Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ...ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΛΕΠΤΑ!..

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
Κοινή ανακοίνωση ΓΙΟΥΓΚΕΡ-ΤΣΙΠΡΑ
Μόλις πριν από λίγα λεπτά και ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρας-Γιούγκερ, εξέδωσαν ΚΟΙΝΗ ανακοίνωση, η οποία σε γενικές γραμμές δείχνει... ότι οι συνομιλίες φθάνουν στο τέρμα. Από τις λεπτομέρειες του κοινού ανακοινωθέντος, επιλύονται το συνταξιοδοτικό, το εργασιακό κ.λ.π. ακανθώδη και πονηρά που θα δέσουν χειροπόδαρα τους Έλληνες. Η φρασεολογία και οί λεκτικοί όροι που χρησιμοποιούνται δείχνουν ολοφάνερα τις μεγάλες παγίδες που δεσμεύεται να υπογράψει πάση θυσία ο ΄Ελληνας πρωθυπουργός... Αναμείνατε σε λίγο θα αρχίσουν να χτυπάνε ...τα νταούλια! 

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ...

«Πυρ και κίνηση» του Ερντογάν στη Θράκη…!

"Μάτωσε" στην τελευταία του εισβολή... 

Πιστοί στο «όραμα» της ελληνοτουρκικής φιλίας, δεν θα μπορούσαμε παρά να ακολουθήσουμε βήμα προς βήμα τον γιο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, του πολυχρονεμένου σουλτάνου της Άγκυρας, τον Τούρκο… μεγαλοεπιχειρηματία (ορισμένοι το έχουν στο αίμα τους και κάνουν συγκλονιστικές επιτυχίες… πριν καν δουλέψουν), Μπιλάλ Ερντογάν, στην «κοινωνική» όπως μας είχε πει επίσκεψή του στη Θράκη.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΡΕΠΟΡΤΆΖ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΤΙΒΟ! αξίζει να διαβαστεί


Η αριστεία ταιριάζει στην Ελλάδα
06/05/2015-ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Αν και δεν θα έπρεπε, η είδηση πέρασε κυριολεκτικά στα ψιλά – για την ακρίβεια, δεν πέρασε καθόλου.
Τι σημασία έχει άλλωστε στην Ελλάδα της ήσσονος προσπάθειας, όπου για όλα φταίνε οι άλλοι και όπου, πλέον, με τη νέα κυβέρνηση, η παιδεία οδηγείται στην απόλυτη ισοπέδωση;
Στα τέλη του Απριλίου, τέσσερα ελληνικά πανεπιστήμια – το ΕΜΠ, το ΑΠΘ, το Πατρών και το ΟΠΑ – κατατάχθηκαν μεταξύ των καλύτερων
πανεπιστημίων στον κόσμο, σύμφωνα με τον νέο διεθνή πίνακα κατάταξης των πανεπιστημίων της «QS», ανά γνωστικό αντικείμενο.

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, κατατάχθηκε στην 29η θέση στον τομέα της Αστικής και Δομικής Μηχανικής (Civil and Structural Engineering), ενώ στον ίδιο τομέα, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης μπήκε στη λίστα με τα καλύτερα 100 πανεπιστήμια και το Πανεπιστήμιο Πατρών, στα καλύτερα 150.
Στους υπόλοιπους επιμέρους τομείς της Μηχανικής, το ΕΜΠ βρίσκεται μεταξύ των καλύτερων 150 στον κόσμο, ενώ στον τομέα των Οικονομικών Σπουδών και Διοίκησης Επιχειρήσεων, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών βρίσκεται μεταξύ των καλύτερων 200 στον κόσμο.
Μιλάμε για τη λίστα που περιλαμβάνει το ΜΙΤ (Massachusetts Institute of Technology), που παραμένει πρώτο στη λίστα και ακολουθούν, ισοβαθμώντας στη δεύτερη θέση, το Imperial College του Λονδίνου και το πανεπιστήμιο του Cambridge, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν το πανεπιστήμιο του Harvard και τα πανεπιστήμια College του Λονδίνου και της Οξφόρδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: