Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ,,, Ο δικός μας καλόγερος π. ΑΝΤΩΝΙΟΣ διαλαλεί τα παρακάτω επί χρόνια!


«SUPERFOOD» ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ

Οι 10 καλλιέργειες με τα μεγαλύτερα κέρδη

Οι 10 καλλιέργειες με τα μεγαλύτερα κέρδη

Του Κοσμά Ζακυνθινού
kzakinthinos@pegasus.gr
Οι καλλιέργειες νέων ειδών και η μεταστροφή στις παραδοσιακές ποικιλίες, που υπόσχονται πλέον υψηλές αποδόσεις, κερδίζουν ολοένα και περισσότερο τις προτιμήσεις των Ελλήνων, σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν το ετήσιο εισόδημά τους, επιτυγχάνοντας αποδόσεις έως και 2.500 ευρώ ανά στρέμμα, στην τιμή παραγωγού. Καλλιέργειες αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, βοτάνων και η παραγωγή αιθέριων ελαίων από φυτά, με τη δημιουργία μίας καθετοποιημένης μονάδας φαντάζει ως επενδυτική ευκαιρία με προοπτική εσόδων που προσεγγίσει τα 75.000 ευρώ, σε βάθος τριετίας για 10 στρέμματα καλλιέργειας. Οι δυνατότητες

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ...ΜΑΤ!

Ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία - Δεκάδες άμαχοι νεκροί

Ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία - Δεκάδες άμαχοι νεκροί

Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία διεξήγαγε σήμερα τους πρώτους της βομβαρδισμούς σε δύο επαρχίες της κεντρικής Συρίας, σύμφωνα με μια πηγή στις συριακές υπηρεσίες ασφαλείας, οι οποίες όμως, σύμφωνα με μια κυβερνητική οργάνωση, είχαν στόχο κυρίως μέλη του βραχίονα της αλ Κάιντα στη Συρία και ισλαμιστές αντάρτες που πολεμούν το καθεστώς.
Η συριακή κρατική τηλεόραση επιβεβαίωσε τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές, μεταδίδοντας από την πλευρά της ότι οι στόχοι των αεροσκαφών της ρωσικής ΠΑ ήταν κυρίως θέσεις της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ,,, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΕΣ ΣΙΓΗΣ ...Η ΠΕΡΙΣΤΕΗ ...ΛΑΛΗΣΕ!

Οι μεγάλες αποκαλύψεις για τον τάφο της Αμφίπολης - Σε ποιον ανήκε τελικά και ποια είναι η σχέση του με τον Μέγα Αλέξανδρο (φωτογραφίες)

Οι μεγάλες αποκαλύψεις για τον τάφο της Αμφίπολης - Σε ποιον ανήκε τελικά και ποια είναι η σχέση του με τον Μέγα Αλέξανδρο (φωτογραφίες)

Τα μυστικά των ευρημάτων του λόφου Καστά και του τάφου της Αμφίπολης αποκάλυψε η επικεφαλής των ανασκαφών, Κατερίνα Περιστέρη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Στην ομιλία της, η κα Περιστέρη αποκάλυψε ότι οι αρχαιολόγοι εντόπισαν ευρήματα με την σφραγίδα του προσωπικού αρχιτέκτονα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Δεινοκράτη.
Μεταξύ άλλων, η κα Περιστέρη ανέφερε ότι βρέθηκε το μονόγραμμα του Αντίγονου του Μονόφθαλμου και 
του Ηφαιστίωνα. Επισήμανε ότι ο τύμβος έχει υποστεί πολυάριθμες λεηλασίες μέχρι τον καιρό των 
τελευταίων Μακεδόνων και υπογράμμισε ότι τα στοιχεία αποκαλύπτουν την ύπαρξη λατρευτικού χώρου 
εντός του μνημείου για μεγάλο ήρωα.

ΟΙ ΑΨΗΛΟΙ ΚΙ ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ... ΚΛΑΨΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ... ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ... ΓΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία με τα 

ζεύγη Ομπάμα και Τσίπρα

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία με τα ζεύγη Ομπάμα και Τσίπρα
Η φωτογραφία από τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγός του Περιστέρα Μπέτυ Μπαζιάνα με το ζεύγος Ομπάμα στο δείπνο που παρέθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος, δόθηκε στη δημοσιότητα.
Ο Μπαράκ και η Μισέλ απαθανατίστηκαν με πλατιά χαμόγελα, άλλωστε είχαν και την άνεση του…οικοδεσπότη,  ενώ το πρωθυπουργικό ζεύγος της Ελλάδας εμφανίστηκε  πιο... συγκρατημένο. 
Πάντως και οι δύο κυρίες ήταν υπέρκομψες, πιο λιτή η κυρία Μπαζιάνα με απλό μαύρο φόρεμα, πιο εντυπωσιακή η κυρία Ομπάμα, το φόρεμα της οποίας «φωτιζόταν» από μπλε και γκρι σχέδια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ομπάμα είπε με χιούμορ, συστήνοντας τον Αλέξη Τσίπρα στη Μισέλ ότι έχει κερδίσει απανωτές εκλογές στην Ελλάδα.


Read more: http://www.newsbomb.gr/

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ...ΘΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ...

ΠΑΣΟΚ: Πιο τροϊκανοί και από τους τροϊκανούς οι κυβερνώντες

ΠΑΣΟΚ: Πιο τροϊκανοί και από τους τροϊκανούς οι κυβερνώντες
Επίθεση εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση για την αναδρομική μείωση των συντάξεων μέσω σχετικής ανακοίνωσης.
«Μετά την οριζόντια μείωση των συντάξεων που είδαν οι συνταξιούχου αναδρομικά από 1/7/2015, έρχεται η δεύτερη πολύ σκληρή πραγματικότητα με δραματικές μειώσεις στις συντάξεις και ακραίες ανατροπές στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης.

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑ” ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΦΟΡΟΥΣΕ “ΚΟΡΙΟ” ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ – ΣΟΙΜΠΛΕ. 

ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑΝ” ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! “ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ” ΤΩΝ ΗΠΑ Ο...ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!

Οι ΗΠΑ είχαν δώσει σαφή καθοδήγηση στον Αλέξη Τσίπρα πώς θα διαπραγματευτεί απέναντι στους δανειστές και συγκεκριμένα απέναντι στη Γερμανία και την Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με απόρρητο τηλεγράφημα που εστάλη από τον....

Δεν υπάρχουν σχόλια: