Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΕΠΕΡΧΟΝΤΑΙ.....

ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΚΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΣΚΑϊ

ΑΠΟΧΏΡΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΌ ΤΟ ΣΚΑΙ – ΠΡΟΆΓΓΕΛΟΣ ΕΞΕΛΊΞΕΩΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΌ ΣΚΗΝΙΚΌ

Posted by infiltr8or 

Υπό άλλες συνθήκες η είδηση της αποχώρησης του ηγετικού στελέχους από το κανάλι του Φαλήρου θα περνούσε απαρατήρητη. Στο παρόν εκρηκτικό τηλεοπτικό σκηνικό μόνο αφελείς θα πίστευαν οτι γίνεται για «προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους» όπως… ανακοίνωσε το κανάλι.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΣΚΑΪ Κώστας Κιμπουρόπουλος αποχωρεί από την διοίκηση της εταιρείας για «προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους», σε μια απόφαση που ελήφθη κοινή συνεναίσει με τον πρόεδρο του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζο και το ΔΣ της εταιρείας.

Τους πραγματικούς λόγους της αποχώρησης λίγοι τους γνωρίζουν, ειδικά τη στιγμή που ο Αλαφούζος φέρεται να συζητά συνεργασία με τον πάλαι ποτέ άσπονδο εχθρό του Μαρινάκη, αλλά και με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Μηπως η αποχώρηση είναι προάγγελος σημαντικών εξελίξεων στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των τηλεοπτικών σταθμών;


infiltr8or

ΝΤΟΡΑ- ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ...ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ! ΜΙΣΟΥΝΤΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ!

ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ  Τ΄ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;  ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΔΑ ΕΥΚΟΛΑ ΠΩΣ Ο ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ; 

...ΕΜΦΎΛΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ – ΝΤΌΡΑΣ ΜΕ ΦΌΝΤΟ ΤΟ ΚΑΨΌΝΙ ΜΠΑΚΟΓΙΆΝΝΗ!

Posted by olympiada 

Εξοργισμένος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόσο με τον Κώστα Μπακογιάννη αλλά κυρίως με την αδερφή του. Ο Μητσοτάκης θεωρεί προσωπικό σαμποτάζ την παρουσία του Κώστα Μπακογιάννη στην χθεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, το θερμό χειροκρότημα που απηύθυνε στον πρωθυπουργό αλλά και τις δηλώσεις του.  Όλα αυτά παρότι ο μέγας ηγέτης Κυριάκος είχε δώσει εντολή σε όλους τους αυτοδιοικητικούς να μην παραστούν στην ομιλία του πρωθυπουργού!

Η πλευρά της Ντόρας φυσικά απαντά ότι η εντολή Μητσοτάκη εκτός από δείγμα παραφροσύνης ήταν και προσωπική πρόκληση, καθώς ο ίδιος δεν απηύθυνε παρόμοια εντολή σε καμιά άλλη περιφέρεια όπου επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός! Δηλαδή η Ντόρα θεωρεί ότι ο αδελφός της προσπάθησε να παρασύρει τον γιό της σε ένα πρωτοφανές ατόπημα για λειτουργό της αυτοδιοίκησης.

Η οργή του Κυριάκου όμως δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί. Εάν δείτε ξαφνικά να αποσύρει την στήριξη του από τον Μαρινάκη, μην απορήσετε.


Κοιτάξτε τώρα ... θα έχουμε εξελιξεις ανάμεσα στα δύο αδέλφια... Ο νεανίας Μητροτάκης διέπραξε πουστιά σε βάρος της αδελφής του Ντόρας...Εκείνη δε ως κυρίας συμπεριεφέρθηκε ...άψογα...΄Ομως τέτοιους είδους πουστιές δεν χωνεύονται με τίποτα. Η Ντόρα...απέχει παρασάγκας από πλευράς πολιτικών ικανοτήτων από το αδερφάκι της...που φυσικά ,, συνεχιζει να παιδιαρίζει... αφρόνως... Άλλωστε με αυτό το προφίλ που εμφανίζει σήμερα,,, είναι αδι8ανόητο να τα βγάλει εις πέρας!...


ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΡΙΝΟΎΝ

Ο Tom Hanks συνεχίζει να διαφημίζει τη χώρα μας στο εξωτερικό

Posted by kalinda στο Ιουλίου 29, 2017

IMG_6598

Δεν υπάρχουν σχόλια: