Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Μια σπουδαια ...ΚΥΡΙΑ!

Η ΡΙΚΑ ΔΙΑΛΥΝΑ...ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΓΑΝΟ- ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ  ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ... ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.... 
riikkakdiallinana2
Είναι το καλό κορίτσι του δικού μας  ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ
Ως μια τις ωραιότερες γυναίκες όχι μόνο του ελληνικού, αλλά και του παγκόσμιου κινηματογράφου, η Διαλυνά πρόλαβε να ζήσει τη μαγεία της Τσινετσιτά και του Χόλιγουντ ως γνήσιο κομμάτι τους, να απολαύσει το γκλάμουρ μιας άλλης εποχής και να εκπέμψει το εκτυφλωτικό της φως στον κόσμο ολόκληρο.
Αστέρι φωτεινό και μεσογειακή καλλονή από τις λίγες, η Ρίκα έζησε το παραμύθι της λάμψης,

ΠΑΠΑΛΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...,ΜΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ...ΑΛΛΑ!!!

ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ!
Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδας, εξήγησε με επιστολή του στη FIFA ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.
Ο υφυπουργός αθλητισμού γνωστοποίησε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία τις φωτογραφίες που «φιλοξένησε» ο ελληνικός και διεθνής Τύπος, του προέδρου και μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, να εισέρχεται οπλισμένος στον αγωνιστικό χώρο, ενώ επισήμανε ότι η απόφαση της διακοπής ελήφθη, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των φιλάθλων, των ποδοσφαιριστών και όλων όσων βρίσκονται στον χώρο του ποδοσφαίρου.Στην επιστολή του εσωκλείεται και η επίσημη απόφαση, όπως δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Κυβερνήσεως. Το κείμενο της επιστολής, που είχε αποδέκτη τον επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Μπγιορν Βασάλο, έχει ως εξής:
Μία φωτογραφία που συγκρίνει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Αδόλφο Χίτλερ κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.  
Η φωτογραφία αυτή εμφανίστηκε στο Τwitter με τo χαρακτηριστικό hashtag #HitlerErdogan λίγες ώρες μετά το συνέδριο του ΑΚΡ στο Καχραμανμαράς, από το οποίο ο Ερντογάν ΦΩΤΟγραφήθηκε με ένα κοριτσάκι ντυμένο στρατιώτη.Ο Τούρκος Πρόεδρος… επιστράτευσε ένα 6χρόνο κοριτσάκι και αφού το έντυσε με στρατιωτική στολή, το κάλεσε να εμφανιστεί 

Δεν υπάρχουν σχόλια: