Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΡΕ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ... ΠΑΠΑΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!


ΞΕΚΑΘΑΡΑ ... & ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ:

TA TΡΙΑ .."Π" ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΜΑΣ !               
Παπανδρέου, Παπούλιας, Παπαδήμος! Ε,         υπάρχει κι ο θείος ΣΑΜ(αράς)... ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ    ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ          
Οι ιστοσελίδες του Δικτύου της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΥΠΟΥ, όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, δεν ασχολούνται..με τα πίτουρα. Βγάζουν στην επιφάνεια αυτά που θεωρούν χρηστικά, γνωστικά και μόνον!

Εχουμε και λέμε συνεπώς: Από χθές βράδι.. έγινε μια κάποια ανατροπή...τάχα στο πολιτικό σκηνικό μας..Βασικά λέμε: ΟΛΟΙ οι πολιτικοί μας που έχουν βγει σεργιάνι για τη σωτηρία της ...πατρίδας και ημών( !) είναι κωλοτουμπιάρηδες! ΦΘΗΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΟΙ!
Πανάθλιοι, συμβιβαστικοί.. καραγκιόζηδες.. πειθήνιοι τοις πάσοις ρημασι... που εκπορεύονται από τις χρηματιστηριακές σπείρες της Ευρώπης και ΗΠΑ!...με στόχο να μας καθυποτάξουν!..να μας αρμέξουν!

Η εικόνα μας ..αυτή η εικόνα του πιο ιστορικού, ευκλαιούς έθνους της Υδρογείου εμφανίζει τα εξής χαρακτηριστικά:
ΜΑΣ κουμαντάρει το (Π)απαδαριό! Προσέξτε:
1)    Παπούλιας: ΄Ένα ανθρωπάκι της φακής, που όμως έχει το σθένος να παραβιάζει τον ΣΥΝΤΑΓΜΑ.. του οποίου δε –τοποθετήθηκε-...δα και να προασπίζει! Κάλεσε σε συνάντηση δύο μόνον πολιτικους αρχηγούς  σε σύσκεψη και τους άλλους .. τους έγραψε στα ξεφούσκωτα αρχίδια του. ΕΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ!
2)    Παπανδρέου... Ο γνωστός μαλακόπαις... υποκινούμενο ξένων  οικονομικών φαμιόζων... που κλάταρε λόγω  συμφοριασμένης παιδικής μαλάκυνσης... ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ.
3)    Παπαδήμος Λουκάς... ο εκκολαπτόμενος (έως στιγμής) Πρωθυπουργός...κανονικό τσανάκι.. πάσης οικονομικής-Τραπεζικής μαφίας. Απεσταλμένος τους... να κυβερνήσει την Ελλάδα.. επ΄αόριστον.. γι αυτό και θέτει όρους, το κτηνώδες αυτό υποκείμενο!- ... Το μπασταρδάκι, ο πράκτορας των δανειστών νταβατζήδων μας.
4)    ΄Εχουμε και τον Μίστερ ΣΑΜ...)μαρά... Η τελευταία τρύπα της φλογέρας που ενυπνιάζεται ότι είναι και η πρώτη τρύπα!Πάντως τρύπα!


Κοινός καραγκιόζης. ΄Ατομο που δεν σέβεται το λόγο του... είναι ό,τι τιποτένιο παρά τοις ανθρώποις...ΑΝΑΝΔΡΟΣ.. ΜΠΑΜΠΕΣΗΣ!  ΞΕΦΤΙΛΑΣ!
5)    Συμπτωματικά ΟΛΟΙ αυτοί –τα άνω καθίκια- σπούδασαν σε αμερικανικά Πανεπιστημιακά- γκέτο... τα οποία και παράγουν ρομποτάκια... ως οι άνω ελληνικές χαλκομανίες!

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

**ΜΑΛΑΚΑΣ ο Γιωργάκης!
**Αρχιμαλάκας ο θείος Σαμ (αράς)
**Παπαδήμος (αν γίνει πρωθυπουργός)... ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ-Εκτελεστής –τελικός- της Ελλάδας!

Να πούμε κι άλλα; ΄Όχι ..το τονίσαμε !
Δε μπορούμε πλέον άλλο να ασχολούμαστε με τα πίτουρα.. Με δίποδα παραμορφωμένα.. ΜΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..

Θα τους περιμένουμε απλά σε άλλες ...στροφές και με άλλα κολπάκια δικά μας...

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΥΠΟΥ...  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: