Πέμπτη 25 Απριλίου 2013


ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΩΝΑΣΗ:ΣΗΜΕΡΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΚΟΚΚΑΛΑ! ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΜΕ!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ..ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ

spacer

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ..ΕΡΕΥΝΑ!

7 ΦΑΚΕΛΛΟΣ:ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ 



Γνωρίζουμε ότι το θέμα που διαχειριζόμαστε είναι ΒΟΜΒΑ!
Γνωρίζουμε ότι κανείς δεν …βγάζει κιχ… Ούτε φυσικά τα τάχα μου ελεύθερόφρονα …μπλογκς.. παρά μόνον αυτά που ανήκουν στη σφαίρα -ΔΙΚΤΥΟ της Τράπεζας Τύπου! ΟΛΟΙ , ΜΜΕ, BLOGS και λοιποί αλαφροϊσκιωτοι..δεν αγγίζουν το θέμα!
Τα συμπεράσματα δικά σας για την έγκυρη, έγκριτη και τάχα μου λεύτερη ενημέρωση που απολαμβάνετε από επαγγελματίες της θλιβερής δημοσιογραφίας μας και τους αλαφροϊσκιωτους –ερασιτέχνες …μπλογκερς!

Ως γνωστόν οι μπλόγκερς… βγήκαν λάβροι ( 2008) υπέρ της ελευθερολαλιάς μετά της δακρύβεκτης ανωνυμίας τους αλλά σήμερα έχουν ισοπεδωθεί δραματικά και καταγέλαστα!

Τερματίζουμε σήμερα… Δεν μπορούμε πια να το κάνουμε το θέμα, ανάγνωσμα α-λά Τσακιτζή- παρά το γεγονός ότι το ΘΕΜΑ ΜΑΣ υπέρ- διαβάζεται!
Σήμερα θα βρείτε απίστευτες αποκαλύψεις.. Θα απολαύσετε τον ΦΑΡΑΩ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ κι όλους τους άλλους ανεξέλεγκτους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ της κληρονομιάς Ωνάση προς το έθνος των Ελλήνων..Ο Μίστερ Παπαδημητρίου κατέχει όλες τις εξουσίες και λαμβάνει τουλάχιστον 6 μισθούς για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο ίδρυμα ..κληρονομικώ δικαιώματι!..από πατέρα!
Οι διοικούντες σήμερα το ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ τρώνε τον άπατο! Και λογαριασμό δεν δίνουν σε κανέναν!
Το ίδρυμα Ωνάση στήθηκε από τον μέγιστο ευεργέτη του Εθνους ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝΑΣΗ μόνον για τον Ελληνικό λαό… Για κανέναν άλλον αλήτη-πούστη διαχειριστή! Αυτά. Δείτε τη τελευταία μασ ...συνέχεια: 

Η ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ  ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΑΛΕΞ.ΩΝΑΣΗ,όπως λέει το καταστατικό!
Ο ΣΚΟΡΠΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΡΩΣΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ.. ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ!
Η αλήθεια είναι αυτή. Ότι η Αθηνά Ωνάση μπορεί , εφόσον το θελήσει να αναλάβει την 

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ...ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!





Κυριότερες ειδήσεις

Ζωντανή κάλυψη

Νέο ρεκόρ ανεργίας στην Ισπανία

Έθνος - ‎πριν από 26 λεπτά‎
Νέο ρεκόρ σπάει η ανεργία στην Ισπανία με τον συνολικό αριθμό των ανθρώπων που δεν έχουν εργασία να ξεπερνά πλέον τα 6 εκατομμύρια. Νέο ρεκόρ ανεργίας στην Ισπανία. Η ανεργία στην Ισπανία συνέχισε να αυξάνεται κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013 για ...

«Όχι» Ρουπακιώτη στη ρύθμιση Μανιτάκη

Nαυτεμπορικη - ‎πριν από 1 ώρα‎
Νέες αναταράξεις εντός της κυβέρνησης προκαλεί ρύθμιση την οποία προωθεί ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης και οποία προβλέπει την κατάργηση της έκδοσης δικαστικών προσωρινών διαταγών και την έκδοση αποφάσεων ...

Απολύσεις υπαλλήλων από φορείς που κλείνουν

Έθνος - ‎πριν από 2 ώρες‎
Οριστικά εκτός Δημοσίου θα βρεθούν οι εργαζόμενοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα που θα καταργηθούν. Απολύσεις υπαλλήλων από φορείς που κλείνουν. Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου ...

Επιμένει, αλλά δεν εκβιάζει για τον ΦΠΑ

Τα Νέα Οnline - ‎πριν από 2 ώρες‎
Σαφή διάθεση να χαμηλώσει τους τόνους αναφορικά με το θέμα του ΦΠΑ στην εστίαση δείχνει το ΠΑΣΟΚ, επιμένοντας ωστόσο στην ανάγκη να προωθηθεί η ρύθμιση στο πολυνομοσχέδιο αφού προηγηθεί ενημέρωση με την τρόικα. Αποσυνδέει πάντως την ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: