Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013


ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ...ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΩΝ!


ΕΣΗΕΑ, ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ και 

ενδοαριστερές συναλλαγές

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΕΙΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ
Η ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΔΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΩΝ

Δεκαέξη δημοσιογράφοι του «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» ετόλμησαν-άκουσον, άκουσον...-να...
ζητήσουν ενυπογράφως από το συνδικαλιστικό τους εκπρόσωπο εις το Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ Χρ. Μανταλόβα να συγκαλέσει γενική συνέλευση των δημοσιογράφων της εφημερίδας, προκειμένου να συζητήσουν σε αυτήν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τις μαζικές απολύσεις συναδέλφων τους, οι οποίες έχουν τεθεί ήδη σε εφαρμογή και κατά συνέπεια το μέλλον του καθεστώτος εργασιακής απασχόλησης, όσων και όπως θα παραμείνουν.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ... 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: 

Εκχώρησαν ήδη την εθνική κυριαρχία


Ο Παναγιώτης Αποστόλου απαντά σε ερωτήσεις του Θανάσης Ζωγράφου.
Ο πρώην αναπληρωτής Γραμματέας του ΛΑΟΣ καταθέτει τις πολιτικές του απόψεις εστιάζοντας στις ραγδαίες κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις.
 Επιβεβαιώνει τις πληροφορίες μας για την 2ωρη συνάντηση που είχε πρόσφατα με τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο, ενώ δηλώνει πρόθυμος να στηρίξει το κίνημα με όλες του τις δυνάμεις.
http://youtu.be/9Mvm4hAQ0lQ

YouTube - Βίντεο από αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου



ΜΠΕΚΡΗ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ 


ΚΑΜΜΕΝΟ... ΣΤΟΝ ΔΟΛ...

ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ, Ή ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΜΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ MEGA;
Mε προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη στρέφονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μέσω του Π. Καμμένου. Αφορμή το το δημοσίευμα στα Νέα του Σαββατοκύριακου με τίτλο...
«Προεδρούκο, βάλε ένα ουίσκι» που αφορά σε διάλογο του Πάνου Καμμένου με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη το βράδυ της ψηφοφορίας για την προανακριτική στη Βουλή. Θα καταθέτει την αγωγή ή θα την συμψηφίσει με τις παρουσίες του κυρίως στο πρωινό του Σαββατοκύριακου στο Μεγάλο Κανάλι ο Καμμένος; (FIMOTRO)


ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ...ΑΦΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



ENΩ  Η ΕΛΛΑΣ ΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΧΕΔΙΟΥ... ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΦΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ που θα συμβούν κι  εδώ:

Το άντρο τρομοκρατίας στη Βόρεια 

Αφρική και η ΕΕ



Δεκάδες όμηροι φέρεται να έχουν σκοτωθεί μετά την επιχείρηση διάσωσης των αλγερινών δυνάμεων στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου που κατέλαβαν ένοπλοι ισλαμιστές. Το περιστατικό καταδεικνύει τη βαρβαρότητα και την αποφασιστικότητα με την οποία λειτουργούν οι μαχητές ισλαμιστές στη Βόρεια Αφρική, σε μια μικρή απόσταση σχετικά από το νότιο ευρωπαϊκό έδαφος.
Την Παρασκευή, οι δυτικοί ηγέτες πίεζαν για λεπτομέρειες σχετικά με την αιματηρή επιχείρηση των αλγερινών ειδικών δυνάμεων. Οι ισλαμιστές δήλωσαν ότι πήραν τους ομήρους σε αντίποινα για τη γαλλική παρέμβαση στο γειτονικό Μάλι και έχουν απειλήσει με περαιτέρω επιθέσεις στο μέλλον.

Ο ΧΑΒΑΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ...ΑΠΕΡΓΙΕΣ! ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ!

Κι όμως οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ "ΦΡΑΓΗ"-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΏΝ... ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΘΙΚΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΕΣ!

Συγκοινωνίες: Μετ’ εμποδίων οι μετακινήσεις έως και την Τρίτη

Από factorx

Κλιμακώνεται το απεργιακό μέτωπο στις συγκοινωνίες, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς-ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, μετρό και τραμ- αποφάσισαν στάσεις εργασίας για τη Δευτέρα και Τρίτη,21 και 22 Ιανουαρίου.
Συγκεκριμένα, τα Σωματεία εργαζομένων στη ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. (ΗΣΑΠ, Μετρό, Τραμ), σε κοινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι και με τη συμμετοχή του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών , Θαν. Λεβέντη, καθώς και του Ανριπροέδρου της ΠΕΠΕ Κων. Γενιδούνια, αποφάσισαν

TA ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ...



ΚΥΡΙΌΤΕΡΕΣ ΕΙΔΉΣΕΙΣ

Ζωνταντή κάλυψη

ΑΠΕΡΓΊΕΣ ΣΕ ΜΕΤΡΌ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΜΈΣΑ ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΊΤΗ 22/1

Madata.gr - ‎πριν από 9 ώρες‎
Για τέταρτη συνεχόμενη μέρα συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων στο μετρό όπως αποφάσισε σήμερα το Σωματείο Εργαζομένων του! Οι εργαζόμενοι που αντιδρούν στην υπαγωγή τους στο ενιαίο μισθολόγιο και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο απεργιών ...

Ν. ΔΈΝΔΙΑΣ: ΓΝΩΡΊΖΑΜΕ ΑΠΌ ΤΟ ΝΟΈΜΒΡΙΟ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΌ ΧΤΎΠΗΜΑ

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 11 ώρες‎
Από τον περασμένο Νοέμβριο είχε πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ. για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας. «Τα σημεία στα οποία θεωρητικά θα μπορούσε να υπάρξει χτύπημα ήταν πολλά και ...

ΛΟΒΈΡΔΟΣ: H ΕΛΛΆΔΑ ΤΩΝ «ΚΗΠΟΥΡΏΝ» ΈΛΑΒΕ ΤΈΛΟΣ

iefimerida - ‎πριν από 28 λεπτά‎
Ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος απάντησε στην σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, με αφορμή τις δηλώσεις του ότι ο ίδιος και ορισμένοι ακόμη υπουργοί προσπάθησαν να μη προσφύγει η ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: