Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ...ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ!.

Εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό που έστειλε ειρωνική επιστολή για τα χρέη της Ελλάδας

εκπληκτική-απάντηση-Έλληνα-σε-Γερμανό-που-έστειλε-ειρωνική-επιστολή-για-τα-χρέη-της-Ελλάδας Απίστευτος διάλογος στο γερμανικό περιοδικό Stern – Αξίζει να διαβάσετε την εκπληκτική απάντηση στην επιστολή του Γερμανού συντάκτη!
Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή του Walτer Wuellenweber, προς τους Έλληνες πολίτες…
με τίτλο «Αγαπητοί μας Έλληνες», δημοσιεύεται σε πρόσφατο τεύχος του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού, Stern, για να λάβει την εκπληκτική απάντηση του Έλληνα.
Ο υπέρτιτλος του άρθρου Walτer Wuellenweber αναφέρει:

ΕΥΧΕΣΑΙ στο πι και φι ΝΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ1

ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΚΟΜΕΝΑΡΕΣ ...Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΤΑ...

Η ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ "ΕΚΛΕΙΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ' -ΠΕΝΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΥΣ ΝΑ ΒΑΖΑΜΕ ΘΑ ΚΛΕΙΝΑΜΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ!


vouli-2“Μαγνήτισε” τα βλέμματα η κοκκινομάλλα αστυνομικός που θυροκόλλησε το Προεδρικό Διάταγμα για την έναρξη των θερινών τμημάτων της Βουλής.
Το δικό της… φανατικό κοινό στη Βουλή έχει αποκτήσει η κοκκινομάλλα αστυνομικός που βρίσκεται στην κεντρική είσοδο της Ολομέλειας.
Η όμορφη ένστολη βρέθηκε στο προσκήνιο σήμερα, όταν θυροκόλλησε στην είσοδο της Ολομέλειας το Προεδρικό Διάταγμα για τον τερματισμό των εργασιών της Βουλής και την έναρξη των θερινών τμημάτων.
Όχι άδικα, όπως εξάλλου αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες, η νεαρή αστυνομικός συγκεντρώνει πολλά βλέμματα πάνω της…
Χαρακτηριστικό δείγμα, μάλιστα, της ομορφιάς των ένστολων θηλυκών που «κυκλοφορούν» στη Βουλή, ήταν ένας πρόσφατος διάλογος ανάμεσα στον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, και τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.
Ήταν στις αρχές Μαΐου, όταν, έπειτα από συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο κ. Σαμαράς είδε μια όμορφη αστυνομικό και, θέλοντας να πειράξει τον κ. Μεϊμαράκη, του είπε: «Βλέπω, έχεις ωραίες παρουσίες στη Βουλή».
«Θα σε πάρουμε στο Μέγαρο Μαξίμου» φέρεται να είχε πει στην ίδια την αστυνομικό ο πρωθυπουργός, ωστόσο εκείνη παρέμεινε στο δυναμικό της Βουλής…

ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ!-ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ!



xΒΙΝΤΕΟ: Απλά και “δημοκρατικά”! Έχασε τη δουλειά της έπειτα από συνέντευξη με την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ! – Δημοσιογράφος καταγγέλει χουντικές μεθόδους !

Πριν από 10 μέρες...αλλά καλό!
Την εργασιακή της υποβάθμισή και την αφαίρεση της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής καταγγέλλει η δημοσιογράφος Κατερίνα Πολύζου από τα Χανιά, έπειτα από μία επεισοδιακή συνέντευξη με την υποψήφια ευρωβουλευτή της Ελιάς Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.
Την απόφαση της υποβάθμισής της έλαβε ο διευθυντής του καναλιού Γιώργος Παπακωνσταντής, ο οποίος είναι επίσης υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά.
O απίστευτος καυγάς ξεκινάει στο 37:00, με αφορμή τη Συρία και την Ουκρανία και καταλήγει με τη φράση της δημοσιογράφου «Γιατί φωνάζετε;». Η Αλ Σάλεχ αφήνει αιχμές στη δημοσιογράφο ότι ασπάζεται απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ ή της Χρυσής Αυγής ενώ προς το τέλος της εκπομπής την κατηγορεί ευθέως ότι έχει «απόψεις νεοναζί».
candianews

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ; "ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ"
Untitled
Για μια ακόμη φορά απολαύσαμε το θέαμα των πολιτικάντηδων στη Βουλή... Μια βουλή με καλοταϊσμένους κλόουν που διατεταγμένα ζήτησαν την παραπομπή βουλευτών της Χ.Α. στη δικαιοσύνη, χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει ότι η "παραπομπή" είναι απαίτηση του Διεθνούς Σιωνισμού! 
Κι από την άλλη το ασκέρι των βουλευτών της Χ.Α.που είχαν μεταβάλλει με τις άναρθρες κραυγές τους το δήθεν ιερό χώρο, σε αλάνα νταήδων σε ζωοπανήγυρη.
 .
Εμείς έχουμε χαρακτηρίσει, από την πρώτη "στιγμή' το τσούρμο της Χ.Α αυγής ως ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.
Τα παιδία παίζει...Καουμπόυδες της λαχαναγοράς είναι. Κι ενώ με το 10% που εξασφάλισαν στις Ευροεκλογές ,θα ανέμεινε κανείς να αρθρώσουν ένα σοβαρό πολιτικό λόγο δίνοντας συνάμα ένα μάθημα δημοκρατίας στους διώκτες τους, αυτοί, για μια ακόμη φορά επιδόθηκαν στα νευροσπαστικά τους...Τι να περιμένει κανείς από ένα τέτοιο ξεχαρβαλωμένο ασκέρι; Πολιτικόν νού, ή έστω έναν μεστό πολιτικό λόγο; Κρίμα γιατί ο ελληνικός λαός ολοένα και τους στραβοκοίταζε τελευταία  με συμπάθεια.
Το τραίνο γι αυτούς είναι πλέον χαμένο... όπως και για τους άλλους του δημοκρατικού τόξου που θέλουν γενικό ,πατόκορφο ξήλωμα για την ένδεια και αναίδια  τους να παριστάνουν τον εκπρόσωπο του ελληνικού λαού, σ΄αυτόν τον τεκέ που ονομάζουν Βουλή των Ελλήνων! Δείτε το βίντεο πιο κάτω:    



ΒΙΝΤΕΟ

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΥΡΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ!

dimas2

ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ... ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!
Από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού ο Ηπειρώτης ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ... που το ΠΑΣΟΚ τον έβαλε στη Βουλή, όπου και διαπρέπει άπραγος, άφωνος, ανύπαρκτος. Και δεν είναι μόνος λουφαδόρος βουλευτής! Ξαφνικά χθες μάθαμε ότι βρε αδερφέ υπάρχει και μισθοδοτείτε για τις μηδέν υπηρεσίες του... Τον έχετε δει ποτέ να ομιλεί από το βήμα της Βουλής; Τίποτε...απλά ψηφίζει όλα τα μνημόνεια! 
ΔΕΙΤΕ τους νέους άθλους του Δήμα στο ριγκ της αθλιέστατης Βουλής των Ελλήνων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: