Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΧΤΥΠΑΝΕ...Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΡΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ...ΕΝ ΔΟΞΕΙ!

Η Θράκη εκπέμπει SOS και... χάνεται!

Ποιο θα είναι το μέλλον της πολυσυζητημένης περιοχής της Ελλάδας; 
Πού θα φτάσει ο εκτουρκισμός των κατοίκων; 
Ποια θα είναι η θέση των λιγοστών Χριστιανών; 
Ποια είναι τελικά η καταπιεσμένη μειονότητα;
«Είμαστε μόνοι και παλεύουμε να σώσουμε την γλώσσα μας, την παράδοσή μας και την πίστη μας λένε οι Χριστιανοί κάτοικοι. Τα περισσότερα χωριά της Ροδόπης είναι πια μουσουλμανικά...»
«Όποιος κατοικεί αυτήν τη γη σε αυτόν ανήκει, λένε οι μουσουλμάνοι κάτοικοι που κατέβηκαν από τα βουνά και σήμερα καθορίζουν το χαρακτήρα της περιοχής αφού από μειονότητα έγιναν σχεδόν η πλειοψηφία»
«Μπορεί να έχουμε ελληνική υπηκοότητα αλλά στις φλέβες μας κυλάει τούρκικο αίμα» ξεκαθαρίζει ο Χότζας του Ιάσμου.

ΕΤΣΙ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ...ΔΙΟΤΙ Η ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΠΑΙΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ!

Κάλεσε τον βιαστή της κόρης του για δείπνο 


και του έκαψε τα γεννητικά όργανα


biatshs gennhtikaorganaΈνας πατέρας από την Ινδία για να «τιμωρήσει» τον άνδρα που φέρεται να βίασε την κόρη του, τον κάλεσε σε δείπνο, στη συνέχεια τον έδεσε σε μια καρέκλα και έκαψε τα γεννητικά του όργανα με λαβίδες που τις είχε ζεματίσει και τον στραγγάλισε.
Μετά τον φόνο, ο εξοργισμένος πατέρας πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ομολόγησε το έγκλημα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, σύμφωνα με τη βρετανική Metro.
Σύμφωνα με το αστυνομικό ανακοινωθέν, ο 45χρονος είχε βιάσει την 14χρονη κόρη του 36χρονου πριν από δύο μήνες και όπως ομολόγησε ο πατέρας, δεν είχε καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία γιατί φοβόταν ότι οι γείτονες και οι συγγενείς θα κατηγορούσαν την κόρη του πως προκάλεσε τον βιαστή.
«Βασισμένοι στην ομολογία, στείλαμε μία ομάδα στο σημείο η οποία ανακάλυψε το πτώμα. Έχει σταλεί για νεκροψία-νεκροτομή και έχει ενημερωθεί η οικογένειά του. Εξιχνιάστηκε μια υπόθεση δολοφονίας και ο 36χρονος συνελήφθη» ανέφερε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Κυριότερες ειδήσεις
Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014


ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΈΝΗ ΜΈΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΉΤΗ

18 σχετικές ειδήσεις | Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014,  08:20 

Η Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014, θα κυλήσει στην ανατολική Ελλάδα με ηλιοφάνεια, όμως στα δυτικά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και, κυρίως στα νησιά του Ιονίου θα βρέξει. Τις πρωινές ώρες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν με ένταση 3 με 5 μποφόρ, στο Ιόνιο νότιοι και στο Αιγαίο βόρειοι. Η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί σημαντικά. Πιο αναλυτικά: Στη Θράκη και στην ανατολική Μακεδονία προβλέπεται αίθριος καιρός. Στην κεντρική και τη δυτική Μακεδονία αναμένονται κατά τόπους νεφώσεις και τις πρωινές ώρες χαμηλές θερμοκρασίες και ομίχλες. Η θερμοκρασία θα...

ΧΑΡΔΟΎΒΕΛΗΣ: ΟΙ ΣΧΈΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΈΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΈΣΕΙ ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ

17 σχετικές ειδήσεις | Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014,  08:16 

Τη βεβαιότητα πως το 2015 θα είναι έτος ανάπτυξης εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης τονίζοντας παράλληλα πως απαιτείται πολιτική σταθερότητα. Εκτίμησε πως το χρέος είναι βιώσιμο και πως η νέα σχέση με τους εταίρους μας θα είναι αντιληπτή από όλους. Ο ίδιος εκτίμησε, μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό Mega, ότι το 2015 θα είναι έτος ανάπτυξης η οποία θα κυμανθεί μεταξύ 2,5% και 2,9%, ενώ πρόσθεσε πως φέτος η ανάπτυξη θα είναι οριακή και θα φτάσει το 0,5%. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Τσίπρα και την απάντηση Σαμαρά για τη μη πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ο Γκ. Χαρδούβελης, δήλωσε ότι συμφωνεί με...

ΔΙΑΣΤΑΥΡΟΎΜΕΝΑ ΠΥΡΆ ΣΤΗΝ ΑΥΛΉ ΤΟΥ ΚΆΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΎΛΙΑ

15 σχετικές ειδήσεις | Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014,  08:18 

Σε μακρά εκλογική περίοδο μπαίνει πλέον η χώρα, μετά και τις χθεσινές συναντήσεις Σαμαρά - Τσίπρα με τον Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο, οι οποίες ήρθαν να επιβεβαιώσουν αυτό που όλοι γνώριζαν. Ότι δηλαδή δεν υπάρχει κανένα σημείο σύγκλησης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κατά τη χθεσινή ημέρα...

ΓΥΝΑΊΚΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΉΘΗΚΕ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΗ ΒΟΥΛΉ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΊΑΣ

15 σχετικές ειδήσεις | Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014,  07:33 

Μια 38χρονη γυναίκα αυτοπυρπολήθηκε έξω από το προεδρικό μέγαρο της Βουλγαρίας, στη Σόφια, την ώρα που... ο πρόεδρος συζητούσε το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης μετά τις εκλογές του περασμένου μήνα. Η αιτία που ώθησε τη γυναίκα στην πράξη αυτή παραμένει αδιευκρίνιστη. Την άνοιξη του 2013 όμως άλλοι επτά άνθρωποι είχαν αυτοπυρποληθεί σε διάφορες περιοχές της Βουλγαρίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το χαμηλό επίπεδο διαβίωσης και για να καταγγείλουν τη διαφθορά στην πολιτική ελίτ. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και η κατάστασή της κρίνεται πολύ σοβαρή, αφού φέρει εκτεταμένα εγκαύματα. Ένας γιατρός είπε στους δημοσιογράφους ότι η γυναίκα φέρει εγκαύματα στο...

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ -ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ - ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΑΓΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ

(Το έγραψε ο Jiggs McDonald, NHL Hall of Fame broadcaster)
Εμείς και το Ισλάμ
«Eίμαι πραγματικά μπερδεμένος το ότι τόσοι πολλοί από τους φίλους μου είναι ενάντια στο κτίσιμο ενός άλλου τζαμιού στο Τορόντο. Νομίζω ότι στόχος του κάθε πολίτη θα πρέπει να είναι η ανεκτικότητα ανεξαρτήτως θρησκευτικών πεποιθήσεων. Έτσι, θα πρέπει να επιτραπεί το κτίσιμο ενός τζαμιού προκειμένου να δείξουμε την ανεκτικότητα μας.
photo: counterjihadnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: