Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΞΕΦΑΝΤΩΝΕΙ-ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ EVENTS




Με ευφάνταστες δράσεις για παιδιά, την Ακρόπολη φτιαγμένη με Lego, με χαρούμενες μελωδίες και τραγούδια, κεράσματα και άλλες εκπλήξεις, το Μουσείο Ακρόπολης υποδέχεται τους επισκέπτες του στις 19, 20 και 27 Δεκεμβρίου 2015. 

Όσο για το γούρι του 2016, είναι σε σχέδιο της Αλεξάνδρας Τσουκαλά και εμπνευσμένο από τη μαρμάρινη μαγική σφαίρα που βρέθηκε θαμμένη κοντά στο Διονυσιακό Θέατρο.

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ...


 Πέθανε ο δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας Λάκης Μπέλλος

Μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο
Πέθανε ο δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας Λάκης Μπέλλος

«Έφυγε» από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου ο δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας Λάκης Μπέλλος. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν επί μακρόν επί πολλές μέρες στην εντατική μονάδα θεραπείας του ΚΑΤ, έχοντας υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Λάκης Μπέλλος, γεννήθηκε στο Στείρι Λειβαδιάς το 1954. Παρόλο που έμενε στη Λειβαδιά, ήδη από το 1977 κείμενά του δημοσιεύονταν στα περιοδικά «ΤΡΑΣΤ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ» και «ΘΗΣΑΥΡΟΣ». 

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΤΣΙ ΘΑΝΑΙ-ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΡΖΗΣΤΕΣ ;



ΗΠΑ: Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ηγέτη της ISIS στη Λιβύη (Άντε να ... ξεμπερδεύουμε με τους σφάχτες )

Στην επιδρομή της 13ης Νοεμβρίου σε κτίριο στην πόλη Ντέρνα

ΗΠΑ: Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ηγέτη της ISIS στη ΛιβύηΗ κυβέρνηση των ΗΠΑ επιβεβαίωσε το θάνατο ενός από τους ηγέτες του Ισλαμικού Κράτους στο έδαφος της Λιβύης, γνωστό ως Αμπού Νάμπιλ. Ο Ναμπίλ ήταν ο στόχος επιδρομής από F15 της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας την 13η Νοεμβρίου σε κτίριο στην πόλη Ντέρνα.

Εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου επιβεβαίωσε επίσης ότι ένα ανώτερο στέλεχος της αλ Σεμπάμπ, της σομαλικής οργάνωσης που συνδέεται με την αλ Κάιντα, σκοτώθηκε σε αεροπορικό πλήγμα στη Σομαλία στις 2 Δεκεμβρίου 2015.

Το Πεντάγωνο τον κατονόμασε ως Αμπντιραχμάν Σαντχίαρ ή «Γιουκάς» και έκανε λόγο περί σημαντικού πλήγματος για την οργάνωση αλ Σεμπάμπ.

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ... ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. -ΒΙΒ ΛΑ ΦΡΑΝΣ!

Μαριόν Μαρεσάλ-Λεπέν: Η ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
(Εγγονή του Λεπέν-26 ετών και ντάλα ακροδεξιά και ομορφούλα-κλέβει την παράσταση)



Η 26χρονη εγγονή του Ζαν-Μαρί Λεπέν είναι πλέον το μεγάλο αστέρι στις εθνικιστικές και ρατσιστικές κορόνες του Εθνικού Μετώπου 
Πιο νέα και πιο ακροδεξιά δεν γίνεται. Λίγες ημέρες προτού κλείσει τα 26 της, η Μαριόν Μαρεσάλ-Λεπέν κατάφερε έναν εκλογικό θρίαμβο χωρίς προηγούμενο για πολιτικό της γενιάς της. Σάρωσε στις περιφερειακές σε ένα προπύργιο του παππού της, στη Νότια Γαλλία, και το γιόρτασε με εθνικιστικές και ρατσιστικές κορόνες που ενθουσίασαν τους οπαδούς του Εθνικού Μετώπου.
ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ!ME ENA KLIK..ΣΤΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-Συνεχής ροή ειδήσεων όλο το 24/ωρο- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ>:  Κόσμος –ΕλλάδαΕπιχειρήσειςΨυχαγωγίαΑθλητικάΕπιστήμη και τεχνολογία-Πολιτική -Άλλες κυριότερες ειδήσεις...

ΕΧΕΙΣ BLOG;ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΜΗΠΩΣ; ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ...

ΕΝΩΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ & ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΡΑΓΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... ( IΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ- ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ)-ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ -ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΙ ΕΔΩ> http://webpressunion.blogspot.gr/p/blog-page_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: