Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΛΟΓΟΣ ...ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΟΕΙΔΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ... ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ...

ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ...ΘΥΕΛΩΔΗΣ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

ΔΕΝ...ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!          

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗ ΝΙΟΤΗ ΤΟΥ ΤΩΝ …80 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ! ΧΑΡΑΣ ΣΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΤΟΥ…Πρωτοπόρος σε πάμπολλα δημοσιογραφικά..ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ  ΤΟΥ  ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ:

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΕΣ..Ο ΔΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΕΣΑΙ!!!
*** Πάντα παρακολουθούσα τον πολιτικό λόγο, όποιος κι αν τον εκστόμιζε!  Ο πολιτικός λόγος, ανεξάρτητα από ποιός τον εκστόμιζε είχε γοητεία, περιεχόμενο και καλλιεπεια!
Τον χαιρόσουν... Άλλο αν στην ουσία ήταν τζούφιος κι αέρας κοπανιστός. Είχε όμως μια γοητεία. 

ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ! Τέλος τα... δώρα! 

Μεικτό  σύστημα για τον καθορισμό του κατώτατου  μισθού στον ιδιωτικό τομέα, μαχαίρι στις αμοιβές, νομοθετική κατοχύρωση των επιχειρήσεων να μειώνουν τις ώρες εργασίας και όχι τις ημέρες ανά εβδομάδα, κατάργηση της μονιμότητας υπαλλήλων σε ΔΕΚΟ και οργανισμούς που ιδιωτικοποιούνται μέσω μετατροπής συμβάσεων από ορισμένου χρόνου σε αορίστου.

makeleio eksofilo

ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΚΑΤΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ... ΜΑΛΑΚΑΣ! ΕΣΥ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑΚΟ ...ΤΙ ΕΙΣΑΙ;...Καλά ...εν τάξει... θα σε τρώμε στη μάπα μέχρι τον Οκτώβρη!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Φώναξαν τον Καμμένο νύχτα στο Μαξίμου! «Γιατί μας ξεφτιλίζεις ρε μ@λ@κ#@»;;; Οι φωνές του Τσίπρα ακούστηκαν μέχρι τον Εθνικό Κήπο!

Μπα το πιτσουνάκι μας κάνει και το μαγκάκι έ;
kammenos
Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε αιφνιδιαστικά το βράδυ του Σαββάτου ο Πάνος Καμμένος.
Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσία του έχει να κάνει με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
Είχε προηγηθεί μια ημέρα νωρίτερα η ανάρτησή του στο Twitter με την οποία επέλεξε να ασκήσει την «κριτική» του σχετικά με την υπόθεση Καλογρίτσα και την τηλεοπτική άδεια που εξασφάλισε ο τελευταίος, ο οποίος τυγχάνει να είναι και κουμπάρος του.(ΠΗΓΗ:ΜΑΚΕΛΕΙΟ)

Από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών Συνελήφθησαν δυο γυναίκες στην Πάτρα για ληστεία

Οι δράστιδες αφαίρεσαν με την άσκηση σωματικής βίας από 62χρονη ημεδαπή χρυσά κοσμήματα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου
Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Παναγιώτα Βασιλοπούλου
  


Στις (17-09-2016)  συνελήφθησαν,  το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 36 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.  Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.
Ειδικότερα, οι δράστιδες ενεργώντας από κοινού, πλησίασαν 62χρονη ημεδαπή, που κινούνταν πεζή και ασκώντας της σωματική βία, της αφαίρεσαν δυο χρυσές βέρες και μια χρυσή αλυσίδα, συνολικής αξίας 800 ευρώ.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, ενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, οι οποίοι μετά από λίγη ώρα, εντόπισαν και συνέλαβαν τις δυο δράστιδες.

Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: