Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΒΙΚΟΓΙΑΤΡΟΙ... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ... ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ...ΚΑΙ ΜΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ...ΓΙΑΤΡΟΥΣ .. ( σαν αυτούς που σήμερα δεν μπορεί να κάνουν ασφαλή διάγνωση και σε στέλνουν από τον ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΦΑ...( Αξονικές,ακτινογραφίες, εξετάσεις πάνω στις εξετάσεις... για να καταλάβουν από τι πάσχεις!!! ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ! Μα έχουν πτυχίο! ΟΙ ΣΥΦΟΡΙΑΣΜΕΝΟΙ! ΕΤΣΙ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΚΛΑΤΑΡΗΣΑΝ! ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ!!!... ΑΘΛΙΩΝ ΙΑΤΡΩΝ! ΚΙ ΑΘΛΙΕΣΤΕΡΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ! !








Οχι δεν είναι αυτός ο συντάκτης του
αρθρου μας....ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ ΑΠΛΗ!




Ο ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ π.ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ:

( Και μην βγάλει ΚΙΧ κανένας πουστερλέ ιατράκος! ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ...και με τον Σταυρό οδηγό μου! 
Φτάνει πια η ιατροφαρμακευτική ...κομπανία- συντεχνία! 
Παρατράβηξε το παραμύθι του εκφοβισμού- τρομοκρατίας του ελληνικού λαού! Ναισκε ρε Άρπαγες; )

Σήμερα, επειδή είναι και Σάββατο θα σας δώσουμε ένα απολαυστικό- χαλαρό  κείμενο, που έχει γράψει ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 
όχι εκείνον που σας έρχεται στο μυαλό.. κι αυτός ήταν ολίγον τι... γιατρός, περίπου ορθοπεδικός, μια κι έβαλε την Ελλάδα στον γύψο...).

Είναι μια διατριβή, ας πούμε, που καταχωρήθηκε στο site ΥΓΕΙΑ. Είναι ένα κείμενο που αναφέρεται στους ΒΙΚΟΓΙΑΤΡΟΥΣ, είδος άγνωστον την σήμερον ημέρα , αλλά που έλαμψε σε προηγούμενες εποχές. Υπήρξαν διάσημοι επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. ΄Ηπειρώτες φυσικά ..από το γνωστό φαράγγι του ΒΙΚΟΥ, όπου αλίευαν τα βότανα τους προς ...θεραπεία πάσης νόσου και μακακίας!( Μαλακία λέγεται στη...δημοτική)

Δεν υπάρχουν σχόλια: