Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

θΕΤΙΚΗ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΑ ΥΠΗΡΞΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ-ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ -ΑΙΓΥΠΤΟΥ - ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ!

Οι ισλαμιστές της Αιγύπτου κατηγορούν τον Σίσι ότι ήρθε Ελλάδα για να... προδώσει την Τουρκία
Image
Ανοιχτή υποστήριξη στην Τουρκία και εξίσου ανοιχτή επίθεση στον πρόεδρό τους εξαπολύουν οι φανατικοί Αδελφοί Μουσουλμάνοι της Αιγύπτου.Κατηγορούν τον Σίσι ότι ήρθε στην Ελλάδα για να “προδώσει την Τουρκία” , η οποία …πολιορκείται από την Ελλάδα.

Νάτο το πιτσουνάκι μας ο πρακτορίσκος της αριστεράς στην ΕΡΤ.΄Εκανε κατευθυνόμενη δημοσιογραφία. Θα την βρεί από τον Πατρινό!

ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!

Την άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου αποφάσισε την Τρίτη η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου, ικανοποιώντας σχετικό αίτημα που είχε υποβληθεί, τον Οκτώβριο του 2015, από το γραφείο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου της Ελλάδος.
Σύμφωνα με το reporter.gr, το αίτημα για άρση της ασυλίας του.... ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αφορά την απαίτηση των ελληνικών αρχών προκειμένου να δικασθεί για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης του σωφρονιστικού προσωπικού των φυλακών της Πάτρας, που είχε διαπράξει το 2010 ως δημοσιογράφος.
Η απόφαση αναμένεται να κοινοποιηθεί στις ελληνικές αρχές άμεσα, προκειμένου να κινηθούν για τα περαιτέρω.
crashonline.gr
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ως γνωστόν εμείς καταδικάζουμε πάσαν δίωξη ανθρώπων του τύπου ..αλλά ο τύπος αυτός μέσα από τις εκπομπές του πρακτόρευε την ιδεογραφία της αριστεράς και της προόδου του κώλου!.΄Ηταν δηλαδή κομματικός δημοσιογράφος. Απαράδεκτον!. Γιά τις πολύτιμες υπηρεσίες του, Ο ΣΥΡΙΖΑ , τον άμειψε με το κερδοφόρο οφίτσιο του δοτού Ευρωβουλευτή! 

Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ....ΑΡΓΗΣΕ ΑΛΛΑ ΟΡΘΩΣ ΠΟΙΕΙ!.. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΕΝΟΣ ΚΟΡΣΕΣ ΜΕ ΤΟΥ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΤΟΥΣ!

ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: "ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ"!

"Η ομοφυλοφιλία είναι εκτροπή από τους Νόμους της φύσεως! Είναι κοινωνικό κακούργημα! Είναι αμαρτία! Όσοι, λοιπόν, είτε την βιώνουν, είτε την υποστηρίζουν δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι! Είναι αποβράσματα της Κοινωνίας!". Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων σε μήνυμά του από το προσωπικό του μπλογκ ο Μητροπλίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος ο οποίος σοκάρει, όχι τόσο για την καταδίκη της ομοφυλοφιλίας, αλλά για το ότι δεν θεωρεί καν ανθρώπους τους...


Καλά αυτά τα έχει προλαλήσει ο δικός μας καλόγερος π.Αντώνιος, αλλά είναι καλό που κι άλλα σάϊτ το επισημαίνουν!


ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ:Τσουκνίδα:Ένα ρόφημα με πολλά οφέλη!


tsoyknida
Διαβάστε πως μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε
Τα φύλλα της τσουκνίδας μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο φαγητό, στις σαλάτες, σε χόρτα, σούπες, πίτες, ροφήματα και έχουν πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό.
Συγκεκριμένα: -Είναι πλούσια σε ασβέστιο που ωφελεί τα οστά, αλλά και σε κάλιο, συμβάλλοντας στην καλή αρτηριακή πίεση και την υγεία της καρδιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: