Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

THN ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΛΛΑΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ...ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ



Από το >thrakilife.blogspot.com

ΤΑ ΠΟΝΤΗΚΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!  

Ο Θρακιώτης . κ. Αθαν. Ζωγράφος, blogger έστειλε το παρακάτω τηλεγράφημα προς τον πρόεδρο της δημοκρατίας:

ΣΟΚ!!! Ανεξάρτητο κράτος η Θράκη; Είναι ιερό καθήκον όλων μας να αντιδράσουμε. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και η Θράκη στην Ελλάδα!!!

Αν ερμηνεύω σωστά -που μάλλον σωστά ερμηνεύω- τα όσα στο παρακάτω video λέει ο Δήμαρχος  Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, πρέπει να παραιτηθεί τώρα!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g298VTX6YL4&noredirect=1
Η Θράκη είναι Ελληνική και ανήκει σε όλους τους Έλληνες! Δεν την παραχωρούμε, δεν την χαρίζουμε σε κανέναν και δεν την ξεπουλάμε σε τιμή ευκαιρίας, αλλά ούτε και για όλα τα πλούτη του κόσμου. Η Θράκη αποτελεί ένα ακόμα σημείο αναφοράς στο Ελληνικό κράτος. Είναι κομμάτι της πατρίδας μας και επομένως πλανώνται οικτρά όποιοι την ονειρεύονται σαν..."ανεξάρτητο κράτος!" Αδιαφορούμε για τα πως και τα γιατί ή τις περίεργες ορέξεις οποιουδήποτε. Ας αντιδράσουμε όλοι καταδικάζοντας τέτοιες βλέψεις, συμπεριφορές, τοποθετήσεις ή έστω λάθος διατυπώσεις, ακόμα και από παρορμητικό λάθος, και πιθανόν αγανακτισμένης έκφρασης!!! 
Παρακαλώ τον πρόεδρο της δημοκρατίας τον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς όλων των κομμάτων να πάρουν θέση και να καταδικάσουν κάθε τέτοια επιδίωξη ή τοποθέτηση που για οποιοδήποτε λόγο προέκυψε και δημόσια ειπώθηκε με μορφή δήλωσης!!! Ελπίζω σε αντιδράσεις από όλα τα κόμματα και τις παρατάξεις. Από υπουργούς, βουλευτές και όλους τους πολιτικούς! Ελπίζω στις αντιρρήσεις στην ευαισθησία και την υποχρέωση κάθε Έλληνα σε κάθε σημείο του πλανήτη!
Θανάσης Ζωγράφος



Τι να σχολιάσουμε, τα λέει όλα ο κ. Ζωγράφος..Οι αρουραίοι θα σκυλεύσουν πάνω στο πτώμα της Ελλάδος, γιατί είμαστε ήδη πτώμα..οικονομικό τουλάχιστον

Δεν υπάρχουν σχόλια: