Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ... ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΙΔΡΟΣ;



Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ..ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ.. ΚΑΙ Ο..ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΣΟΣ ΤΟΥ!

ΘΙΧΤΗΚΕ... ΤΑΧΑ ΜΟΥ, ...
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΒΑΛΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ;
Ναι κύριε Κάρολε!  Γιατί συγχίζεστε που σας γιούχαραν;
(Αλήθεια γιατί Κάρολος κι όχι Μητσάρας..ας πούμε..;)..
Γαιτί υπάρχει κι ο Καρλο-Μάγνος...της Γερμανίας ..που μας κάνει κλίσμα δια της εύμορφης... Μέργκελ;.
ΣΗΜΕΡΑ;..παλαιό το Αλλεμάνιο όνειρο.. κατάκτησης της Ελλάδας..)
ΝΑΙ ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ: ΘΕΛΕΙ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΝΤΟΝΙΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Το σημείωμα που ακολουθεί  αποτελεί μέρος ενός άλλου... Αλλά λειτουργεί κι αυτόνομα.Δείτε το:  

...Κι άλλη μια ερώτηση για να μη χάψετε τις θριαμβολογίες της προδοτικής αυτής Κυβέρνησης, για το «κούρεμα»,  -Μέσα κι ο θλιβερός Παπούλιας , πρόεδρος Δημοκρατίας..που τον καλούμε συνεχώς να πάρει θέση.. και αποδεικνύεται τελικά ανθρωπάκι του κερατά..!
Δεν βλέπει τίποτε, δεν ακούει τίποτε ... δεν καταλαβαίνει ουδεν...

Ας ξέρει πως το γιουχάϊσμα που έφαγε στη Σαλονίκη αφορούσε προσωπικά τον ίδιο και την έως σήμερα παχυδερμική στάση του στα προβλήματα του λαού κι όχι τον θεσμό!
Οι θεσμοί υπερυψούνται, λαμπρύνονται  από σοφούς άνδρες , οι οποίοι όμως ως σοφοί δεν ταυτίζονται με τον θεσμό. Είναι υπηρετες του, διότι οi ίδιοι δεν  είναι θεσμός δεν μπορεί να ταυτίζονται με το θεσμό.!
Έχουν σχέση όπως ο γάϊδαρος με το σαμάρι...
Τώρα ο κ. Παπούλιας οφείλει να επιλέξει μεταξύ γαϊδάρου και σαμαριού... Αν ανακαλύψει τι από τα δύο εκπροσωπεί..ίσως κι ευτυχήσει αυτός , μαζί με τον επίσης ανεκδιήγητο.. Σαμαρά –που επίσης δεν μπορεί να διαχωρίσει το σαμάρι από τον γάιδαρο... Άλλο ο θεσμός  κι άλλο ο φορέας, ο τιτλούχος του θεσμού ΡΕ!
 ... Και παρεξηγήθηκε για το «προδότης» που του απένειμε ο όχλος; Κι αμέσως μετά την ανάλατη αυτή σύγχισή του... άρχισαν τα οργανέτα του φαύλου Τύπου(κι άλλα λαμόγια) να παραμιλάνε σε ήχο πλάγιο για προστασία των θεσμών.. κ.λ.π  άλλα παιδαριώδη.
Το ορθότερον δε που είχε να κάνει, το ανθρωπάκι αυτό  εξ Ηπείρου.. που ενεθυμηθεί και την αντιστασή του σε ηλικία 15 ετών,(άλλο βλακώδες φάλτσο) ήταν να υποβάλει την παραίτησή του... τουλάχιστον! Δεν το έπραξε ..ούτε καν για την προστασία του θεσμού που εκπροσωπεί- ως ώφειλε να το θωρακίσει με αντρίκια στάση . Δεν το έπραξε...Συνεχίζει να υπάρχει αδιαφορών χυδαία.. για το λαό «του» που γογγίζει καθημερινά.
Μήπως κατά λάθος η κριτική μας προς τις συμπεριφορές του ως προέδρου της Δημοκρατίας, είναι επίμεμπτον;Περιύβριση ...Αρχής;
Ξέχασέ το πρόεδρε... ξέρουμε τα αντιστασιακά γράδα σου... Εσύ δεν ήσουν που προχώρησες ως υπουργός Εξωτερικών στις σχέσεις μας με την Αλβανία... αγνωόντας –παχυδερμικά- πως ακόμη και σήμερα τελούμε  σε «εμπόλεμη κατάσταση» με τη γείτονα; Γιατί δεν ρύθμισες την εκκρεμότητα; Σε έφαγε η φαγούρα ..να είσαι και εσύ προοδευτικός;... (Δεν είμαι βεβαιος, αλλά πολύ αργότερα ίσως ήρθη αυτό το «εμπόλεμο» με την Αλβανία..δεν θυμάμαι).

Χωρίς τον άλλον χαλβά της πολιτικής ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ δεν θα ήσουν αυτό που είσαι και που εσύ ..ανοήτως το εκλαμβάνεις πως είσαι θεσμός! Παραμύθιον ...    Της ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΕ-GREKO…!..
Θα τα ξαναπούμε .. Εκτός κι αν κινήσεις τα όσα κινούσε η ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ! Κατά των δημοσιογράφων... εφημερίδων..για περιύβριση Αρχής.

Άλλωστε εγώ ..κουβαλάω τη  τιμή –μόνος από τον ελληνικό Τύπο-να διωχτώ και από τον Αντιβασιλέα Ζωϊτάκη...δηλαδή από αυτόν που υποδύονταν ...αυτό που ποιείς σήμερα εσύ...εκεί στα βασιλικά ανάκτορά σου...προεδρεύων της κακορίζικης, πλακατζήδικης  ελληνικής δημοκρατίας μας. Αυτής της δημοκρατίας προεδρος είσαι, θέλεις να προεδρεύεις;  Και σιωπείς  ανεκδότως,...δεν  ακούς τα βογγητά του λαού..Άκουσες μονάχα το γιούχα του λαού.. Θίχτηκες..και αρνείσαι να θιγείς από όλα αυτά, τα τόσο δραματικά  που συμβαίνουν σε βάρος της χώρας της οποίας είσαι ο Ύπατος Αρχων... Παγώνω κ. Πρόεδρε για τις ...ευαισθησίες σου...    

 Η επαγγελματική σου ..προεδρική κουφαμάρα, πράγματί είναι ΙΣΤΟΡΙΚΗ Καινοτομία... κι έτσι θα την καταγράψει ..η ιστορία!
ΣΥΣΤΑΣΗ κ..Πρόεδρε... Κάνε κάτι... ΦΥΓΕ!Κάνε κάτι πιο .. ωραίο και μην μας λες  πως έκανες ...αντίσταση... παιδιόθεν!ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ!
Δυστυχώς, κ.Πρόεδρε, δεν μπορείς να κάνεις ΤΙΠΟΤΕ... Εκτός...κι αν απογαλακτιστείς από το ΠΑΣΟΚ... αν και βγήκες και με ψήφους της Ν.Δ.!
... Ο ελληνικός λαός βογκάει... και περιμένει κάποια κίνηση από σένα!..μπας και κι απαλλαγεί από τους πόνους του. Κι εσύ ..τάχα μου θίγεσαι...ως θεσμός ; Ναι κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής..σαθρής, καταγέλαστης  δημοκρατίας! Έτσι είναι..

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: