Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ ...ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ!!

55555

ΒΟΜΒΑ!- ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΖΗΤΟΥΝ την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ της ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ και ότι έχει ΜΕΣΑ- Κατηγορούν την Ελλάδα για ΚΛΟΠΗ Πολιτιστικών Κειμηλίων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε: 16/08/2014 16:26 
ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΗΛΊΩΝ

Δεν έχουν τελειωμό οι προσβολές και οι
διεκδικήσεις των Σκοπιανών!!
Προχθές κατάθεσαν στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο πολιτιστικής κληρονομιάς, εξώδικο στην Ελληνική κυβέρνηση και στους επικεφαλής των ανασκαφών .
Ζητούν να συμμετάσχουν στις ανασκαφές και να επιστραφούν στην “μητέρα χώρα”, οι αρχαιολογική θησαυροί που βρέθηκαν και θα βρεθούν τις επόμενες μέρες!!!
Επίσης επιμένουν,σύμφωνα με το eleusisdiagoridon.blogspot.gr,  πως η Αμφίπολη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της μεγάλης Μακεδονίας!!
85με μπλέ είναι τα καταπατημένα εδάφη της Μεγάλης Μακεδονίας
ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΓΚΙΟΥΡΕΣΚΙ, ή όπως διάλο σε λένε πρωθυπουργέ των Σκοπίων και τσανακογλύφτη της μανδάμ-Φράου... Μέρκελ!

Υπάρχει και βίντεο ΕΔΩ> http://webpressunion.blogspot.gr/

Μεταγραφή….. απο τον Σκαϊ στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος!!!


klimaki
Αποχαιρετά τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και την τηλεοπτική εκπομπή «Στην πράξη»….
η δημοσιογράφος Σίλβια Κλιμάκη και παίρνει μεταγραφή στη σιγουριά του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της Εθνικής Τράπεζας. Η δημοσιογράφος αποφάσισε να εγκαταλείψει τον τηλεοπτικό σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου και τον ρευστό χώρο των media και να συνεχίσει την επαγγελματική της σταδιοδρομία στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας
Συμπαθητικό κοριτσάκι (για μας που παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα στον ΤΥΠΟ) είχε μια ζεστασιά στην παρουσίαση των θεμάτων της.. Τόσκασε πριν προλάβει να δώσει κάτι τρανταχτό στον Τύπο. Η Ασφάλεια της Τράπεζας ..ταιριάζει περισσότερο στις ανασφαλείς -κατά φύση- γυναίκες... 

Ο Κοντομηνάς…αρμενίζει με την “ανηψούλα” του στο Ιόνιο- Την χρηματική εγγύηση 5 εκατ. ευρώ την πλήρωσε; -ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΞΩ...ΣΤΟ  ΦΙΣΚΑΡΔΟ!


kontominas-1
Σαν να αδυνάτισε ο Μητσάρας που κουβαλήθηκε στην Ελλάδα από το Λίβανο για να κάνει τον ασφαλιστή!
loverdosΤο μάθημα των Θρησκευτικών είναι ενταγμένο από συστάσεως του ελληνικού κράτους στον κορμό των μαθημάτων του σχολείου, τα δε αναλυτικά προγράμματα σπουδών του μαθήματος, όπως και των άλλων μαθημάτων, είναι νόμος του κράτους και διδάσκονται υποχρεωτικά, τονίζει σε έγγραφό του που διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας μετά από σχετική ερώτηση.
Παράλληλα ο κ. Λοβέρδος υπογραμμίζει ότι το μάθημα υπηρετεί καθαρά μορφωτικούς σκοπούς και το περιεχόμενό του καλύπτει συγκεκριμένες παιδευτικές ανάγκες και δεν επιδιώκει να αντικαταστήσει την κατήχηση της Εκκλησίας η οποία αποτελεί βασική και διακριτή ποιμαντική δραστηριότητά της.

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ "Ε" ΦΕΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ...



Με φιλοσοφία Alter στον ανταγωνισμό το 'Ε'

KOΣΜΟΣ...ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...

alterΜε προτάσεις σε όσους παρουσιαστές μένουν εκτός του παραδοσιακού ιστού των ιδιωτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας ο τηλεοπτικός σταθμός «Ε» επιχειρεί από τη νέα σεζόν να στήσει ένα νέο πρόγραμμα που θα καλύψει κατά κάποιον τρόπο το κενό του STAR.
Σύμφωνα με το enimerosi24 με χαμηλό budget και επίσης χαμηλού κόστους μετεγγραφές το «Ε» θα προσπαθήσει να μπει σφήνα στα μεγάλα κανάλια προσφέροντας live εκπομπές ψυχαγωγικού περιεχομένου από το πρωί έως αργά το απόγευμα.
Αυτό τον σκοπό υπηρετούν οι συμφωνίες του καναλιού με την Χριστίνα Λαμπίρη που φεύγει από τον ΣΚΑΙ, την Κατερίνα Καραβάτου και τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη, αλλά και οι συζητήσεις με την Ελεονώρα Μελέτη.
Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση η Χριστίνα Λαμπίρη – εκτός απροόπτου, θα αναλάβει τη νέα πρωινή ζώνη του καναλιού παρουσιάζοντας μια εκπομπή με έντονα στοιχεία lifestyle, χωρίς να αποκλείει την τρέχουσα ειδησεογραφία. Και αντίστοιχα το ζεύγος Καραβάτου – Κατσούλη θα αναλάβουν την παρουσίαση πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής το Σαββατοκύριακο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: