Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ: Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΠΟΥΤΙΝ (εμείς τον λέμε και ΠΟΥ(Σ)ΤΙΝ μετά την πουστιά του προς την Κύπρο! )

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 13.00 Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ 
ΤΟΝ Β. ΠΟΥΤΙΝ - ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στη Μόσχα ο Αλ. Τσίπρας μαζί με τη 

σύζυγό του Μπέτυ (φωτογραφίες)

Στη Μόσχα ο Αλ. Τσίπρας μαζί με τη σύζυγό του Μπέτυ (φωτογραφίες)
Επί ρωσικού εδάφους βρίσκεται πλέον ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς έφτασε στη Μόσχα, όπου θα συναντήσει την Τετάρτη τον Βλαντιμίρ Πούτιν.
Λίγο μετά από την προσγείωση, ο πρωθυπουργός «ανακοίνωσε» την άφιξή του και μέσω του Twitter. «Αφιξη νωρίτερα στη Μόσχα. Αύριο το μεσημέρι συνάντηση με το ρώσο Πρόεδρο κ. Πούτιν», έγραψε ο κ. Τσίπρας.

ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.. ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ

Αυστηρό μήνυμα ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ Σουλτς σε Τσίπρα: «Μην σπάσεις το εμπάργκο στη Ρωσία»

Αυστηρό μήνυμα Σουλτς σε Τσίπρα: «Μην σπάσεις το εμπάργκο στη Ρωσία»
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς προειδοποίησε τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να μην σπάσει τη γραμμή της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ό,τι αφορά τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας κατά την προγραμματισμένη αυριανή του επίσκεψή του στη Μόσχα.

Βουλή: Με αντεγκλήσεις ξεκίνησε η συζήτηση του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ

Βουλή: Με αντεγκλήσεις ξεκίνησε η συζήτηση του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ
_____________________
Η παλαιά ΕΡΤ υπήρξε απόστημα και μέγα 'άντρο ακολασίας Πρασινο-αριστερο-κομμουνιστάδων...ως γνωστόν.(Όχι δα και πως οι Δεξιοί δεν είχαν λερωμένη τη ωλιά ους! Θεωρούμε επιπόλαια την νεκρανάσταση ενός πτώματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ απλώς αποπειράται να εξοφλήσει τα γραμμάτια προς τραμπούκους συνδικαλιστάδες του, που έπαιζαν ρόλο πράκτορα των ιδεοληψιών του
________________________


Τη θετική ψήφο του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ εξασφαλίζει προς ώρας το νομοσχέδιο για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, επιφυλάξεις διατύπωσαν το Ποτάμι, το ΚΚΕ, «κατά» τάσσονται η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΧΑ, ενώ δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις, κυρίως μεταξύ των εισηγητριών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!


ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ 
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΔΩ!


Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...

Φιλική σύσταση: 
Για σύντομη και πλήρη 
ενημέρωσή σας 
για όσα τρέχουν
αυτή τη στιγμή
κάντε κλικ στις 
πιο πάνω 
θεματικές ενότητες 
κι όλα τα ΝΕΑ
θα είναι 
στο πιάτο σας!
  

ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕ 

ΑΓΑΠΗ....

Σημαντική η σημερινή συνάντηση ΠΟΥΤΙΝ-ΤΣΙΠΡΑ.Λέγονται πολλά. Κρατάτε μικρό καλάθι. Οι δυτικοί σύμμαχοι μας έχουν λυσάξει έως σημείου να απειλούν την Ελλάδα.Είναι γνωστοί κατσαπλιάδες.. και ληστοσυμμορίτες της χώρας αυτής.
Το βέβαιον είναι ένα: Η συνάντηση μόνον θετικά στοιχεία έχει. Τα περί δανείου αφήστε τα στην μπάντα. Υπάρχουν και πολλοί άλλοι "ανεπίσημοι" τρόποι για να προκύψουν οικονομικά οφέλη και για τις δυο πλευρές που είναι... οικονομικά στριμωγμένοι από τους γνωστούς Παγκόσμιους δολοφόνους..   λαών για λίγα δηνάρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: