Κυριακή 30 Αυγούστου 2015


Συντάξεις: Οι μεγάλοι χαμένοι του νέου Ασφαλιστικού- Όλες οι ανατροπές σε Δημόσιο, ΙΚΑ, ΔΕΚΟ και τράπεζες

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες με μεγάλη εμπειρία αναδεικνύεται το Ασφαλιστικό με μεγάλους χαμένους εκείνους που ασφαλίστηκαν για πρώτη φορά πριν από το 1992, τους λεγόμενους και παλιούς ασφαλισμένους. 
Με τον νέο νόμο τα περισσότερα παράθυρα για πρόωρη συνταξιοδότηση κλείνουν και οι περισσότεροι θα δουν τα όρια ηλικίας να αυξάνονται ακόμη και ως τα 67 έτη.

ΠΑΕΙ ΞΕΣΑΛΩΣΕ Η ΜΥΚΟΝΟΣ-ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ.. ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΔΕΣ ΑΡΑΠΗΔΕΣ!


Διαβάστε όσα κατέγραψε ο «κοριός»..Ο γκέι πολιτικός,τα πάρτι oργίων με μοντέλα από το Next Top Model, learjets και κόκα - Όλοι οι διάλογοι..(Εικόνες)


Ο γκέι πολιτικός και οι διαβουλεύσεις για το ποιος και πώς θα τον συνοδεύσει...
Σαουδάραβες παραγγέλνουν πάρτι oργίων με κορίτσια από το Next Top Model ..
 Η πρώην εστεμμένη και διαζευγμένη που σνίφαρε κόκα με πολλούς εραστές ..

ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ



20 από τις πιο φρικτές μεθόδους εκτέλεσης μέσα στην ιστορια ... του πολυτισμένου ανθρώπου!!

Είναι απίστευτη η αγριότητα του ανθρώπου. Κατά την πορεία του στην ιστορία επινόησε ασύλληπτες μεθόδους εξόντωσης συνανθρώπων του. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Οι εικόνες είναι εύγλωττες. Τις βρήκαμε στο
http://www.lolwot.com/20-of-the-most-gruesome-methods-of-execution-from-history/3/, όπου με ένα ΚΛΙΚ μπορείτε να δείτε και το υπόλοιπο ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΡΙΚΗΣ... την ιστορία του απίστευτου πολιτισμού του ανθρώπινου είδους! 

Θάνατος δια ...πριονίσματος

Θάνατος από πριόνισμα έχει χρησιμοποιηθεί ως μέθοδος εκτέλεσης από τους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο.Συχνά, οι καταδικασμένοι κρεμιότανε  ανάποδα,, επιτρέποντας στους εκτελεστές για να αρχίσουν το πριόνισμα από τα γεννητικά όργανα. Η ανεστραμμένη στάση επέτρεπε αρκετό αίμα να ρέει στον εγκέφαλο για να κρατήσει ζωντανό το θύμα για ... μεγαλύτερη  φρικτή εμπειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: