Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ: ΑΦΟΥ ΤΑ 

"ΕΣΠΑΣΕ" ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ 

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΝΔΡΑΣ ΟΤΙ 

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ 

ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ!!! ΦΩΤΟ-

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ 

Δείτε το μπουμπούκι του ΣΥΡΙΖΑ να διεσκεδάζει στα μπουζούκια:


Άγριο καβγά έστησε «στον αέρα» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την...

ολονύχτια έξοδο που είχε σε νυχτερινό κέντρο

Απευθείας από τα μπουζούκια πήγε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, σύμφωνα με το www.to10.gr. 
Η Μεσερέτ Ντεφάρ,αυτή η μικροσκοπική κυρία από την Αιθιοπία δεν είχε καλή χρονιά. Μετά το χρυσό που είχε κατακτήσει στην Αθήνα το 2004, στα 5.000 χιλιόμετρα και το χάλκινο στο Πεκίνο, το 2008, έδειχνε να βρίσκεται σε πτώση. Εξάλλου είχε πατήσει και τα 28 και σε αυτά τα αγωνίσματα βγαίνουν διαρκώς νέα «φυντάνια».
Ντορέτα Πέππα....ΑΧ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ....


Για τις ζωές σας, που τις κομμάτιασαν τόσοι και τόσοι καταπατητές, τόσοι και τόσοι προδότες, χρόνια τώρα, ούτε δυο λόγια ανθρωπιάς, ούτε ένα τραγούδι.
Για τα βάσανά σας και τον αγώνα σας να επιβιώσετε, τόσα χρόνια προδοτικών, τυραννικών μνημονίων και κατοχής, ούτε μια αναγνώριση ηρωισμού κι απαντοχής πουθενά κι από κανέναν.
Για τους νεκρούς σας, που χάθηκαν τόσο αναπάντεχα, μέσα σε μια οργισμένη, μια πικρή στιγμή ανελέητης καταιγίδας, ας υπάρξει τουλάχιστον αυτό: λίγη συμπάθεια από καρδιάς, μια μικρή ελεγεία και μια αγκαλιά κυκλάμινα... Κι είθε, Θεοί, αυτά τα ευγενικά λουλούδια της βροχής, αφιερωμένα σήμερα στους αδικοχαμένους κι αγαπημένους, να ανοίξουν έναν καλύτερο κύκλο, κύκλον άμεινον, για σας και για όλους μας, αδέλφια μου πονεμένα!"

Σημειωση:ΑΙΣΘΑΝΤΙΚΌΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΝΤΟΡΕΤΑ! Καλό μου κορίτσι...Περικαλώ άφησε τα κυκλάμινα και την ανελέητη καταιγίδα. Θα νιώσεις πιο άνετα! Αλήθεια ...γιατί τους λες ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΌΛΟΥΣ αυτούς τους ατυχείς που πνίγηκαν στη λάσπη;Αλήθεια ποιός καθορίζει τέτοιες δραματικότητες;Σε ποιον δα Θεον θα απευθυνθείς για μια λογική απάντηση;
ΑΧ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ... 
ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: