Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ...ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.


Ως γνωστόν , ο παρ΄ημίν ξεφωνημένος Βαλλιανάτος, σιτιζόμενος από τα λεφτά μας, και κολλητός του καταζητούμενου Γεωργάκη Παπανδρέου... δηλώνει αναιδώς πως είναι δημοσιογράφος. Αρχίδια εκ Καλαβρίας είναι.. ο τάλλας, διαφημιστής της pride, πουστιάς... των Ντιντίδων κατά Αρχιεπίσκοπον...Χριστόδουλο!

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ABC..ΕΓΙΝΕ ΓΥΝΑΙΚΑ!

ΠΗΓΗ:http://www.eglimatikotita.gr
Ήταν ένας απο τους πιο πετυχημένους συντάκτες του αμερικανικού δικτύου ABC. Παντρεμένος για 17 ολόκληρα χρόνια και με τρία παιδιά.

 Για ποιο λόγο χρησιμοποιούμε παρελθόντα χρόνο; Γιατί, πολύ απλά, ο Ντον Ίνις από άντρας έγινε γυναίκα και ονομάζεται, πλέον, Ντον Στέισι Ίνις! Ο 49χρονος (ή η 49χρονη) πήρε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει ζωή γιατί, όπως είπε μέσω της προσωπικής του (της) σελίδας, έπασχε απο ορμονική ανισορροπία. Η μητέρα του, μάλιστα, του έδινε απο παιδί γυναικείες ορμόνες, με αποτέλεσμα να μοιάζει περισσότερο με γυναίκα παρά με άνδρα!

 Οι συνεργάτες του γέμισαν το γραφείο του με λουλούδια, ενώ ο πρόεδρος του ABC Νews, Μπεν Σέργουντ, στάθηκε στο πλευρό του. Άγνωστο παραμένει το πότε θα προχωρήσει σε επέμβαση αλλαγής φύλλου, καθώς -όπως λέει- αρκείται στη νέα του γυναικεία γκαρνταρόμπα!

 Ήταν ένας απο τους πιο πετυχημένους συντάκτες του αμερικανικού δικτύου ABC.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ 12/ΧΡΟΝΟ ΡΩΣΣΟ, όπως φαίνετα με τα στοιχεία που αποκαλύπτονται, μπορεί να έχει και μια άλλη διάσταση.. Να είναι και δάκτυλος κατασκοπείας, για να πλήξουν τον τουρισμό μας , μαι και φέτος οι Ρώσοι τουρίστες προβλέπεται να πλημμυρίσουν την Ελλάδα...Οι διωκτικές αρχές ας δούν και την εκδοχή αυτή...


ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΓΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ; Στην Ιρλανδία τους χρεωκόπησαν ...εδώ εμείς του δανείζουμε ... Κι όχι μόνον!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ της ΚΤ Κύπρου: “Εξαφάνισαν” δάνεια 8 Δις Ευρώ!!!


ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!
ΕΙΔΙΚΗ ΜΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ…
Τι έχουμε λοιπόν; Οι Έλληνες τραπεζίτες των μεγάλων ντηλ, στην ουσία “εξαφάνισαν” δάνεια 7,7 δις Ευρώ κατά την εξαγορά των Κυπριακών τραπεζών. Και το ερώτημα είναι ένα και συγκεκριμένο: Πόσα από αυτά τα δάνεια είχαν


ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΔ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ;;;

 ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "Τι πρόβλημα έχεις; Όπως έφερα το φίλο μου τον Βορίδη στη ΝΔ μπορεί να φέρω και τον Καρατζαφέρη"

Χθες το βράδυ ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης συνέφαγε σε στέκι του Ν. Ψυχικού με τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού Δ. Νικολάου. 
Τι σήμαινε αυτή η συνάντηση; Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Γ. Καρατζαφέρης στην προσπάθειά του να επιστρέψει στη ΝΔ προσπαθεί να διευρύνει τις γέφυρες επικοινωνίας του ώστε να καταστήσει την επάνοδό του στη κεντροδεξιά παράταξη, πιο ανώδυνη και ομαλή. 

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ!



Επί κυβερνήσεως Λουκά Παπαδήμου, το Υπουργείο Δικαιοσύνης είχε προετοιμάσει νομοσχέδιο, στο οποίο υπήρχε διάταξη που ποινικοποιούσε την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου.

Αυτό στην πράξη σήμαινε ότι αν περνούσε αυτή η διάταξη, όποιος στην Ελλάδα αμφισβητούσε ή αρνιόταν τη διάπραξη των Γενοκτονιών που αναγνωρίστηκαν από τη Βουλή των Ελλήνων, θα είχε να αντιμετωπίσει την Ελληνική Δικαιοσύνη και τις ποινές που προέβλεπε ο συγκεκριμένος νόμος.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ...ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Δανειακή σύμβαση China Development Bank - Paragon Shipping ...

Μεθύσαμε την Ευρώπη

Με μισθό 175.000 ο νέος προ.Ταμείου Χρημα/τικής Σταθερότητας

Ο Ντεπαρντιέ ως Στρος-Καν σε άκρως τολμηρό τρέιλερ

Ποινή 220 χρόνων κατά συγχώνευση για ασέλγεια ή απόπειρα ...

Διαβάστε τις λύσεις στη Νεοελληνική Γλώσσα
"Πόλεμος" Γονίδη-Αντζελας

Πρωτοφανείς σκηνές στο ελληνικό κοινοβούλιο
Βγαίνει από την καταστολή ο 12χρονος Ρώσος

«Τρέχει» για γήπεδο, στα Σπάτα ο Μπάγεβιτς


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ήταν 19 Μαΐου του 1919 όταν ο Μουσταφά Κεμάλ, μετέπειτα Ατατούρκ (πατέρας των Τούρκων) αποβιβάστηκε στην Σαμψούντα προκειμένου να ξεκινήσει την δεύτερη ιστορικά, φάση της εξόντωσης των Ελλήνων της βόρειας Μικράς Ασίας προσπαθώντας επίσης να συντονίσει την αντίσταση των Τούρκων κατά της ελληνικής στρατιάς που είχε καταλάβει πριν από μερικές εβδομάδες την Σμύρνη.
ΑΥΡΙΟ ΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΩΝ-ΓΕΡΜΑΝΩΝ 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ: ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ…ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ ΕςΥΡΩΠΗΣ!



Σειραγάκης: Καταδικάστηκε για παιδεραστία ΣΕ 220 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ!


Ανακαλείται πάριζα μετά την ανίχνευση DNA αλόγου
Ανακαλείται, με απόφαση του ΕΦΕΤ, πάριζα σε φέτες της εταιρείας Νίκας ΑΕ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: