Πέμπτη 23 Απριλίου 2015


ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ:

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποσπάσματα συνέντευξης του Δημ. Παπαδημούλη «Στο Κόκκινο 105,5» (Κ. Αρβανίτης) 


«Χρειάζεται μια συμφωνία το ταχύτερο δυνατόν που να επιτρέψει στην Ελλάδα να αναπνεύσει και να αναπτυχθεί»

Μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» (Κ. Αρβανίτη), ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δ. Παπαδημούλης δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Στην ΕΕ υπάρχει μια γενική τάση η οποία έχει επιβληθεί παντού. Στην Ελλάδα εφαρμόστηκε στην ακρότατη μορφή της. Και για να εφαρμοστεί παρακάμφθηκε κάθε έννοια Δημοκρατίας και Ευρωπαϊκού Δικαίου.
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Η ενδοσχολική βία .. αν δεν τη προλάβουμε… εξελίσσεται άσχημα», 
είπε ο Υπουργός Αριστείδης Μπαλτάς και πρόσθεσε πως «δεν αφορά μόνο τις υποβαθμισμένες περιοχές αλλά το σύνολο των σχολείων».

Με τους 13 περιφερειακούς συντονιστές Δράσεων του Παρατηρητηρίου για την Πρόληψη της Σχολικής βίας και του Εκφοβισμού» συναντήθηκε ο Υπουργός Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς. Αφορμή για τη συνάντηση υπήρξε το διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο (23/24-4) με τίτλο «Ανάπτυξη και Λειτουργία Δικτύου Πρόληψης και Αντιμετώπισης των Φαινομένων Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού» που πραγματοποιείται στις αίθουσες «Jacqueline de Romilly» και «Γαλάτεια Σαράντη» του κτιρίου της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: