Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ!

Νέες πληροφορίες (Voicenews.gr), ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής από επίσημο φορέα, αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πρόκειται να συγκαλέσει έκτακτη...
σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, με σκοπό να υποβάλλει την παραίτηση του και βοηθήσει στην δημιουργία Οικουμενικής, με βασικό κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.

TI ΨΑΧΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΟ ΚΑΛΛΙΤΣΗ...Μπαρμπέρη διασήμων;

Σε σοβαρή κατάσταση, ευτυχώς εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς...
ο γνωστός κομμωτής των επωνύμων, Πάνος Καλλίτσης. Ο διάσημος make up artist το βράδυ του Σαββάτου δέχτηκε δολοφονική επίθεση στο σπίτι του από δύο αγνώστους με τρεις σφαίρες εκ των οποίων η μία τον βρήκε στο πόδι κι η άλλη στο θώρακα. Οι δράστες αφού άρπαξαν τον χαρτοφύλακα που κρατούσε στα χέρια του ο Καλλίτσης, τράπηκαν με ΙΧ αυτοκίνητο σε φυγή και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

ΜΑΙΚΛ ΝΤΑΓΚΛΑΣ: ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΖΩΗΣ...


Tο πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Νational Enquirer», έγραφε με μεγάλα γράμματα πως ο ηθοποιός Μάικλ ...
Ντάγκλας, έχει μόλις τρεις μήνες ζωής, καθώς είναι ξανά αντιμέτωπος με τον καρκίνο. Το πρωτοσέλιδο προκάλεσε σοκ, στην οικογένεια του ηθοποιού και ανάγκασε τον εκπρόσωπο του να δηλώσει ότι δεν ισχύει.«Είναι “καθαρός” εδώ και πέντε χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι η ασθένεια δεν έχει επιστρέψει».

Σύμφωνα με το μακάβριο δημοσίευμα, ο 71χρονος ηθοποιός , επισκέφθηκε φημισμένο αντικαρκινικό νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη, καθώς η κατάστασή της υγείας του είναι πολύ άσχημη.
Όπως δήλωσε στα Μέσα ο εκπρόσωπος του, ο ηθοποιός όντως επισκέφθηκε το εν λόγω νοσοκομείο, αλλά για ένα απλό τσεκάπ, που κάνει κάθε έξι μήνες.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ πρωταγωνιστής διαγνώστηκε με την ασθένεια τον Αύγουστο του 2010, ενώ, πριν από περίπου πέντε χρόνια, υποβλήθηκε σε θεραπεία για καρκίνο στη γλώσσα.

Μάλιστα, σε συνέντευξή του, ο ίδιος έχει υποστηρίξει ότι αρρώστησε επειδή έκανε πολύ… στοματικό σεξ στις κατά καιρούς συντρόφους του!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ

photo-114-645x481Όσοι μεταξύ μας αλληλοκατηγορούμαστε ως εθνικιστές και ρατσιστές και ανεχόμαστε από πάνω και τους «πολιτισμένους» ευρωπαίους να μας κατηγορούν, ενώ στην πραγματικότητα δεν είμαστε καθόλου έτσι, ας ρίξουμε μια ματιά τι σημαίνει σκληρός ρατσισμός και εθνικισμός μεταξύ των «φίλων» μας στην Ευρώπη.

Εξάλλου οι ναζί δεν ήταν μόνο ο Χίτλερ και η κουστωδία του, ήταν πολλοί από τους προγόνους των σημερινών Γερμανών.

Ποιος θα διανοούταν εδώ να ορθώσει φράκτες με σκάφη και να αφήσει τους ανθρώπους να πνίγονται, με την αιτιολογία της μη αλλοίωσης του ευρωπαϊκού πολιτισμού, όπως λένε οι ευρωπαίοι 

Ποιος θα διανοούταν να ψηφίσει νόμο για να αφαιρούνται από τους δύστυχους αυτούς ανθρώπους ό,τι πολύτιμο έχουν πάνω τους;

Ποιος θα διανοούταν να σκεφτεί ότι αυτοί οι δύστυχοι άνθρωποι δεν είναι ζώα αλλά έχουν και βούληση και πρέπει να γίνει σεβαστό το που θέλουν να πάνε;
Αυτά για τους Έλληνες ευρωλάγνους.

Ντροπή που ανήκουμε σε αυτή την Ευρώπη…

Πήγε χαμένος ο πολιτισμός που μεταδώσαμε.

Πέτρος Χασάπης 

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ...ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ!

Τριλογία για Νόμπελ από μία Ελλάδα που ανθίσταται πάλι στην βαρβαρότητα

Posted by olympiada 

ΜΕ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΛΑΓΜΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΕΘΗΚΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.
Η 85χρονη γιαγιά από τη Συκαμνιά, ο 40χρονος ψαράς Στ. Βαλιαμός και η Σ. Σάραντον, προτείνονται για Νόμπελ Ειρήνης με επίσημη πρόταση από την Ακαδημία Αθηνών στην Ακαδημία Νόμπελ.
Μετά από κινητοποίηση των ανώτατων κλιμακίων της πολιτικής ηγεσίας που τεχνηέντως κρύβουν οι

Δεν υπάρχουν σχόλια: