Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ: TO ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο κ. ΝΙΚΟΣ ΕΞΑΡΧΟΣ:



Τώρα ,οι πιο μεγάλοι υποκριτές γίνανε προφήτες και κριτές στην ορθόδοξη κοινότητα του Ηπειρωτικού Ελληνισμού στην Αλβανία .Πώς ; Μετά την πτώση του ολοκληρωτικού αθεϊστικού καθεστώτος , μνημεία πολιτισμού αρχαιοελληνικού και μεσαιωνικού, βυζαντινά Ελληνορθόδοξα Μοναστήρια, όπως της Παναγίας στην Επισκοπή Αργυροκάστρου ,εκκλησία Τεσσεράκοντα Μαρτύρων στους Αγίου Σαράντα, εκκλησία Αγίου Νικολάου στο Μεσοπόταμο , κ.α. βρίσκονται στην κυριολεξία, υπό καθεστώς ομηρίας από το Αλβανικό κράτος και την Ελληνική Κυβέρνηση; Με αποτέλεσμα να καταρρέουν κάθε δευτερόλεπτο-λεπτό-ώρα –ημέρα- εβδομάδα - μήνα που περνάει ,χωρίς κανείς να γνοιάζεται να δει τα ερείπια της ιστορίας! Της ελληνοορθόδοξης ιστορίας;

ΕΔΩ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ! ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΣΤΕΡΛΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ!

ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΒΑΛΑΝ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΔΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ!Ο καραγκιόζης Σαμαράς συνεχίζει να κάνει την πάπια!

Το θέμα αναδεικνύει το site της Χρυσης Αυγής και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μακάρι να είναι αληθινό αν και η ανθελληνική προπαγάνδα τόσο των Σκοπιανών όσο και των Ευρωπαίων που τα στηρίζουν είναι αδύνατον να σταματήσει έτσι, απλά. 
Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, την 22α Σεπτεμβρίου μέσω του εσωτερικού ταχυδρομείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κυκλοφόρησε ένα κατάπτυστο προπαγανδιστικό έντυπο με αποστολέα τον υπουργό εξωτερικών των Σκοπίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: