Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – Η φωτό της απάτης των ΜΜΕ κατά του Τραμπ. (BINTEO)

1874d03475774d47218cf6fb60965511_L
Υστερία έχει πιάσει τα ΜΜΕ σε όλο τον δυτικό κόσμο, καθώς έχουν δεχθεί προφανώς επικρίσεις από τα πραγματικά αφεντικά τους για την εκλογή Τραμπ.

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΡΑΜΠ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ....ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ...

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΡΑΜΠ...ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ....ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ!!...ΚΑΛΑ...ΠΑΜΕ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.... ΤΩΝ ΗΠΑ...Ο ΧΩΡΙΑΤΗΣ ! 
Το πρώτο σαββατοκύριακο της οικογένειας Τραμπ στο Λευκό Οίκο τα είχε όλα: Από μπόουλινγκ μέχρι πιτζάμες με χελωνονιτζάκια! [photos & vid] 

Τα ενήλικα παιδιά του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και οι οικογένειές τους αποκάλυψαν πως πέρασαν τις πρώτες τους ώρες ως η Πρώτη Οικογένεια και με ενθουσιασμό ανάρτησαν φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΦΡΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ...

ΒΡΕ...ΒΡΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΗΛΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....εκτος απο τις κοκκορομαχιες πολιτικων... τσιμπραγκαλων!

Στα Βαλκάνια, κυρίως στη Βουλγαρία και την ΠΓΔΜ, οι κυνομαχίες είναι συχνά δημόσιο θέαμα και διεξάγονται ακόμη και υπό το φως του ήλιου, παρουσία ενηλίκων και παιδιών!
Καταγωγή από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης και του πρώην ανατολικού μπλοκ έχουν οι συμμετέχοντες στα κυκλώματα που στήνουν αιματοβαμμένες αρένες θανάτου για κυνομαχίες στην Αττική και στην περιφέρεια.
Η περίπτωση του Βόλου, όπου ένας 30χρονος ρωσικής καταγωγής κατακρεουργήθηκε από τον σκύλο του, ράτσας πιτ μπουλ, για το οποίο οι Αρχές έχουν υπόνοιες ότι είχε εκπαιδευτεί για κυνομαχίες, φέρνει στο προσκήνιο όσα
ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠOΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ή ΑΔΙΚΟ,
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΈΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ Η ΑΥΤΟΦΩΡΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.................. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ....


ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ


Με αφορμή το περιστατικό με την Τατιάνα Στεφανίδου, που ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός ( όπως το ίδιο θα αντιδρούσαμε για όποιον Βουλευτή, στο θέμα της σύλληψης και μόνον, δεν έχει να κάνει) ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: