Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...

ΑΡΘΡΟ ΣΟΚ για τους αεροψεκασμούς! ΙΔΟΥ γιατί δεν φοβούνται αυτοί που τους διατάζουν! Ποιος είναι ο σκοπός τους και γιατί το κρατάνε μυστικό! ΔΕΙΤΕ τι συμβαίνει στο σώμα μας και τι πρέπει να κάνουμε! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


CHEMTRAILS1

Ο αληθινός σκοπός των αεροψεκασμών, είναι τα Νανο-Ρομπότ: Από το 1999 ο κόσμος άλλαξε. Όταν πολύ αργά πήραν χαμπάρι κάποιοι για το ψέκασμα στην Ελλάδα, το μόνο που κάνανε ήταν να με ειρωνεύονται και να μου επιτίθεται για τα άρθρα μου στα περιοδικά, αργότερα στο Facebook και κατόπιν στο www.miastala.com και στο www.terrapapers.com.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η επιστολή της 27χρονης άνεργης Χριστίνας στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”: “ΝΤΡΟΠΗ σε Καμπουράκη και Οικονομέα! ΝΤΡΟΠΗ σε όλους τους κατσαπλιάδες δημοσιογράφους! ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ για την κατάντια μας!” (ΒΙΝΤΕΟ)

kampourakis

“Θα ήθελα μέσα από εσάς να ακουστεί η φωνή μου και φαντάζομαι η φωνή πολλών συνανθρώπων μου για ένα ευτελές ρεπορτάζ που είδα στο κανάλι του mega..
Αναφέρομαι φυσικά και σε ένα θέμα που και εσείς οι ίδιοι αναδείξατε στην σελίδα σας με ονομασία:

Ο TEMPORA O MORES-Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Η σχιζοφρενική βρώμικη τηλεοπτική υποκρισία: Τη μία μέρα τον καθύβριζε και την επομένη του έκανε επιτάφιο (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 21/02/2016 08:16
 
pantelidis_199618959

Η σχιζοφρενική και βρώμικη τηλεοπτική υποκρισία: Τη μία μέρα τον καθύβριζε και την επομένη του έκανε επιτάφιο…
Δείτε στα βίντεο τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της:

ΣΑΛΟΣ στα Καλάβρυτα:Η παπαδιά εγκατέλειψε τον παπά γιατί τον έπιασε με τον…
pappas
Νούμερο ένα κουτσομπολιό στη περιοχή
Μια «γαργαλιστική» ιστορία εξελίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες σε χωριό της πρώην επαρχίας Καλαβρύτων με πρωταγωνιστές τον παπά, την παπαδιά και τον … Δημήτρη, που είναι και «η πέτρα του σκανδάλου»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: