Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΩΝ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ...

ΤΟ ΑΙΜΑ(..ναι..ναι ακριβώς) ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ!!!
(Πρωταφανής εκταχηλισμός δικηγόρου) Απίστευτο αλλά αληθινο!!Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια)! ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ

Η παρέα Ανδρεουλάκου-Ξύδη (ο Ξύδης με το μπλε και ο Ανδρεουλάκος εκ δεξιών χασκογελών … στην καφετέρια του Εφετείου αναμένοντες την απόφαση που τους ήρθε κεραμίδα!






ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΤΑ ΕΥΘΙΚΡΙΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ

Προβλέπαμε πως θα λειτουργούσαν αδέσμευτα.. λεύτερα…ΟΙ ΕΦΕΤΕΣ. Και ειλικρινά δεν ήταν δύσκολο να ακουμπήσουν ψυχρά την αλήθεια. Την ακούμπησαν ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. Ολοι οι εμπλεκόμενοι οφείλουν να στοχαστούν… Και φυσικά εξαιρούμε από τον στοχασμό τους διώκτες του Τύπου… (ΞΥΔΗ-ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ κ.λ.π.-
ΟΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ-ΞΥΔΗΣ αμφότεροι δεξιοκέφαλοι... τι  συμπτωση κι αυτή! 

Εδώ ο πολιτικάντης, φασισταράς Ανδρεουλάκος , ως άλλος βρυκόλακας… θα απολάμβανε δικαιοσύνη μόνον με το αίμα του κατηγορόυμενου δημοσιογράφου. Μπρός ΡΕ αληταρά …δολοφόνησέ τον … Ποιόν το Μάκη; ΄Ενα πανθομολογούμενο διαμάντι; Ανθρώπινου σκαριού και δημοσιογραφικού! Τον στόχευσες…ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ… ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ! Σε στοχοποιούμε όμως κι εμείς αυτή τη στιγμή. Ο φασισμός σου δεν θα περάσει… Θα δώσουμε στον γιό ΣΟΥ που κουβάλησες σήμερα στο δικαστήριο, -ΣΕ τίποτε δεν φταίει φυσικά, -αλλά θα του δώσουμε να καταλάβει τι σαλάτα πατέρα είχε!..ΚΑΙ ΤΙ ΘΛΙΒΕΡΗ ΙΣΤΟΡΊΑ ΔΙΈΓΡΑΨΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΕΚΤΩΝ ,πότε παίζοντας τον άκραίο, πότε τον καραγκιόζη… πότε φτήνοντας –ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ- αυτούς που του έφτιαξαν το δημόσιο αστράκι…


ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ… Μαζί με αυτά τα υποκείμενα… Κι εμείς τέτοια μπουμπούκια που τσαλαβουτάνε στο δημόσιο βίο… ως ναυαρχίδες… ξεκούπαστες… θα τους έχουμε στο στόχαστρό μας. ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ. Γιατί; Μα προσβάλλουν το ανθρώπινο είδος. Είναι οι ίδιοι αυτοί οι τυχοδιώκτες που με τα καμώματά τους έχουν φέρει αυτήν τη πατρίδα στην καταστροφή…

ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΙΚΗ!
Η δίκη ήταν δύσκολη και κρίσιμη. Άκριτα , ΠΡΩΤΌΔΙΚΑ φόρτωσαν στον δημοσιογράφο με 8 μήνες φυλάκιση. Η πρώτη αυτή καταδίκη είχε γίνει σημαία πανηγυρισμών από τον ναυαρχίδα δήμαρχο στου Παπάγου. Κυκλοφόρησε φυλλάδιο με δαπάνες του Δήμου, στηλιτεύοντας τον εκδότη του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, με ένα στόχο να εμφανίσει αυτόν και την ιστορική εφημερίδα του ως αναξιόπιστους… Πού πας ρε τενεκέ ξεγάνωτε … Η εφημερίδα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ υπάρχει πριν ανακαλύψεις εσύ πως υπάρχεις… Και υπάρχει ακριβώς λόγω της αξιοπιστίας που εκπέμπει επί σαράντα χρόνια περίπου.

Ο Ανδρεουλάκος σήμερα στην αγόρευσή του, είχε κυριολεκτικά λυσσάξει … Έφθασε να διεκδικεί δικαιοσύνη και με αίμα!Είχε παλαβώσει…Αν και πάντα η είκόνα του, η δημόσια ήταν παλαβή!

Η υπόθεση ήταν απλουστάτη, πεντακάθαρη, την ανέλυσε εμπεριστατωμένα επί 20 λεπτά στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας της έδρας. Από πουθενά δεν προέκυπτε ότι η λέξη “ναυαρχίδα” που απέδιδε σε ένα εγκαταλειμένο σκαφίδιο,ο συντάκτης ,αφορούσε την τιμή και την υπόληψη του δημάρχου…΄Οδήμαρχος όμως ήθελε την καταδική του συγκεκριμένου δημοσιογράφου… ΄Ηθελε σώνει και καλά να θεωρηθεί ως ναυαρχίδας ο ίδιος… πάθος του!!!!Ε, αφού τόσο το ήθελε… εμείς από δω και πέρα θα τον αποκαλούμε ..ναυαρχίδα ΞΥΔΗ, δήμαρχε Παπάγου!


ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ- ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΦΑΚΑ!
Ο ΞΥΔΗΣ , μια φούσκα του κερατά ήταν πάντα- Φαιδρός κι αμαθής ,καταγόμενος εκ Φανταρίας, επιμένει πως είναι “ναυαρχίδας” Ε, γιατί εμείς να μην τον πούμε …ναυαρχίδη! … στο “Α” θα σκαλώσουμε…; Λαμπροί οι Εφέτες δεν έπεσαν στην κοτσανολογία α) του φαφλατά πολιτικάντη Ανδρεουλάκου και β) του ναυρχίδη… και ξυνού ή Ξύδη!

Δόξα τω παναγάθω Θεώ… Ρε θα μας δώσει κενένας τα ονόματα αυτών των Εφετών;…Αμαν πια!Αυτοί είναι γενναίοι! Βασικά ωραίοι!


_______________________________________________________________________

Κι ό,τι νέο μας έρχεται ...θα σας ενημερώνουμε... Και ετοιμάζουμε σημαντικά κεφάλαια τις βιομηχανικές διώξεις των ανθρώπων της ενημέρωσης!

ΚΑΘΕΤΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ press-bank
....Και για να μην παραφιλολογούμε, επειδή κάποιοι-δικαίως- ενοχλούνται από τους άκομψους χαρακτηρισμούς που αποδίδουμε στους διώκτες του Τύπου, ρωτάμε:
-- ΄Οταν ό άλλος μέσα στο αρωστημένο μυαλό του ζητάει να σου πιεί το αίμα , να σε διώκει από δικαστήριο σε δικαστήριο, κ.λ.π. το αλήτης είναι το ελάχιστον που μπορεί να επιστρατεύσεις!
 Δεν μπορείς ατυχώς σε τέτοια δίποδα να ακολουθείς σαβουάρ βίβρ με το γάντι... Πρέπει να μιλάς τη γλώσσα που έμαθε από τους ευσεβείς και ντάλα θρησκευάμενους  γονείς του...Αλλά τι φταίνε αυτοί αν τους βγήκε γομάρι και ξύλο απελέκητο ο κανακάρης τους.. Ε, κάπου φταίνε βέβαια...  αλλά ας τα αφήσουμε αυτά γι άλλο-επίσης σοβαρό καταδιωκτικό   του Τύπου  κεφάλαιο!
Κι ακόμη να γίνει άπαξ δια παντός κατανοητό, ότι οι σχέσεις του ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ με την ιστοσελίδα αυτή, είναι ίδιες με εκείνες των συνεργατών μας που δημοσιοποιούν άρθρα ή ρεπορταζ, και φυσικά δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το ιδιοκτησιακό καθεστώς... κι ούτε με τα δικά μας κείμενα.-σχόλια κ.λ.π. Τα δικά τους απλά, ως γνωστόν τα υπογράφουν οι ίδιοι!

ΙΔΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ (μας)… ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ…ΕΩΣ ΣΤΙΓΜΗΣ… ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!Συμπληρώστε τη λίστα με τους δικούς σας διώκτες… Είναι αληταριό, τυχοδιώκτες κι άρπαγες-διαχειριστές του δημόσιου χρήματος .. Μη σκιάζεστε! Τσακίστε τους… Ξεφτιλίστε τους.. Γιατί είναι ξεφτίλες από φάρα, από κούνια! … και μικρονταήδες… πλην τσιρλιάρηδες από φύση! Στοχοποιούν τον δημοσιογράφο για να μη βγάλει τα άπλυτα τους στη φόρα… Είναι εκδικητικοί, είναι απαίδευτοι, είναι τρομοκράτες του Τύπου…ΕΙΝΑΙ βαθέως φασιστόμουτρα! Στείλτε μας κι εσείς στο πιάτο, τους διώκτες σας… Πρέπει να μπούν στο ΠΑΝΘΕΟΝ των σταυρωτών του Τύπου, της ελευθερολαλιάς!
΄Οπως θά έχετε δει εμείς δεν διστάζουμε να αποκαλούμε ΣΚΥΛΑ τη Δραγώνα. Θα μπορούσε δικαίως να μας μηνύσει, αλλά φρονίμως ποιούσα, σιγεί…
Εμείς έχουμε μόνον ένα επιχείρημα για το χαρακτηρισμό ΣΚΥΛΑ που της αποδίδουμε, εν γνώσει της υβριστικής βαρύτητάς του. Δεν χτυπάνε μια κυρία παρά μόνον με λουλούδια.. Ναι, αλλά η κ. Δραγώνα υπερέβη τα εσκαμμένα… και σκυλέυει σταθερά και προγραμματισμένα κατά της ιστορίας μας… Εμείς θα καθόμαστε και θα απολαμβάνουμε τις ασκήμιες της σε βάρος της ιστορίας και των παραδόσεων αυτού του λαού;… Ιδού.. αν έχει κότσια ας μας διώξει…
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕIΤΕ ΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟ>
http://www.press-bank.gr/ (στις σημερινές ειδήσεις)ΞΥΔΗΣ, δήμαρχος Παπάγου-Στρατιωτικός.. (Αυτός παρεξηγήθηκε για την τιμή… μιας βάρκας που ο δημοσιογράφος τη βάφτισε …ναυαρχίδα)





ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΣ δήμαρχος Θεστιέων Δικηγόρος... (Αυτός αυθαίρετα κόβει το σπίτι μιας γρηούλας …για να περάσει από κεί δρόμο… Και επειδή ο δημοσιογράφος το επεσήμανε ,του στέλνει ο πανάθλιος και μια αγωγή )








 


ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ τ.Βουλευτής-Δικηγόρος... (κωλοσφουγκάριος και ραμολί ).. Αναδειχθείς εκ της αφόρητης ανυπαρξίας του από τον Τύπο… επιδίδεται κι αυτός στο άθλημα της δίωξης του. Τελευταία του αγωγή ήταν κατά της εφημερίδας ΘΕΜΑ και ζητάει με αγωγή οι δικαστές να κοστολογήσουν την τιμή του.. Τέτοια σούργελα είναι οι διώκτες του Τύπου!ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΑΙΔΕΣ!μωροφιλόδοξοι έχουν αναγάγει τις διώξεις του Τύπου σε φάμπρικα... οι τυχοδιώκτες!
ΡΕ Η ΜΟΥΡΓΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ॥ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΡΕ ΟΙ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΕ… –Κοθόνια του κερατά είναι ΟΛΟΙ τους--- Ούτε καν την ελληνική μπορεί να αρθρώσουν… αλλά έχουν –περιέργως- τιμή κι αξιόπρέπεια… που θέλουν τα υποκείμενα αυτά να αναστηλώσουν…αναπαλαιώσουν… επιζητώντας τη δικαστική τιμωρία μας… Ελληνικέ λαέ πάρτο χαμπάρι… ΄Εχεις να κάνεις με σκουπίδια… Χώνεψέ το!

ΜΟΛΙΣ πριν απο λίγο δεχτήκαμε τηλεφώνημα από τη Αστυνομία, που μας είπε πως ο αληταράς δήμαρχος Παπάγου ΞΥΔΗΣ ,!! τελικά και δόξα τω παναγάθω θεώ υπέβαλε μήνυση πλεόν και κατά της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΥΠΟΥ...Τώρα με αυτόν τον χαλβά συνοικιακό φανταρίσκο... θα αρχίσουμε τα αρκουδιάρικά μας! Περιμένετε! Οι μπάσταρδοι διώκτες του Τύπου... ΔΕΝ ΙΑΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΗΣΥΧΑ!ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΧΡΌΝΙΑ: ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ!...Και συμπτωματικά εδώ ΟΛΟΙ ΝΤΑΛΑ ΔΕΞΙΟΙ... Αλλά εχουμε πεί και κάτι άλλο εμείς: Πίσω από κάθε έγκλημα, υπάρχει κι ένας δικηγόρος...

Την Πέμπτη 22 Ιουλίου θα βγει η απόφαση! Η καμπάνα χτυπάει και για σας! Η δίκη γίνεται στο Α!Τριμελές Εφετείον στο κτίρο επί της Αλεξάνδρας-παλαιές φυλακές Αβέρωφ-δίπλα στο ΙΚΑ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ δήμαρχοςΧολαργού-Άρπα-κόλλα ( Αυτός είναι σκέτο θέατρο। Έχει μηνύσει όλες τις εφημερίδες του Χολαργού॥

Δεν υπάρχουν σχόλια: