Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΡΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.. ΓΕΙΑΣΟΥ ΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΓΕΙΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΟΥ;

ΦΕΡΤΕ ΚΙ' ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΣΟΪ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ..."ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ"!
Αυτό θα πει αριστερή πολιτική, αριστερή κυβέρνηση και αριστερή...
πατριώτισσα Καφαντάρη! Ψηφίζει το 3ο Μνημόνιο και μετά από λίγο ανταμείβεται με το διορισμό του άνδρα της ο οποίος αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος της Δημόσιας Επιχείρησης Ενεργειακών Επενδύσεων (ΔΕΠΕΝΕ Α.Ε.)! 
εΠροφανώς, να υποθέσουμε ότι η πατριώτισσα Χαρά Καφανάρη δεν θα έχει πρόβλημα να ψηφίσει και ένα 4ο Μνημόνιο, αν είναι να διορίσουν και άλλα μέλη από το σόι της σε δημόσιους Οργανισμούς! 
Αυτό εννούσε ο Τσίπρας όταν έλεγε "τελειώνουμε με το παλιό"!!! 

ΠΡΟΣΟΧΗ ...ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ. -Να το ξέρετε και να αντιμετωπίζετε τις κρατικές τυποκτόνες εμπνεύσεις δυναμικά στην περιοχή σας!

ΙΔΟΥ ΤΙ ΣΚΑΡΦΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ αριστερής ΠΡΟΟΔΟΥ 

Αποκλειονται οι δημοσιογράφοι από τα μουσεία και τους χώρους πολιτισμού! Η ΕΣΗΕΑ απέστειλε προς τους υπουργούς Πολιτισμού και Οικονομικών... επιστολή διαμαρφτυρίας!

Την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος, που έχει δημιουργηθεί με τον αποκλεισμό των δημοσιογράφων από τα μουσεία και τους χώρους πολιτισμού ζητεί η ΕΣΗΕΑ με επιστολές της προς τον υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη. Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΟΥ ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ... ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ... NON PASSERA ΡΕ! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!

Με το Ασφαλιστικό θέλουν να τελειώσουν και τους δημοσιογράφους

H EΣΗΕΑ ...ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ!...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...
Σχέδιο κατάργησης της δημοσιογραφικής λειτουργίας υπηρετούν διατάξεις του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εργασίας.
Προβλέπει κατάργηση του θεσμού των Συλλογικών Συμβάσεων και της μισθωτής εργασίας, βάναυση προσβολή ατομικών δικαιωμάτων και την μετατροπή του συντάκτη σε έμπορο ή πλασιέ ειδήσεων.
Ανυπολόγιστες θα είναι οι επιπτώσεις και στην αγορά των MEDIA, μόνο που και αυτές θα τις πληρώσουν κυρίως οι εργαζόμενοι.



ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ 
Χαρις στην δικη σας Ανεκτικοτητα ,Αδιαφορια ,τον δικο σας Ωχαδερφισμο, την δικη σας Λαμογια και την αλλων λιγωτερο αλλων περισσοτερο καναπεδοτομαροποιηση 
Η πατροπαραδοτη Ελληνικη περηφανεια 
καταντησε σφουγκαροπανο στα γερια γελοιων δοσιλογων ανδρεικελων Γερμανοτσολιαδων

ΚΑΤΙ ΣΚΑΡΩΝΕΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ... ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!


ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Ρεκόρ μαζικής φυγής Εβραίων προς το Ισραήλ
2222

Όλα τα ρεκόρ έχει σπάσει η μαζική φυγή των Εβραίων από την Ευρώπη και την βόρειο Αμερική προς το Ισραήλ. 
Ο αριθμός των Εβραίων που μετοίκισαν στο Ισραήλ είναι ο μεγαλύτερος εδώ και δώδεκα χρόνια και δείχνει πως ή κάτι περιμένουν, ή κάτι προσπαθούν να αποφύγουν, ή το πιο πιθανό να επιτύχουν και για τον λόγο αυτό πηγαίνουν προς το Ισραήλ παρά του ότι η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή είναι εκρηκτική και ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγεί με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: