Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ Α.Τ.Μ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ... (φωτο)
Πριν από μέρες, ένας redditor που ονομάζεται Palifaith δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός άνδρα στην... Ταϊλάνδη να κάνει ανάληψη μετρητών από το ΑΤΜ ενώ περιβάλλεται από δύο κορίτσια. Μερικοί άνθρωποι άρχισαν να αστειεύονται ότι «η Ταϊλάνδη πρέπει να είναι επικίνδυνο μέρος για έναν άντρα και χρειάζεται δύο σωματοφύλακες στο ΑΤΜ.» Η εικόνα δεν πέρασε απαρατήρητη και τώρα οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο ανεβάζουν παράξενες φωτογραφίες από ανθρώπους που κάνουν ανάληψη μετρητών από το ΑΤΜ. Δείτε τις φωτογραφίες: (ΠΗΓΗ: http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ Η 47ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ...

Ερωτηματικά προκύπτουν τώρα για τις συνθήκες που οδήγησαν την 47χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών ...
στην απόφασή της να δώσει δραματικό τέλος στη ζωής της καθώς αυτοπυρπολήθηκε με οινόπνευμα λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της και ενώ είχε αφήσει πίσω στο αυτοκίνητο του συζύγου της ένα σημείωμα με το οποίο τον ενημέρωνε για την απόφασή της αυτή και τον καλούσε να μην πιστέψει τίποτα από όσα της καταλογίζουν (χωρίς να διευκρινίζει τι ακριβώς).

ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ: ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ...

Τους κινδύνους που ελλοχεύουν από ενδεχόμενο κλείσιμο των συνόρων και απομόνωση ...
της χώρας από την υπόλοιπη Ευρώπη, επισημαίνουν οι συνοριοφύλακες.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τονίζουν, ότι αν όντως η χώρα μας αποκλειστεί, δεν θα φταίει η Ευρώπη που πιέζει ασφυκτικά για λήψη σχετικών μέτρων, αλλά «όσοι επιζητούσαν, τις πολιτικές των ανοικτών συνόρων χωρίς να έχουν υπόψη τους καμία οργάνωση, καμία δομή και με «ανύπαρκτους» Έλληνες συνοριοφύλακες για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών. Αυτούς θα βαραίνει η ευθύνη,  καθώς προκαλούσαν στοχευμένα  το κοινό αίσθημα με δηλώσεις τους και αναφορές για "εξαφάνιση" ... μεταναστών και προσφύγων από την επικράτεια, αφού είχαν "απολαύσει" πρώτα τον Ελληνικό ήλιο…».

Σε εκδήλωση της Ελένης Γλύκατζη–Αρβελέρ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος



Σε εκδήλωση της Ελένης Γλύκατζη–Αρβελέρ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

«Θα ήταν μεγάλη παράλειψη, όπου κι αν βρισκόμουν, να μην έρθω στην εκδήλωση αυτή», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμοςγια την εκδήλωση όπου η κ. Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ θα μιλούσε με θέμα «Θήβα. Πρωτεύουσα πόλη».
«Η κ. Αρβελέρ είναι ένας άριστος διδάσκαλος για όλους μας, τόνισε. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος έγραψε, αλλά ουσιαστικά γνωρίζει απ’ έξω τα θέματα, τα προβλήματα του Βυζαντινού Πολιτισμού. Είναι η πηγή, γι’ αυτό απόψε ήρθα και εγώ μαζί με όλους τους άλλους να ακούσω, να χαρώ, να προβληματιστώ, να πλουτίσω τις γνώσεις μου και να συγχαρώ τους πολίτες της Θήβας που είχαν την πρωτοβουλία να μας χαρίσουν αυτήν την όμορφη βραδιά».
«Για μένα είναι ευλογία τα λόγια του Αρχιεπισκόπου», σχολίασε η κ. Γλύκατζη – Αρβελέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: