Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

παρακολουθειστε απο εδώ την ομιλία ΤΣΙΠΡΑ

IFRAME ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ 

ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ 

ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ 

ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΠΕΜΠΤΗ– 20:00





ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, 03/09/2015

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ...ΝΕΟΙ!

Λέσβος: «Έφυγε» ο παπά Στρατής, ο καλός Σαμαρείτης της Ελλάδας

Λέσβος: «Έφυγε» ο παπά Στρατής, ο καλός Σαμαρείτης της Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δράση του εξαπλώθηκε σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς εκτός του πρόσφατου αφιερώματος του για λογαριασμό της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, «πρωταγωνίστησε» σε ανάλυση των New York Times αναφορικά με τη μεταναστευτική κρίση στην, ήδη υπό κρίση, Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λέσβο

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΠΕΡΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ...

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Τους έπιασα κανονικά στο κρεβάτι».. ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΑΙΜΟ ΤΟ ΚΟΡΑΣΙΟΝ ΑΥΤΟ, ΡΕ ΠΑΙΔΙ!


marilenaΤα τελευταία χρόνια οι επώνυμοι δεν έχουν πλέον ταμπού να μιλάνε περί απιστίας, φαντασιώσεων, περίεργων σημείων όπου έχουν κάνει σεξ κι άλλων γαργαλιστικών λεπτομερειών που αφορούν την ερωτική τους ζωή.
Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό OK! η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου ερωτήθηκε εάν έχει τύχει να πιάσει επ' αυτοφώρω σύντροφό της να την απατά κι η απάντηση ήταν η ακόλουθη:

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ...ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

Ο ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΕΝΟΣ "ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ- 
Ο γερμανικός Τύπος εξακολουθεί να έχει στραμμένο το βλέμμα του στην Ελλάδα, επιχειρώντας να σκιαγραφήσει το προεκλογικό πολιτικό τοπίο, τη δυναμική των κομμάτων και τις διαθέσεις των ψηφοφόρων.
«Ο αποτυχημένος επαναστάτης ανεβάζει ρυθμούς», σχολιάζει η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt στην ηλεκτρονική της έκδοση με αφορμή το άνοιγμα της προεκλογικής εκστρατείας του πρώην Έλληνα πρωθυπουργού. «Ο Αλέξης Τσίπρας εισέρχεται στην προεκλογική μάχη και θέλει να κάνει τους Έλληνες να ξεχάσουν τους επτά χαοτικούς μήνες της διακυβέρνησής του. Ο κόκκινος επαναστάτης ξεθώριασε αρκετά, ωστόσο αυτό δεν μειώνει τις πιθανότητές του», αναφέρει χαρακτηριστικά  η εφημερίδα του Ντίσελντορφ.

Καλά το 8/δραχμο επαναπατρίζεται... Τι θα γίνει με τα κλεμμένα των μουσείων, Βερολίνου,Λούβρου κ.λ.π.;

ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΌΣ ΑΡΧΑΊΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΝΟΜΊΣΜΑΤΟΣ

Μετά τις συστηματικές προσπάθειες των αρμοδίων υπηρεσιών του υπουργείου Πολιτισμού, το ελβετικό ομοσπονδιακό ποινικό δικαστήριο ικανοποίησε οριστικά το ελληνικό αίτημα δικαστικής συνδρομής περί κατάσχεσης ενός ιδιαίτερα σημαντικού νομίσματος υπέρ του ελληνικού δημοσίου και επαναπατρισμού του στην Ελλάδα.

ΕΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ...

ΠΈΘΑΝΕ Ο ΣΚΙΤΣΟΓΡΆΦΟΣ ΝΊΚΟΣ ΜΑΡΟΥΛΆΚΗΣ

O ΣΚΙΤΣΟΓΡΆΦΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΏΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΏΝ ΝΊΚΟΣ ΜΑΡΟΥΛΆΚΗΣ, ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΆΚΙ ΤΟΥ ΈΔΩΣΕ ΖΩΉ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΎΣ ΉΡΩΕΣ, ΈΦΥΓΕ ΑΠΌ ΤΗ ΖΩΉ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΆΦΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΑΠΌ ΔΙΑΚΌΣΙΑ ΠΑΙΔΙΚΆ ΒΙΒΛΊΑ, ΑΝΆΜΕΣΆ ΤΟΥΣ Η ΔΙΆΣΗΜΗ «ΦΡΟΥΤΟΠΊΑ» ΤΟΥ ΕΥΓΈΝΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΆ, «ΤΟ ΜΑΓΙΚΌ ΤΣΟΥΚΆΛΙ» ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΌ ΠΑΡΑΜΎΘΙ ΤΩΝ ΧΆΡΗ ΚΑΙ ΠΆΝΟΥ ΚΑΤΣΙΜΊΧΑ «Η ΑΓΈΛΑΣΤΗ ΠΟΛΙΤΕΊΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΆΡΟΙ»

ΚΡΙΜΑ ...ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΠΟΥΤ-ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Την απόφασή του να μην κατέβει στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑΟΣ).
«Στις επικείμενες “προκατασκευασμένες” εκλογές οι συνθήκες είναι απαγορευτικές για τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό», σημειώνει το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη σε ανακοίνωσή του.
«Οι σχεδιασμοί των υπερκείμενων των κομμάτων δυνάμεων, εξυπηρετούνται από “εύκαμπτους” και “Γουλιμήδες”», τονίζει ο ΛΑΟΣ και προσθέτει: «Η άρνηση προσαρμογής σε ρόλους που απαιτούν ισοδυναμεί με casus belli. Πώς και πότε θα αναμετρηθούμε μαζί τους, θα το επιλέξει ο λαός και εμείς.
«Ο καιρός –και η χώρα- έχουν γυρίσματα», καταλήγει το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: