Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΡΕ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΙ ΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ... ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!


Αποθεώνουν τον Γκάουκ τα γερμανικά ΜΜΕ για τη «συγνώμη» του

gaouk1Με θετικά σχόλια υποδέχτηκαν τα γερμανικά ΜΜΕ τη «συγγνώμη» του προέδρου Γκάουκ προς τον ελληνικό λάο για τις θηριωδίες των Ναζί κατά την περίοδο της Κατοχής.
Επιπροσθέτως σημειώνουν και το θέμα των αποζημιώσεων από το κατοχικό δάνειο, ένα ζήτημα τριβής ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά και για τον... ελιγμό του Γερμανού προέδρου γύρω από το θέμα.
Συγκεκριμένα αναφέρουν:
«Τόσο καθαρά λόγια της ντροπής, όπως του Γκάουκ, δεν βρήκε κανένας», είναι ο κεντρικός τίτλος στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Die Welt», σε δημοσίευμα για τις δηλώσεις του Γερμανού Προέδρου, Γιοάχιμ Γκάουκ, στις Λιγκιάδες της Ηπείρου.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ ΤΥΠΟΥ-ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ βασικά. Ως γνωστόν το Υπουργείο αυτό, είναι άντρο ακολασίας ...διορισμού Κυβερνητικών Κωλοσφουγκάριων...Εδώ μπαίνουν ...διορίζονται, γαλατάδες, κλητήρες κομμάτων ...για να ποιούν τον ειδήμονα σε θέματα Τύπου. Διαβάστε την ανακοίνωση των Φωρορεπόρτερς και θα καταλάβετε πολλά


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ Ή/ΚΑΙ ΔΥΣΧΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Αθήνα 6 Μαρτίου 2014
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ‘Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος οφείλει να δημοσιοποιήσειτα όσα συνέβησαν σε βάρος των Ελλήνων Φωτορεπόρτερ κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του Γερμανού Προέδρου Joachim Gauck στη χώρα μας, όπου, όπως αποδεικνύεται, η ελληνική πλευρά δεν είχε φροντίσει, ως όφειλε, για την έκδοση των απαραίτητων ειδικών διαπιστεύσεων για τη φωτοειδησεογραφική κάλυψη των εκδηλώσεων αυτών.

ΚΡΙΜΑ ...ΜΑΛΛΟΝ ...ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ...ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ!

Τέλος η Άννα Δρούζα από τον ΣΚΑΙ

Τέλος η Άννα Δρούζα από τον ΣΚΑΪ

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης δεν επέτρεψαν στο «Μπορώ» να συνεχίσει μετά την πρώτη εβδομάδα προβολής του
Η εκπομπή με τίτλο «Μπορώ» δεν αποδείχθηκε προφητική για την Άννα Δρούζα, αφού τελικά δεν κατάφερε να κρατήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.
Η παρουσιάστρια επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση και ανέλαβε την απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης δεν επέτρεψαν στο «Μπορώ» να συνεχίσει μετά την πρώτη εβδομάδα προβολής του.
Έτσι ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ αποφάσισε να την αντικαταστήσει με ένα από τα project που έχει αγοράσει από το εξωτερικό, κατά πάσα πιθανότητα με το Next Top Model.
Πηγή: peoplegreece.com

ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ .. "ΕΧΕΣΘΗ Η ΦΟΡΒΑΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΑΛΩΝΙΟΙΣ'...


«ΤΟ ΠΡΩΙΝΌ»: ΣΥΖΥΓΙΚΌΣ ΚΑΥΓΆΣ ON AIR! ΠΏΣ Η ΦΑΊΗ «ΞΕΦΤΊΛΙΣΕ» ΤΟΝ ΛΙΆΓΚΑ!

Καιρό είχαμε να δούμε τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά να τσακώνονται! Την ώρα που μιλούσε ο Γιώργος Λιάγκας μπήκε σφήνα η Φαίη... και ο παρουσιαστής έγινε έξαλλος.
Ο Γιώργος τόνισε: «Δεν αντέχω άλλο»... Η Φαίη γελούσε και στη συνέχεια τον έδωσε! Η Φαίη του είπε ότι θα τον ξεφτιλίσει και το έκανε! Είπε on air τι έκανε πρωι πρωί μέσα στο σπίτι και όλοι «πέθαναν» στα γέλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: