Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

OI ΣΟΥΗΔΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...


ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑΓΟΙ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ, ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ -- ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΨΥΧΩΣΟΥΝ!

Τις μεγάλες αρετές των Ελλήνων, την ανδρεία και την φιλοπατρία, τις οποίες οι πολιτικοί μας ταγοί έχουν βάλει στην άκρη, προτάσσοντας τον ραγιαδισμό τους, εξυμνεί το σουηδικό συγκρότημα "ΣΑΒΒΑΤΟΝ" το οποίο έχει συνθέσει το τραγούδι που μπορείτε να δείτε και να ακούσετε στο παρακάτω βίντεο.
Μπράβο στα παλληκάρια από την Σουηδία, τα οποία δείχνουν να έχουν ελληνική ψυχή που δεν έχουν οι συνομιλητές-υπόδουλοι στους δανειστές μας, εταίροι της Μνημονιακής Κυβέρνησης Παπαδήμου!. Ακούστε το βιντεάκι... διαρκεί 3,30 λεπτά...Αξίζει τον κόπο:

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΡΩΣΟ ΤΕΝΟΡΟ! Απαράδεκτη η στάση Γερουλάνου


ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!
Στελέχη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με αφορμή το επεισόδιο της περασμένης Τρίτης στην Λυρική Σκηνή, όταν την ώρα όπερας, υπό τον μαέστρο Λουκά Καρυτινό, Ρώσος τενόρος έτεινε αλλεπάλληλες φορές το μεσαίο του δάχτυλο προς το κοινό, χωρίς τελικά να διακοπεί η παράσταση,αποστέλλουν επιστολή-καταπέλτη προς την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού καΜενδώνη. Κατηγορούν την ίδια, η οποία αν και ήταν παρούσα στο επεισόδιο, δεν αντέδρασε, αλλά καταγγέλλουν και τον κομματικό «στρατό» που έχει στήσει το Υπουργείο Πολιτισμού στην Λυρική Σκηνή, οδηγώντας την στη φθορά και ανυποληψία. 
Χαρακτηριστικά είναι όσα καταγγέλλονται για τη στάση του Υπουργείου προς τα ηρωικά ΑμεΑ, τα οποία απέλυσαν από την Εθνική Λυρική Σκηνή!!! Θεωρείται προκλητική η συμπεριφορά του κ. Γερουλάνου ο οποίος άφησε πολλές ώρες έξω από την πόρτα του υπουργείου του, τα ΑμεΑ, χωρίς να δεχθεί να τους δει και να τους δώσει μια εξήγηση  για τις κατάφορες απολύσεις εργαζομένων από την Ε.Λ.Σ.
Τέλος, εντύπωση προκαλεί η αναφορά που κάνει η επιστολή στον Πρόεδρο της Λυρικής Σκηνής, τον οποίο αποκαλεί "έμπορο όπλων"!
Η επιστολή-κόλαφος για το Υπουργείο Πολιτισμού και τον κο Γερουλάνο, έχει ως εξής:


Κυρία Γενικέ Γραμματέα του ΥΠ.ΠΟ.Τ.

Πληροφορηθήκαμε ότι ήσασταν παρούσα στο επεισόδιο που προκάλεσε ο αλήτης τενόρος Βίκτωρ Αφανασένκο, τείνοντας αλλεπάλληλες φορές το μεσαίο του δάχτυλο προς τους θεατές, την ώρα της παράστασης της 27ης Δεκεμβρίου 2011. Οι τραγικοί και απαράδεκτοι άνθρωποι που διευθύνουν τη μοναδική όπερά μας, δυστυχώς κάνουν ό, τι θέλουν με τα χρήματα και το υστέρημα του Έλληνα φορολογούμενου, με αποτέλεσμα, από τη μία να προσλαμβάνουν όποιον θέλουν και από την άλλη να απολύουν άτομα με αναπηρίες… Το χειρότερο είναι ότι εξακολουθούν να παριστάνουν τους «διευθυντές», φτάνοντας στα όρια της σχιζοφρένειας και της αναλγησίας…
Κυρία Γενικέ Γραμματέα, λησμονείτε την μεγάλη Μελίνα, ενώ θα έπρεπε να ανάβετε κεράκι στη μνήμη της μεγάλης ελληνίδας!!!
Οφείλουμε να σας θυμίσουμε την περίοδο που διατέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής ο αλήστου μνήμης Στέφανος Λαζαρίδης. Στην παράσταση «Η σύντομη ζωή ενός φυλακισμένου» ο πρωταγωνιστής, κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες, αυνανιζόταν επί σκηνής με το πρόσωπο στο κοινό. Μήπως ο κος Μαυρομμάτης, σύμβουλος του Δ.Σ. και αρχιπασόκος, θυμάται εκείνη την… υπέροχη καλλιτεχνική στιγμή…; Μήπως την ανωτέρω σκηνή που ντρόπιασε το θέατρό μας την ενθυμούνται, ο μαέστρος Λουκάς Καρυτινός, πρώην πασόκος και όψιμος νεοδημοκράτης, οι «ανευθυνοϋπεύθυνοι» της τότε διοίκησης, αλλά και της νυν, καθώς και οι διοικητικοί της Ε.Λ.Σ., που οι περισσότεροι είναι γνήσιοι ΠΑΣΟΚΟΙ;
Είναι γνωστόν ότι όλοι οι προαναφερθέντες, ροκανίζουν τα χρήματα του ελληνικού λαού και εμφανίζονται στην εργασία τους όποτε εκείνοι αποφασίσουν….
Ό, τι και να καταγγείλουμε γνωρίζουμε την τακτική του Υπουργείου σας…. Δε σας καίγεται καρφί, όπως αποδείξατε και εμπράκτως με τη συμπεριφορά σας, προ μηνών, απέναντι στα ηρωικά ΑμεΑ, που είχαν στηθεί ατελείωτες ώρες έξω από την πόρτα του υπουργείου, ελπίζοντας σε μία κουβέντα μαζί σας, για τις κατάφορες απολύσεις εργαζομένων από την Ε.Λ.Σ…
Όσο για τον ερχομό του νυν αιμοδιψή καλλιτεχνικού διευθυντή με την κουστωδία του, δεν έχουμε λόγια, άλλωστε βοά ο τύπος, έντυπος και ηλεκτρονικός, για τις απολύσεις 250 εργαζομένων…με τη θερμή βέβαια υποστήριξη του προέδρου του Δ.Σ του και εμπόρου όπλων, Νίκου Μουρκογιάννη!
Η Εθνική Λυρική Σκηνή είναι ένα αμιγώς καλλιτεχνικό ίδρυμα, παρ’ όλα αυτά τα τελευταία χρόνια κανείς Υπουργός δεν έχει ασχοληθεί με την επάνδρωση του καλλιτεχνικού σώματος…
Στελέχη της Ε.Λ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: