Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ

ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ!


Η φωτογραφία που βλέπετε… μάλλον δεν την έχετε ξαναδεί. Είναι δική μας αποκλειστικότητα μιας εκ των εκδόσεων της Εταιρίας Δημοδιογραφικών Μελετών, το VIDEO ALBUM , που κάποια εποχή σάρωνε κυριολεκτικά. (Με 150 σελίδες έγχρωμες και σε χαρτί Ιλλουστρασιόν… και βάρος περίπου 2 κιλά τότε, στα 1988… )

Φωτό: Είναι η στιγμή του γάμου της με τον σημαντικό πλέον ηθοποιό Γ.Μηχαλόπουλο …με κουμπάρο τον σπουδαίο-πάντα Γιώργο Καραγιάννη, παραγωγό ταινιών κ.λ.π.

Το αστείο όλων είναι το πως ,μπήκε η Ρούλα στην Τηλεόραση….!Με υπογραφή Βραχιολίδη!... Και η ίδια κάνει …πως… Δεν τον ξέρει!

Η καλή παρουσιάστρια της τηλεόρασης Ρούλα Κορομηλά, μπούκαρε, όπως μπούκαρε ως δακτυλογράφος στην ΕΡΤ. Για να μπορούσε να κάνει κάποια πιο πέρα βήματα χρειάζονταν κάποια πιστοποιητικά… προεργασίας στον Τύπο κ.λ.π. που δεν διέθετε εκείνη τη στιγμή.

Ο Γιώργος Καραγιάννης , ο διάδοχος του Φίνου, -τύποις και ουσία- σπουδαίος επίσης κινηματογραφιστής τηλεφωνεί στον Απ.Βραχιολίδη και τον παρακαλεί….:

--Κάνε μου μια χάρη Απόστολε, Είμαι κουμπάρος της Ρούλας Κορομηλά και του Γ. Μιχαλόπουλου… τους στεφάνωσα… Αλλά η Ρούλα τώρα θέλει ένα πιστοποιητικό ότι δούλεψε σε κάποιο έντυπο ως δημοσιογράφος… Θα της είναι πολύτιμο… Μπορεί μωρέ μια κι έχεις πολλές εκδόσεις να της δώσεις ένα χαρτί;

--Μπορώ μωρέ Γεώργιε… αλλά δεν θέλω μπλεξίματα με ΙΚΑ κι άλλα τσιμπράκαλα! Περίμενε να το σκεφτώ!

Σε δυο μέρες το πολύ … ο Απ. βραχιολίδης συντάσσει τα σχετικά και τα στέλνει στην ΕΡΤ… βεβαιώνοντας ότι η κ. Κορομηλά….έκανε τη δημοσιογράφο σε έντυπα της Ε.Δ.Μ. … που ουδέποτε φυσικά έκανε!

Η Βεβαίωση ΑΥΤΉ-ψευδής- είχε ευεργετικό χαρακτήρα προς την κ.Ρούλα Κορομηλά! Λίαν καλώς.

Ικανοποιήθηκε ο Γιώργος Καραγιάννης-αυτός ο κολοσσός-… Τη βόλεψε…δεόντως η Ρούλα… Μα…. Τι μα;

Μετά από κάποιο καιρό απαντιώνται Μιχαλόπουλος και Βραχιολίδης

--Σας ευχαριστώ για όσα κάνατε για τη γυναίκα μου είπε ο κατά πάντα ευγενής αυτός ηθοποιός Μιχαλόπουλος!... που δίνει ρέστα πλέον τώρα στην τηλέοραση!
Κάποιο καιρό αργότερα, η Ρούλα …( ΚΟΡΟΜΗΛΑ…πάντα)κάνει παράσταση στην παραλία της Σαλονικής! Την πλησιάζει κάποιος δικός μας πράκτορας …και της λέει περί Βραχιολίδη… αλλά η κυρία Κορομηλά κάνει πως δεν καταλαβαίνει! Δεν ξέρει καν το όνομα του ανθρώπου που την έμπασε στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι!
Τέτοιο καλαμπούρι η Κορομηλά… που από δακτυλογράφος, πιστοποιήθηκε ως… δημοσιογράφος από τον Απ.Βραχιολίδη, πλήν όμως… δεν το ξέρει!!! Δεν το θυμάται… ούτε καν τον κουμπάρο της το μεγάλο ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: