Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ...

Ο τ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΟΥΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!

Και ξαφνικά ανακαλύψαμε ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μίστερ Μπους είναι μέλος της Ένωσης μας (ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ). Μάλιστα μονστράρει και την δημοσιογραφική του κάρτα στην ιστοσελίδαwww.stamdamd.blogspot.gr που έχει έδρα την Ερμιονίδα!  
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ακριβές ...αντίγραφο του πρώην Αμερικανού προέδρου στην Ερμιονίδα και είναι ο συντάκτης ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ που είχε την έμπνευση να κοτσάρει την ταυτότητά του στην ιστοσελίδα του χθες! ΄Ενας τεχνικός μας με οξυτάτη παρατηρητικότητα μας είπε:
--Ο κ. Μπούς είναι μέλος της Ένωσής μας;  
Ξαφνιαστήκαμε και ιδού το αποτέλεσμα:

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ κ. ΔΑΜΑΛΙΤΗ!





















Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ!
Ο ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΟΥΣ


Απολαύστε ομοιότητα! Ο εξ αριστερών μέλος της ΕΣΔ κ. Σταμάτης Δαμαλίτης  από την Ερμιονίδα και εκ δεξιών του το αντίγραφό του εις ΗΠΑ Τζώρτζ Μπους!!

Ο κ. Δαμαλίτης, χαμογελώντας λέει: "Δεν το επισημάνατε μόνον εσείς, στην ΕΣΔ, μου το λένε πολλοί, κυρίως Ελληνοαμερικανοί, πως μοιάζω πολύ με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ... Δεν ξέρω πως αλλά η φύση κάνει τέτοια καπρίτσια... Αν θέλει ο πρόεδρος να βρούμε την άκρη της ομοιότητάς μας, δεν έχω καμιά αντίρρηση να τον φιλοξενήσω στην Ερμιονίδα και με κανένα ουζάκι ...θα τα βρούμε"...

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ...Ο BIG BROTHER :ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΖΟΝΤΕΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΜΕ!


diaforetiko.gr : 934050 305998 b Έρευνα Αποκάλυψη: Να για ποιο λόγο οι σιωνιστες μισούν τους Έλληνες!!! ΤΑΛΜΟΥΔ!

diaforetiko.gr : 12238a Έρευνα Αποκάλυψη: Να για ποιο λόγο οι σιωνιστες μισούν τους Έλληνες!!! ΤΑΛΜΟΥΔ!
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ: ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ: Ο....... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ  BIG BROTHER!




Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΟ 
ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ-ΕΛΕΓΧΟ!-
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΡΑΜΑ ΜΑΣ!
Η Κυβέρνηση Σαμαρά-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ εκτελεί πειθήνια προγραμματισμένες εντολές του διεθνούς Σιωνισμού, όπως με ακρίβεια αυτές καταγράφονται στα ΠΡΟΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.!

Μέχρι πριν 2-3 μήνες δεν δίναμε την παραμικρή σημασία στην αντισημιτική φιλολογία, –προερχόμενη κυρίως από θρησκευόμενες ομάδες ή στοιχεία της δεξιάς … που ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ εβραιοφοβία.
1)Κλωνιστήκαμε κυριολεκτικά όταν διαβάσαμε ομολογία γραπτή του αρχηγού του Σιωνισμού που διακήρυσσε υπερηφάνως κι  ευθέως ότι έδωσε εντολή στον ΄Ελληνα πρωθυπουργό να εξαφανίσει την Χρυσή Αυγή. ( καταγραμμένο κι αυτό εδώ)
Ποιός δα είναι αυτός μπάσταρδος που μπορεί με τόση άνεση να διατάσσει τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: