Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ..ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΙΟΥ! ΣΚΑΣΜΟΣ ΑΛΗΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ...ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ! ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΕΒΕΡΝΗΣΗΣ!
Δεν συμφωνούμε με τους κωλοπαιδαράδες της ΟΛΜΕ -φονείς της Παιδείας - αλλά ούτε και συνηγορούμε ... με τη βλακώδη επιστράτευσή τους για την ..ΑΡΜΟΝΙΚΉ... ΚΑΛΥΨΗ των Πανελληνίων Εξετάσεων!.

"Αμφότεραι ... αι εθνικαί πολέμιαι δυνάμεις ανήκουν στην κατηγορία της ..ιδεοπλαστικής  αλητείας,.."

 Οι μεν εκπαιδευτικοί, που σαλατοποιούν τους Ελληνόπαιδες, ,με τις απαίδευτες...αριστερόφρονα ξενικές παρλαπίπες τους, -τις ΑΣΧΗΜΙΕΣ  που εκπέμουν...προς  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ...Ναι αυτοί ΟΙ   ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ... εκπαιδευτικοί του κώλου. και της αριστεράς, που επέλασαν επί ΠΑΣΟΚ με ζυβάγκο και μούσια...Άπαντες πλήρους πνευματικότητας ... 

ΟΙ ΔΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, από την άλλη μεριά...ίδιας αλλόφερνης ...ξενόφερτης ιδεοληψίας... τσινάνε ...προς προστασίαν του δικού τους πλέον συνδικάτου της γενικής συμφοράς!.
Δυό κωλοσυνδικάτα ...αντιμάχονται στο ίδιο αλώνι, ασχημονούντες ΚΑΘΕΤΑ επί των κεφαλών των τέκνων μας ..( για δεκάδες τώρα χρόνια) ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ και  ΘΛΙΒΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΙ, αμφότεροι, όπου γυρισμός με την professional, αυτή δίποδη-διπολική αλητεία ..δεν υπάρχει...

Και τι κάνουμε; Ό,τι κάνατε πάντα: Θα τα τρώτε ΟΛΑ πάντα στη μάπα και σε βάρος των τέκνων σας ...τα γιουρούσια αυτών των ΠΑΝΑΘΛΙΩΝ...Επιβουλέων της ελληνικής ταυτότητάς μας... 
ΟΥΤΕ Τα  καθίκια της ΟΛΜΕ, ουτε οι τυχοδιώκτες πολιτικοί - αεροβάμονες των κυβερνώντων, διαθέτουν έστω κι ελάχιστα στοιχεία ελληνικότητας... Ξενόφερτοι εξ Εσπερίας είναι οι πάντες! ΝΑΙ..τα βλαχαδερά αυτά! Σακατέψτε τους... αν έχετε αυτό που λέμε...ΟΡΧΕΙΣ!.. Που πάντως δεν πωλούνται στα ζαρζαβατικά της λαχαναγοράς!
Ο δε αξιότιμος εθνικός μας κλόουν, μπουμπούκος κ. Άδωνις Γεωργιάδης,  αποκάλεσε τα μέλη της ΟΛΜΕ... "γάηδαρους¨"
Διαφωνούμε ..οι γάηδαροι έχουν φιλότιμο, τα καθικόσπορα της ΟΛΜΕ ..δεν έχουν!
Το πρόβλημα με τα υποκείμενα που το παίζουν καθηγητάδες στα σχολειά μας, και κάθε τέτοια εποχή ...βγαίνουν σεργιάνι με τις μαλακίες τους να αναστατώσουν το Πανελλήνιο... για την τσεπούλα τους... για το κόμμα τους..

ΜΙΑ ΜΟΝΗ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι σκατά, είπατε ότι είναι αυτή η ΟΛΜΕ; Μα σκατά...Διότι όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες ...δεν έχουν την παραμικρή κατάθεση..στο αγλάϊσμα της παιδείας μας... Ανθρωπάκια του κερατά είναι και το έχουν αποδείξει τουλάχιστον στα τελευταία 50 χρόνια... Τόσο δε ανθρωπάκια, που δέχονται οι θεατρίνοι... να τους επιβάλλουν οι θεατρίνοι της πολιτικής τα δικά τους αλητήρια κι χαζά!.  ΟΥΤΕ μια ιδέα κατέθεσαν για την προαγωγή της παιδείας μας. Ούτε ΜΙΑ!Αν θυμηθείτε εσείς κάποια ,θα την αναδείξουμε!

ΣΚΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ ΚΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΜΠΑΝΤΑΗΔΕΣ -ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ! ΣΚΑΣΜΟΣ!... Διότι θα γυρίσουμε σελίδα και κανείς δεν θα ξέρει που και πως θα κρύβετε!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: