Σάββατο 20 Απριλίου 2013


ΕΝΑΣ ΑΝΕΨΙΟΣ ΜΑΣ ..ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ!



5 ΦΑΚΕΛΛΟΣ:ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ. ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ … ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΝΑΣ..ΖΑΜΠΕΛΑΣ!

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΑΜΠΕΛΑΣ,..Ο ΤΑΜΙΑΣ
Κι αυτός από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, μέλος της Τριανδρίας που άρχει στο Ίδρυμα Ωνάση.. Ο ίδιος δεν υπάρχει τώρα, αλλά στο πόστο του υπάρχει ο Γιώργος Ζαμπέλας Αρχιτέκτονας.

Απόστολος Ζαμπέλας διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής στην Olympic Airlines, τα καθήκοντά του, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων του Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και Βοηθός Γενικός Διευθυντής. Ήταν επίσης ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Αριστοτέλη Ωνάση. Παραιτήθηκε από τη θέση του στην Ολυμπιακή Αεροπορία το 1975, όταν η ιδιοκτησία της εταιρείας μεταφέρθηκε στο ελληνικό κράτος. Αργότερα, διορίστηκε ένα μόνιμο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος ο Αριστοτέλης Ωνάσης ο ίδιος.Το 1976, εξελέγη ταμίας και το 1992 Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος, θέση την οποία διατήρησε μέχρι την 30η Ιουνίου 2005. Χριστίνα Ωνάση τον όρισε έναν από τους εκτελεστές της διαθήκης και ένας από τους διευθυντές του ακινήτου που θα κληροδοτήσουμε στην κόρη της, την Αθηνά. Την 1η Ιουλίου του 2005, Απόστολος Ζαμπέλας εξελέγη Επίτιμος Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής.
Και το ανεψούδι του... Αρχηγός του Ναυτικού της Βρετανίας...δείτε:

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ. ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ … ΝΑΥΤΙΚΟΥ
Μας έτυχε ενώ ψάχναμε για τον Απόστολο Ζαμπέλα, έναν από τους τρεις που κυβερνάνε το Ωνάσειο, πέσαμε πάνω στην είδηση αυτή:
Σήμερα –αύριο αναλαμβάνει ο Σερ Τζόρτζ Ζαμπέλας.. ναι καλά το διαβάζετε..Ναι από αυτή τη στιγμή αρχηγός του Ναυτικού της Μ.. Βρετανίας είναι ΄Ελληνας κι ανεψιός του δικού μας Ζαμπέτα του Ωνασείου,, είναι παιδί του Αδελφού του..
H ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΟΛΙΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Κυριότερες ειδήσεις

Ζωντανή κάλυψη

Μέσα σε βάρκα ξετρύπωσαν τον 19χρονο Τσετσένο - Λύτρωση στη ...

Έθνος - ‎πριν από 24 λεπτά‎
Κρυμμένος στην πρύμνη ενός σταθμευμένου σκάφους στο προάστιο Γουότερταουν της Βοστώνης, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο Τζοχάρ Τσαρνάεφ, ο δεύτερος καταζητούμενος βομβιστής του Μαραθωνίου. Ηταν ήδη τραυματισμένος και εξασθενημένος μέσα ...

Π. Τόμσεν: H τρόικα δεν είχε εγκρίνει ποτέ τη συγχώνευση Εθνικής...

Nαυτεμπορικη - ‎πριν από 8 λεπτά‎
H τρόικα «δεν είχε εγκρίνει ποτέ» τη συγχώνευση της Εθνικής Τράπεζας με την Eurobank, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της αποστολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα, Πολ Τόμσεν, στο περιθώριο της εαρινής συνόδου του ΔΝΤ και της ...

Διαξιφισμοί Στουρνάρα - Τσίπρα στη Βουλή

Έθνος - ‎19 Απρ 2013‎
Αντιπαράθεση σε οξείς τόνους σημειώθηκε το πρωί στη Βουλή μεταξύ του Γιάννη Στουρνάρα και του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή επίκαιρη ερώτηση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ για τις αποκρατικοποιήσεις και τη λειτουργία του ΤΑΙΠΕΔ. Διαξιφισμοί Στουρνάρα ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: