Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΕΙ ΦΑΛΗΡΙΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΥΘΟΣ... Ειδοποιείστε τα παιδιά σας γιατί φέτος δεν θα τους δώσετε δωράκι! ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ


Οφειλές 200.000 στην εφορία

Χρεοκόπησε η εταιρία του Άγιου Βασίλη

Η Dianordia, η φινλανδική εταιρεία η οποία επιτρέπει στα παιδιά σε όλο τον κόσμο να συναντήσουν face-to-face τον Άγιο Βασίλη στο πρόσωπο, μπήκε σε διαδικασία πτώχευσης σε δικαστήριο στη σκανδιναβική χώρα. Οι φορολογικές αρχές έχουν υποβάλει αίτηση πτώχευσης κατά της Dianordia, η οποία έχει οφειλές ύψους € 200.000 στις φορολογικές αρχές του Ελσίνκι.

santaclaus
Κάθε χρόνο περίπου 300.000 τουρίστες σε 100 διαφορετικές χώρες επισκέπτονται τα γραφεία του Άγιου Βασίλη, ο οποίος είναι ο μοναδικός νόμιμος Άγιος Βασίλης στο Ροβανιέμι.Το γραφείο του Santa Claus είναι μέρος ενός θεματικού πάρκου που ονομάζεται χωριό του Άι Βασίλη, το οποίο στεγάζει διάφορες εταιρείες.
Για πρώτη φορά κινδυνεύει να μείνει το χωριό χωρίς Άγιο Βασίλη. Ωστόσο ο ιδιοκτήτης της εταιρίας υποστηρίζει ότι έχει ήδη καταθέσει τα μισά χρήματα στην εφορία.
Πηγή: skottishbetting.blogspot.gr
- See more at: http://www.matrix24.gr/

ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ!

Τριμερής Ελλάδας - Αιγύπτου - Κύπρου στις 9 Δεκεμβρίου


Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι στις 8-9 Δεκεμβρίου.

trimeris
Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση κορυφής Ελλάδας-Αιγύπτου-Κύπρου, στην οποία θα συμμετέχουν ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο Αλ Σίσι, και ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.
Θα έχουν προηγηθεί κατ' ιδίαν συναντήσεις του αιγύπτιου Προέδρου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, καθώς επίσης και διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών.
Ο πρόεδρος της Αιγύπτου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.
- See more at: http://www.matrix24.gr/2015/12/trimeris-elladas-egiptou-kiprou-stis-9-dekemvriou/#sthash.NQFtzPLj.dpuf

ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΛΑΟΣ!

Λόγω «ανάρμοστης συμπεριφοράς»

Οι Κινέζοι έδιωξαν την Ελληνίδα Miss Ελλάς από τον διαγωνισμό ομορφιάς




«Φωτιά» έχουν πάρει ιστοσελίδες που ασχολούνται με διαγωνισμούς ομορφιάς.. αφού περίεργες πληροφορίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου το τελευταίο 24ωρο σχετικά με την συμμετοχή της σταρ Ελλάς.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Angelopedia, που ασχολείται με τα καλλιστεία, οι Κινέζοι διοργανωτές ζήτησαν από την 21χρονη να αποχωρήσει από το διαγωνισμό λόγω «ανάρμοστης συμπεριφοράς». Παρόλα αυτά, δεν αναφέρεται για ποιους λόγους της ζητήθηκε αυτό. Η ιστοσελίδα IBTimes UK, που επίσης αναδημοσιεύει την είδηση, τονίζει ότι έχει ζητήσει επίσημο σχόλιο από τους διοργανωτές αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν απαντήσει.
ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ!ME ENA KLIK..ΣΤΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-Συνεχής ροή ειδήσεων όλο το 24/ωρο- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ>:  Κόσμος –ΕλλάδαΕπιχειρήσειςΨυχαγωγίαΑθλητικάΕπιστήμη και τεχνολογία-Πολιτική -Άλλες κυριότερες ειδήσεις...

ΕΝΩΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ & ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΡΑΓΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... ( IΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ- ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ)-ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΙ ΕΔΩ> http://webpressunion.blogspot.gr/p/blog-page_22.html
_________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια: