Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Για όσους δεν γνωρίζουν, λέμε:πως η ΜΟΝΣΑΝΤΟ είναι διεθνιστική Αμερικανοεβραϊκή εταιρία που παράγει μεταλλαγμένα προϊόντα!΄Εχει ήδη βάλει ποδάρι στην Ελλάδα. Θυμίζουμε πως η δήθεν κρίση στην Ουκρανία,είναι φτιάξιμο της mosanto...επειδή ήθελε να αρπάξει τον σιτοβολόνα της Ευρώπης , δηλαδή τα καρποφόρα εδάφη της χώρας αυτής...'ωστε να τα χρησιμοποιεί για τα μεταλλαγμένα της προϊόντα...ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ...ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ!

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΛΟΜΠΙΣΤΑΣ ΤΗΣ MONSANTO ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ON CAMERA! ΛΕΕΙ ΟΤΙ "ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΑ ΤΗΣ MONSANTO ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ"! ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΕΙ ΕΝΑ, ΤΟ ΒΑΣΖΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ.

Ο «επιστήμονας» διαβεβαιώνει πως ζιζανιοκτόνο της εταιρείας είναι «να το πιεις στο ποτήρι», αλλά αρνείται να πιει -BINTEO
Ενα βίντεο του γαλλικού καναλιού canal + κάνει το γύρο του κόσμου και δείχνει τις «κολλεγιές» που κάνει με τους ανα τον κόσμο «επιστήμονες» η  Monsanto, η πολυεθνική των μεταλλαγμένων και γενετικά τροποποιημένων προιόντων και των καρκινογόνων ζιζινιοκτόνων...

ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.... Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ...ΟΡΧΕΙΣ;ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ...ΚΡΑΤΑΕΙ;

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΤΩΡΑ!

Στο σημείο που φθάσαμε το ΜΟΝΟ που μας ΣΩΖΕΙ είναι η στάση πληρωμών προς τα αρπακτικά τους δανειστές της Σιωνιστικής Τρόϊκα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και ας χαρακτηρισθεί αυτό «πιστωτικό γεγονός»...

«Ο βρεμένος τη βροχή δεν τη φοβάται», λέει ο Λαός. Εδώ χανόμαστε, το πιστωτικό γεγονός μας μάρανε;;; Ίσα-ίσα που θα τους κάνουμε διεθνώς ρεζίλι τους «εταίρους» στην Ε.Ε. & Ευρωζώνη!!!
Μας χρεοκόπησαν για να μας δανείζουν, για να βρεί πελάτες το ΔΝΤ, η ΕΚΤ, & η Ευρωζώνη, όλοι αυτοί είναι ιδιοκτησία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ προέδρου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αλλά και για να μας αρπάξουν χρυσό, πετρέλαια, και Φυσικό Αέριο.

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΩΝ! ΤΟ'ΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΑ! ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδονται από τα δελτία ειδήσεων, η δραπέτευση της Βίκυς Σταμάτη έγινε μεταξύ 1.30 και 5.30...


σήμερα τα ξημερώματα. Ο τελευταίος έλεγχος που διαπιστώ
θηκε η παρουσία στο δωμάτιό της και το ότι η μπαλκονόπορτα ήταν κλειδωμένη με λουκέτο, έγινε από 2 σωφρονιστικούς υπαλλήλους, γύρω στις 1.00 μετά τα μεσάνυχτα. Με τη δραπέτευσή της διαπιστώθηκε ότι το λουκέτο της μπαλκονόπορτας ήταν σπασμένο, άρα δραπέτευσε με τη βοήθεια συνεργών από το μπαλκόνι του δωματίου της. 
ΚΑΛΕ ποιος Σταμάτης... ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΙΝΕ Η ΣΤΑΜΑΤΗ! ΄Ολα κι όλα εμείς ο χαιρόμαστε!.. Διότι κατά παράδοση είμαστε με τη μεριά του ανήμπορου, του αδύναμου. 

Το χαστούκι της είναι οδυνηρό για το βλακώδες συμπλεγματικό κρατικό μας σύστημα... Εν τάξει μπορεί να πείτε ότι γουστάρετε για την Σταμάτη..Αλλά επί τέλους ΡΕ καραγκιόζηδες δικαστές γυναίκα είναι... παιδί έχει...Λιγάκι..λιγουλάκι αίσθημα δεν έχετε; Σας ζήτησε να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους... Και το αρνείστε σταθερά. ΟΥΣΤ καργιόληδες! ΟΥΣΤ ΑΤΙΜΗ ΚΕΝΩΝΙΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: