Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ: "ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ"!

Η ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΙΝΙΓΚΡΑΝΤ - ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2018 ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ
Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να αρπάξει το Καλίνιγκραντ από τη Ρωσία, μετέδωσαν τα ΜΜΕ της Λιθουανίας και την ίδια στιγμή το...
Ευρωκοινοβούλιο ενέκρινε ψήφισμα με βάση το οποίο  "το ΝΑΤΟ θα πρέπει να διατηρήσει την στρατιωτική υπεροχή τόσο στον αέρα όσο και στη θάλασσα, στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και να διασφαλίσει την ικανότητά του να ελέγχει την περιοχή".

ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ! Η ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ! ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ!

Η εφημερίδα μας ήταν η πρώτη που επισήμανε το θέμα από την πρώτη στιγμή που ο Γιώργος Ιωάννου μας το κοινοποίησε. Το έβαλε στην προμετωπίδα της και αγωνίζεται εδώ και μερικά χρόνια να αλλάξει το...

Αριστερά το εθνόσημο-μαϊμού και δεξιά όπως θα έπρεπε να είναι στο πέτο των ποδοσφαιριστών
μαϊμού σήμα της εθνικής ποδοσφαίρου το οποίο ουσιαστικά καταργεί τον σταυρό από τη σημαία και την βάζει να κοιτάζει τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών. Ένα έγκλημα που ξεκίνησε από το 1949, όπως γράψαμε εδώ με την εκπληκτική αποκάλυψη που είχε κάνει ο "Διαδικτυακός Αέρας"
Patriarch-and-Pope


Πάπας: Εξετάζεται ο κοινός από όλους 

τους χριστιανούς εορτασμός του Πάσχα


Δεν υπάρχουν σχόλια: