Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟ: Τις γράφουμε κι αμαρτίαν ουκ έχομεν:
ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!
Υποστηρίζει η γνωστή αστρολόγος κ. Δήμητρα Παπανικολοπούλου:

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη Δημητρα Παπανικολοπουλου


"Απο τις 15 Μαΐου και μετα έχουμε πλανητικά δρώμενα πολυ ισχυρά που θα επηρεάσουν δραματικά τις πολιτικές εξελίξεις τόσο σε Ελλάδα όσο και Ευρώπη.
Η ενεργοποίηση του τετραγώνου Ουρανού - Πλούτωνα αλλά και η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη αλλά και του Άρη στους Διδύμους καθως και το τετραγωνο ποσειδωνα αρη φέρνουν τα πάνω κάτω.
Η Ελλάδα μπαίνει σε ένα κύκλο πολιτικής αστάθειας που θα μέσα από πολυεπίπεδες ανατροπές, διασπάσεις και ανασχηματισμό θα οδηγηθεί σε νέες εκλογές.
Άλλωστε η ημερομηνία των τελευταίων εκλογών στις 25 ήταν μια ημερομηνία που οδηγεί την χώρα ξανά σε πρόωρες εκλογές. Άλλωστε είχαμε δημοσιεύσει το πολύ δύσκολο διάστημα του πρωθυπουργού και την πιθανή σύγκρουση με την κοινοβουλευτική του ομάδα. και ταυτόχρονα μεγάλα πλήγματα στον χώρο της Παιδείας όπου Πανεπιστήμια και σχολεία θα κλείσουν

Η ημερομηνία της ιδρύσεως του ΣΥΡΙΖΑ σαν κόμμα ενιαίο δείχνει στο 70 τοις εκατό ότι οδηγείται σε διάσπαση. Εξάλλου αστρολογικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ δείχνει ότι δεν θα κρατήσει.
Ταυτόχρονα η Νέα Δημοκρατία οδηγείται σε αλλαγή ηγεσίας με τον Αντώνη Σαμαρά να κλείνει τον κύκλο του στην πολιτική. Αστρολογικά ευνοείται η Χρυσή Αυγή που σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις δείχνει να έχει ανοδική πορεία.
Σε όλες αυτές τις πολιτικές αλλαγές έχουμε και την δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα. Το τετραγωνο αρη ποσειδωνα προκαλει σεισμους φωτιες προβληματα στην αγορα ακινητων αυξηση της εγκληματικοτητας βιαιες ανατροπες εξεργεσεις απεργιες οικονομικη αναταραχη αλλα και φορολογφικη σκληρη πολιτικη
Σε διεθνές επίπεδο;
Εξεγέρσεις, εμπρησμοί και φωτιές θα ξεσπάσουν τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική. Η οποια θα βιωσει στο πετσι της το μεταναστευτικο και της συγκρουσεις
Το παρασκήνιο οργιάζει και οι μυστικές προπαγάνδες οδηγούν σε ανατροπές κυβερνήσεων και αναπόφευκτα πολλές χώρες θα ζήσουν στιγμές αναρχίας.
Τρομοκρατικά χτυπήτατα συγκλονίζουν μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες Γαλλια Αγγλια Γερμανια Ιταλια Μοσχα . Τα μεγαλύτερα προβλήματα τα αντιμετωπίζει ο Κάμερον.
Παρίσι, Μόσχα, Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο θα συγκλονιστούν από τρομοκρατικά χτυπήματα εξεργεσεις σεισμους . Την ίδια ώρα τα Βαλκάνια φλέγονται από τις εθνικές και θρησκευτικές αντιπαραθέσεις ενώ η Τουρκία ακολουθεί καθοδική πορεία ακραια καιρικα φαινομενα σεισμοι .
Ο Κρόνος στον Τοξότη θα ταρακουνήσει και το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι το μεγάλο κραχ στην Νέα Υόρκη το 1929 έγινε πάλι σε περίοδο διέλευσης του Κρόνου στον Τοξότη.
Οι αστρολογικές αλλαγές φέρνουν μεγάλο σεισμό στην Καλιφόρνια Λος Αντζελες Μεξικο αλλά και ταυτόχρονα μεγάλα πλήγματα στον χώρο της Παιδείας όπου Πανεπιστήμια και σχολεία θα κλείσουν.Αναταραχες Φιλανδια Νορβηγια Γερμανια ελβετια
Για ποια ζώδια πιστεύετε ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ευημερία, το προσεχές διάστημα μέχρι το φθινόπωρο
Αν είστε ένας από τα τέσσερα μεταβλητά ζώδια-Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης ή Ιχθείς υδροχοοι αιγοκεροιθ λεοντες -ο κύκλος αυτός του Κρόνου θα έχει τη μεγαλύτερη θετική επίδραση σε σας. Ετοιμαστείτε να δείτε μεγάλες αλλαγές και επιτυχίες στην προσωπική ή / και επαγγελματική σας ζωή. Θα αναλάβετε νέα ώριμα πρότζεκτ. Τα μεταβλητά ζώδια πάντα αλλάζουν, αλλά με δομημένο Κρόνο τώρα, μπορούν να υψώσουν το ανάστημά τους και να κάνουν μόνιμες δεσμεύσεις.
Τις πιο μεγαλε δυσκολιες θα αντιμετωπισουν οι διδυμοι
Στις αρχές του χρόνου κάνατε μια ριψοκίνδυνη πρόβλεψη, Ήσαστε η πρώτη αστρολόγος που μίλησε για επιστροφή Καραμανλή. Μάλιστα αναφέρατε ότι θα κληθεί να κυβερνήσειπάνω σε στάχτες. Δειλά – δειλά παρατηρούμε ότι το όνομά του ακούγεται συχνά πλέον. Συνεχίζετε να υποστηρίζετε την πρόβλεψή σας αυτή;
Βεβαίως και συνεχίζω να την υποστηρίζω. Την πρόβλεψή μου αυτή αρχικά την ανακοίνωσα στις αρχές του 2011 και στις αρχές Ιανουαρίου 2014 απλά, την επανέλαβα. Πιστεύω ακράδαντα, ότι σε ποσοστό 70% υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επαληθευτεί. Η Ελλάδα θα βρεθεί σε δεινή θέση και θα υπάρξει μεγάλη πιθανότητα να εξέλθει από την ΟΝΕ. Όπως όλα δείχνουν σε αστρολογικό επίπεδο ο Κώστας Καραμανλής, θα κληθεί να κυβερνήσει σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα.
Πιστεύετε ότι υπάρχει ελπίδα για την πατρίδα μας; Θα ανακάμψει ποτέ η χώρα μας από την οικονομική κρίση;
Καταρχήν, θέλω να σας επισημάνω ότι μιλάμε για μια πλασματική οικονομική κρίση. Η κρίση αυτή που βιώνουμε είναι μια κατασκευασμένη κρίση. Σε σχέση με την ερώτησή σας, προβλέπω με απόλυτη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει τον κάβο και θα ανακάμψει. Μετά την νέα εποχή Καραμανλή θα αναδυθεί ένας νέος ηγέτης που θα πάρει στους ώμους του την τύχη της χώρας μας και θα την οδηγήσει στην κορυφή.
Πρόσφατα, κάνατε μια πρόβλεψη που δημιούργησε απορία και προβληματισμό σε πολλούς. Προβλέψατε ότι θα διαλυθεί η Τουρκία και θα υπάρξει αλλαγή συνόρων και μετατόπιση πληθυσμών. Πού στηρίζετε αυτή σας την πρόβλεψη;
Γνωρίζω πολύ καλά, ότι με τις προβλέψεις μου πολλές φορές κατά το παρελθόν έχω δημιουργήσει προβληματισμό. Υπήρξε έντονος προβληματισμός όταν είχα μιλήσει για την παραίτηση του Πάπα, το τέλος του Σαρκοζί, τα εκλογικά αποτελέσματα του 2007, 2009 2012 2014,2015 αλλά και για το τρομοκρατικό κτύπημα στην Γαλλία για τους σεισμούς της Κεφαλονιάς και άλλα πολλά μέσα από την εφημερίδα σας . Στόχος μου δεν είναι να διασπείρω ανησυχία και προβληματισμό αλλά να προβλέπω τα μελλούμενα. Οφείλω να σας ενημερώσω, ότι προβλέπω πως η εποχή Ερντογάν τελειώνει. Θα υπάρξει μετακίνηση πληθυσμών στην Βαλκανική που θα επηρεάσουν την συνοχή της Τουρκίας και θα αλλάξουν τα σύνορα της ευρύτερης περιοχής στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.
;

Δεν υπάρχουν σχόλια: