Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013


ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΒΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!


ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Από τις 4 ώρα το πρωϊ, η βροχή είναι ασταμάτητη και σχεδόν όλες οι περιοχές της πόλης υποφέρουν
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και η περίπτωση Χολαργού Παπάγου, που ουδέποτε στην ιστορία τους είχαν ποροβλήματα με τις κακοκαιρίες.Ιδού: 


ΑΔΙΑΒΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

 Η δημοτική αρχή Παπάγου-Χολαργού έχει βγάλει συνεργείο με τρακτέρ και το ειδικό όχημα για την απάντληση υδάτων. Η εικόνα είναι τραγική με τους περισσότερους δρόμους να θυμίζουν χειμάρρους. Η οδός 17 Νοέμβρη είναι ποτάμι!! Σε άλλους δρομους εξακολουθεί και υπάρχει στρωμένο χαλάζι. Υπάρχει μεγάλος κίνδυηος. Αν μπορείτε μην κυκλοφορείτε!

ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΟΡΜΟΛΙΚΙΑ.. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!



Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΥΠΕΡ ΣΩΡΡΑ!!! ΖΗΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ!!!


ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ 

ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ: «ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ… ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΘΕΙ 

Η ΜΗΝΥΣΗ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ».

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση των 600 δις δολαρίων!!!


Το απόλυτο ξεκαθάρισμα από τις ελληνικές αρχές και το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών, της υπόθεσης των 600 δις δολαρίων ΗΠΑ, που κατά τον Αρτέμη Σώρρα είναι υπαρκτά και στην διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης για να εξαγοραστεί το εξωτερικό χρέος της χώρας, επιζητεί ο ανεξάρτητος Βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος με ερώτησή του προς τον υπουργό Οικονομικών, ζητάει να πληροφορηθεί εάν «έχουν πραγματοποιηθεί έλεγχοι για τους ισχυρισμούς του κ. Σώρρα και τι έχει προκύψει από αυτούς». Για συνέχεια.. ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ άνω  στον τίτλο με τα μπλε!

ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ...ΤΙΣ ...ΣΟΥΛΙΩΤΙΣΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΤΡΙΕΣ...ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ!

ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΩΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΙΣ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ  ΜΑΛΑΚΙΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ  & ΣΥΡΙΖΑ!

Να δυο χθεσινά παραδείγματα:
1- Η ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ!
 είπε:
Για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 
«Σεβάστηκα πάρα πολύ και εκτίμησα το γεγονός ότι με υπερασπίστηκαν και κινήθηκαν με αυτό τον τρόπο για το δικό μου πρόβλημα το οποίο ήταν και ένα από τα σοβαρότερα πράγματα που συνέβησαν στην ζωή μου». 
 Θα πολιτευθεί; «Δεν γνωρίζω αν είμαι, όπως λέτε, δημοφιλής στον κόσμο. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να ενδιαφερθώ για κάτι άλλο πέρα από αυτό που κάνω. Στο άμεσο μέλλον ο κάθε άνθρωπος δεν ξέρει τι κάνει. Αλλά δεν είχα ποτέ στα σχέδιά μου την ενασχόληση με την πολιτική. Δεν γνωρίζω να κάνω πολιτική. Γνωρίζω να κάνω αθλητισμό. Αυτό έχω διδαχθεί. Άλλωστε δεν έχω δεχθεί ποτέ πρόταση από κανένα κόμμα.» (star.gr)

ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑ Η ΕΚΔΙΩΞΗ ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΤΡΑ ..Δεύτερη μέσα σε δύο μήνες!

ΕΣΙΓΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΤΡΑ!


Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ... ΞΗΛΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΧΤΡΑ



Ο Χίος και η εκπομπή του αποτελούσε από την πρώτη στιγμή το κόκκινο πανί στους δωσίλογους και οσφυοκάμπτες των δανειστών. Η χώρα βρίσκεται υπό πλήρη κατοχή και οι προδότες ξεφτυρώνουν σαν τα μανιτάρια. Είναι σαν την λερναία ύδρα, ένα κεφάλι κόβεις, δύο και τρία ξεφυτρώνουν. Ο Σαμαράς εμφανιζόταν ως αντιμνημονιακός και ο κόσμος είχε στηρίξει ελπίδες πάνω του.
Ο Στέφανος Χίος όσο ήταν στο KONTRA ασκούσε από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δριμεία κριτική στον Παπαναδρέου με τον Σαμαρά να ετοιμάζει τις παγίδες του για τον λαό! Αποδείχτηκε ο πιο δόλιος και ύπουλος δωσίλογος από τον Παπανδρέου. Διότι, ενώ έβλεπε σε ποια βράχια είχε ρίξει την χώρα και τον λαό ο ΓΑΠ, ο Σαμαράς, εξαπατώντας τον λαό μετεβλήθη στον πιο στυγνό δυνάστη που γνώρισε ο τόπος. Από αντιμνημονιακός έγινε απόλυτα υποτελής στην Μέρκελ. «Ο λαός ματώνει αλλά είναι αποφασισμένος να παραμείνει στο ευρώ» έλεγε κι επαναλάμβανε ο Σαμαράς. 

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ...ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



ΚΥΡΙΌΤΕΡΕΣ ΕΙΔΉΣΕΙΣ

Ζωνταντή κάλυψη

ΣΟΒΑΡΆ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΊΔΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΉ

Έθνος - ‎πριν από 19 λεπτά‎
Εντονα προβλήματα έχει προκαλέσει η καταιγίδα που πλήττει από τα ξημερώματα το λεκανοπέδιο της Αττικής. Εχουν πλημμυρίσει δρόμοι και κατοικίες, φωτεινοί σηματοδότες έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, ενώ σημειώνονται και διακοπές ρεύματος σε πολλές ...

ΔΙΑΚΟΊΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΈΣ ΆΔΕΙΕΣ ΕΡΕΥΝΏΝ

Έθνος - ‎πριν από 12 ώρες‎
Ρηματική διακοίνωση, δια της οποίας η Ελλάδα ενημερώνει τον ΟΗΕ για την παραχώρηση εκ μέρους της Τουρκίας, αδειών έρευνας σε περιοχές ελληνικής υφαλοκρηπίδας, κατατέθηκε χθες στον διεθνή οργανισμό, με εντολή του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη ...

Ο ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ. ΒΙΝΤΕΟ

pelop.gr - ‎πριν από 1 ώρα‎
«Ιδιαίτερα ανησυχητικό» χαρακτήρισε το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο ΙΣΤΑΜΕ. «Η Χρυσή Αυγή δηλώνει ναζιστικό κόμμα, υιοθετεί τον ναζισμό και δια του λόγου της παραβιάζει ...

ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΈΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΆ…

contra.gr - ‎πριν από 17 λεπτά‎
Πέρυσι τέτοιο καιρό ο Ολυμπιακός πανηγύριζε την πρόκρισή του στους "16" του Europa League έχοντας πετύχει δύο νίκες εις βάρος της Ρούμπιν Καζάν (η οποία απέκλεισε την Πέμπτη (21/2) την κάτοχο του τροπαίου Ατλέτικο Μαδρίτης). Τώρα, οι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: