Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ...ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ...ΚΤΗΝΗ!

ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΗΣ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!

Ιράκ: Βαφτίζουν τους βιασμούς «σεξουαλική τζιχάντ»

Οι τζιχαντιστές παίρνουν με τη βία τις παρθένες των πόλεων που καταλαμβάνουν. Δίνουν εντολή στις οικογένειες να τους παραδώσουν τις κόρες τους ώστε να γίνουν σύζυγοί τους.

Πέραν των αμάχων που πέφτουν νεκροί από τις επιθέσεις των σουνιτών μαχητών του Ισλαμικού Στρατού στο Ιράκ και το Λεβάντε, θύματα της αγριότητας είναι και οι γυναίκες στις πόλεις τις οποίες οι τζιχαντιστές καταλαμβάνουν. Έτσι, δεν τρομοκρατούν μοναχά τους κατοίκους των ιρακινών χωριών με τα όπλα, αλλά και με τη σεξουαλική βία, καθώς δίνουν διαταγή στις οικογένειες να τους παραδώσουν τις κόρες τους για σεξ και γάμο.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΟΛΑ!!! ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ! ΒΑΖΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ!


Η Ελλάδα χρηματοδοτεί τα τζαμιά και πουλάει τις ΘερμοπύλεςAKOMH ένας χώρος ιστορι
κής σημασίας και μνήμης έρχεται στη δημοσιότητα με το «πωλείται» που του κρεμάει το TAIΠEΔ! Στα χέρια ιδιωτών, λοιπόν, θα περάσουν και οι ιαματικές πηγές Θερμοπυλών μαζί με 785.398 τ.μ. της ευρύτερης περιοχής. Διόλου συμπτωματικά, αλλά πολύ στοχευμένα, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές πληροφορούνται από την ιστοσελίδα του Tαμείου για το ευρύτερο ενδιαφέρον της περιοχής, με αναφορές στον Hφαιστο, τον Hρακλή και, βεβαίως, στη Mάχη των Θερμοπυλών και στο ιστορικό «όχι» στην επέλαση των Περσών που είπαν οι 300 του Λεωνίδα και οι 700 Θεσπιείς. Oλα αυτά θα έπρεπε να είναι... ανέκδοτο, αλλά δεν είναι! Eίναι ακόμη ένα σοβαρό επεισόδιο στην εκποίηση -με δόσεις και σε τιμή ευκαιρίας- της χώρας. 
Pεπορτάζ: MIXAHΛ ΓEΛANTAΛIΣ

ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ...ΨΑΡΙΑ...

Μας έβγαλε τα μάτια το σταυροπόδι της Άννας Διαμαντοπούλου

Πως να τραγουδήσει μετά ο …Αργυρός όταν σε βλέπει να κάθεσαι έτσι:
Άννα Διαμαντοπούλου σε δράση!


Αλήθεια ξέρει κανείς να μας πει ποια είναι ως λεγάμενη; Έχει καμιά σχέση με την πασόκα υπουργό; Πάντως, το δικό της υπουργείο …Εσωτερικών λίγο λείπει από το να ανοίξει τα πύλας του!
Θυμίζουμε ότι η φωτογραφία είναι παλιά αλλά δεν ξέρουμε γιατί τη βγάζει τώρα το καλό σάίτ της Σαλονίκης ΤΑΧΑΛΙΑ... Κι εμείς γιατί; Μα μας άρεσε το κοράσιον!

ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ-ΚΛΟΟΥΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΈΒΑΙΝΕ ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974... ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ...ΑΓΑΘΙΑΡΗΣ!

Σοκ! 37 χρόνια φυλακή στον Δημοσθένη Βεργή, που ..την κοπάνησε από το Δικαστήριο!

37 χρόνια και 6 μήνες φυλακή χωρίς αναστολή, είναι η ποινή στην οποία καταδικάστηκε ο πρόεδρος των Ελλήνων Οικολόγων Δημοσθένης Βεργής από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για...
υπόθεση καταπάτησης χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων κοντά στη λίμνη Μαραθώνα.
Η απόφαση , που είναι πρωτόδικη, εκδόθηκε χθες το απόγευμα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας και ο Δημοσθένης Βεργής δεν ἠταν παρών κατά την εκφὠνηση της καθώς είχε αποχωρήσει από τη δίκη στην οποία παρίστατο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας,
Επίσης, ο οικολόγος πρόεδρος, ο οποίος εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο αλλά δεν ήταν παρών, πρέπει να καταβάλλει και χρηματικό πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ. Να σημειώσουμε εδώ, ότι ο Δημοσθένης Βεργής καταζητείται…
Συγκατηγορούμενοί του ο πρώην δασάρχης Πεντέλης, Νίκ. Παπακώστας, και ο κ. Κατογιαννάκης. Ο πρώτος καταδικάστηκε σε 14 χρόνια κάθειρξη και πρόστιμο 5000 ευρώ και ο δεύτερος σε 10 έτη και πρόστιμο 3.000 ευρώ. Και στους δύο δόθηκε αναστολή.

ΠΑΕΙ ΠΙΑ ...ΠΑΛΑΒΩΣΑΜΕ!

Ιερέας αρνήθηκε να τελέσει βάπτιση επειδή αρνήθηκε το...παιδί! (ΒΙΝΤΕΟ)iereas-baptisi

ROMFEA.GR | Ένα περιστατικό που συνέβη σε βάπτιση και αλιεύσαμε από το YouTube είναι βέβαιο πως θα προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις μετά τη δημοσιοποίησή του.
Στο βίντεο ο νεαρός ιερέας φέρεται να τηρεί απόλυτα το γράμμα των ιερών κανόνων (τους οποίους επικαλείται) και αρνείται να τελέσει τη βάπτιση ενός μικρού κοριτσιού επειδή το ίδιο δεν... ενθουσιάζεται με την ιδέα να βαπτιστεί!
Οι γονείς της μικρής κοιτούν αποσβολωμένοι τον ιερέα και προσπαθούν να καταλάβουν τί έχει συμβεί...
Το ποιος έχει δίκιο στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο τυπικός ιερέας ή οι έκπληκτοι γονείς δεν είμαστε σε θέση να το απαντήσουμε ωστόσο θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον η άποψη του Μητροπολίτη στην επαρχία του οποίου συνέβη το περιστατικό.
ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ 4 ΝΕΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ



Συνήλθε χθες Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014, σε Έκτακτη Συνεδρία της, η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, στην Αίθουσα Συνεδριών της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας.
Προ της Συνεδρίας ετελέσθη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Ασωμάτων Πετράκη, ιερουργήσαντος του νεωτέρου τη τάξει Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεωργίου.

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ...

Ιδού 13 ξεκαρδιστικά στερεότυπα που αφορούν τους δημοσιογράφους -Είναι άφραγκοι, τρέφονται άθλια και πίνουν πολύ

Ιδού 13 ξεκαρδιστικά στερεότυπα που αφορούν τους δημοσιογράφους -Είναι άφραγκοι, τρέφονται άθλια και πίνουν πολύ


Οι δημοσιογράφοι είναι μια υπέροχη «φυλή» που αντιμάχεται κάθε αντιξοότητα και μάχεται για την ελευθερία του λόγου.. Για το καλό της ενημέρωσης και μόνο.
Έτσι θα έπρεπε, τουλάχιστον. Τον δημοσιογραφικό κλάδο πάντως ακολουθούν κάποια στερεότυπα, που πράγματι σε μεγάλο βαθμό αληθεύουν.
Ιδού μερικά:
Είναι απίστευτα γρήγοροι στην δακτυλογράφηση.
Πηγαίνουν σε κάθε εκδήλωση όπου «υπόσχεται» δωρεάν φαγητό.
Είναι συνήθως άφραγκοι.
Ξεκινούν κάθε πρότζεκτ την τελευταία στιγμή.
Το λεξιλόγιό τους είναι πλούσιο σε κάθε είδους βρισιά.
Μιλάνε ακατάπαυστα στο τηλέφωνο.
Δουλεύουν καλύτερα υπό πίεση.
Πάντα περιμένουν την «πηγή» να επικοινωνήσει μαζί τους.
Πάντα κάτι περιμένουν.
Η διατροφή τους είναι άθλια.
Το αλκοόλ ρέει άφθονο σε κάθε δημοσιογραφικό γραφείο.
Κάνουν συχνά κραυγαλέα επίδειξη των γνώσεών τους.
Πάντα θέλουν να έχουν τον τελευταίο λόγο σε κάθε συζήτηση.


Πηγή: http://www.iefimerida.gr/node/158148#ixzz35d

Δεν υπάρχουν σχόλια: