Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ....ΑΙΣΘΑΝΤΙΚΕΣ:ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ:

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ: 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΑΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ!

1ΟΝ Η Άμεση Δράση δεν Κουκουλώνει , τους συναδέλφους παραβάτες του καθήκοντος  ΄΄΄
Συγχαρητήρια ..........
Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί και οχτώ ιδιώτες, που κατηγορούνται -κατά περίπτωση - για αδικήματα στην Υπηρεσία, παραβάσεις για πνευματικά δικαιώματα και υγειονομική νομοθεσία καθώς και λοιπά αδικήματα

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος δύο αστυνομικών, που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Αθήνας, (5) ημεδαπών και (3) αλλοδαπών ιδιωτών. Κατηγορούνται - κατά περίπτωση – για αδικήματα στην Υπηρεσία, παραβάσεις για πνευματικά δικαιώματα και υγειονομική νομοθεσία καθώς και λοιπά αδικήματα.
 ΣΚΛΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΑ LIDL -Τώρα εισαγγελέας ΕΔΩΣΕ την εντολή και έγινε πανικός…
ΣΗΜΕΙΩΣΗΔΙΚΗΣ ΜΑΣ: Η lidl EINAI TO MEΓΑΛΟ ΜΑΤΙ + ΑΦΤΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ...
Έτσι προγνωσιν  για να μην παραμιλάτε ...κουτορνίθια...ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΗΝΑΡΙΑ ΡΕ ΞΕΠΟΥΛΙΟΣΑΣΤΕ ΡΕ   ΡΕΕΕΕΕΕ!
lidl-640x398
Δε το χωράει ανθρώπινος νους αυτό…
Τι άλλο θα δούμε επιτέλους Θεέ μου;;
Σαν πολύ τους αφήσαμε όλους να αλωνίζουν την πατρίδα μας.
Τα Lidl στο τελευταίο τους διαφημιστικό, αποφάσισαν να βγάλουν τον Σταυρό απο την Ελληνική μας Σημαία, υπολογίζοντας προφανώς στην σχεδόν μηδενική αντίδραση των Ελλήνων πια, για οποιαδήποτε ανθελληνική και προδοτική πράξη σημβαίνει στην χώρα μας.

ΑΝΑΒΡΑΖΕΙ Η ΥΦΗΛΙΟΣ.... ΑΡΧΙΣΕ ΠΛΕΟΝ ΝΕΑ ΡΟΤΑ ΜΕ ΠΟΛΑ ΣΥΝΕΦΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ...ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ...ΓΕΝΙΚΩΣ

Putin-Obama-Syria
Ο ΠΟΥΤΙΝ ΛΙΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο περιθώριο της όγδοης συνόδου κορυφής των BRICS στην Γκόα.
Ο Ρώσος πρόεδρος ήταν λάβρος εναντίον των Αμερικανών για τη συνεχή υπονόμευση των σχέσεων των δύο χωρών, η οποία, όπως σχολίασε, δεν ξεκίνησε από τη Συρία, αλλά από τη Γιουγκοσλαβία.
Πώς ζει στο Χαλάνδρι η γυναίκα του Ακη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ • Σούσι και κράξιμο για τη Βίκυ Σταμάτη

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, η οποία συνήθιζε να μετακινείται με προσωπικό σοφέρ, σήμερα χρησιμοποιεί μόνο ταξί ακόμη και για τις κοντινές διαδρομές της, ενώ σχεδόν κάθε βράδυ απολαμβάνει γαστρονομικές γεύσεις και παραδοσιακά πιάτα της ασιατικής κουζίνας. Η 53χρονη Λαμιώτισσα με τον πολυτάραχο βίο, που βρέθηκε ξαφνικά από το χλιδάτο νεοκλασικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου στον Κορυδαλλό και κατόπιν στο Δρομοκαΐτειο, παραμένει παθιασμένη με τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή για να κρατιέται σε φόρμα.

ΕΙΔΕΣ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...;

Σε απίθανη ιστορία έμπλεξε η αδελφή του Γιώργου Παπανδρέου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ • Ενα αρχοντικό για τη μεζονέτα της Σοφίας!

Το ακίνητο επιχειρηματία σε περιοχή «φιλέτο» της παλιάς πόλης της Κέρκυρας πήρε η Σοφία Παπανδρέου και το βγάζει στο σφυρί! Η αδελφή του πρώην πρωθυπουργού «πέτυχε» την κατάσχεση τμήματος αρχοντικής κατοικίας στο νησί των Φαιάκων, καθώς ο ιδιοκτήτης του, γόνος μιας εκ των παλαιότερων οικογενειών της Κέρκυρας, όφειλε 45.000 ευρώ από ενοίκια για μία από τις μεζονέτες στο Καστρί.
ΑΠΟ ΤΗ
ΣΟΦΙΑ ΣΠΙΓΓΟΥ
Η περιπέτεια στην οποία έμπλεξε η αδελφή του Γιώργου Παπανδρέου ξεκίνησε στις 29 Μαΐου 2010, όταν ο μεγαλοξενοδόχος Αντώνης Μάνεσης αποφάσισε να ενοικιάσει μια από τις κατοικίες που είχε πάρει με αντιπαροχή η Σοφία Παπανδρέου στο Καστρί. Το μηνιαίο μίσθωμα για το υπερπολυτελές οίκημα των 300 τ.μ., που μεταξύ άλλων διαθέτει και κήπο 470 τ.μ., συμφωνήθηκε στις 4.000 ευρώ. Ωστόσο, οι οικονομικές δυσκολίες του επιχειρηματία φέρεται ότι τον οδήγησαν σε αδυναμία καταβολής του ενοικίου, με αποτέλεσμα ήδη από το 2012 να εκδοθεί η πρώτη διαταγή πληρωμής σε βάρος του, αφού δεν είχε καταβάλει ποσό που άγγιζε τις 20.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: