θέμα την «Προστασία Μαρτύρων» σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Χανιά , .
Οι Ημερίδες πραγματοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, τις τοπικές Γενικές Αστυνομικές και Περιφερειακές Διευθύνσεις με την συνδρομή Εισαγγελικών λειτουργών.
Τις Ημερίδες παρακολούθησαν συνολικά πάνω από (320) Αξιωματικοί του Σώματος, Δικαστές και Εισαγγελικοί Λειτουργοί, από διάφορες περιοχές, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν ενδελεχώς για τις δικονομικές ενέργειες και την πρακτική εφαρμογή του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: